Hoe het werkt
WELKOM IN WILIO! Je bekijkt Wilio als een niet-geregistreerde klant
Schakel over naar professional
Navigatie
Diensten
Prijslijst
Over de applicatie
Download de applicatie
Hoe werkt het
Hoe we kunnen verbeteren
Neem contact met ons op
Over Wilio
Inloggen
WELKOM IN WILIO! Je bekijkt Wilio als een niet-geregistreerde klant
Schakel over naar professional
Navigatie
Diensten
Prijslijst
Over de applicatie
Download de applicatie
Hoe werkt het
Hoe we kunnen verbeteren
Neem contact met ons op
Over Wilio
Inloggen

Voordeur hout prijs

Bent u op zoek naar een bouwtimmerman voor een houten voordeur? In deze categorie hebben we 18.181 bouwtimmerlieden. Verstuur aanvraag.

Begin
32.791 geregistreerde professionals
87.860 opgeloste projecten
4,8 van de 5 gemiddelde evaluatie van onze experts
226 512 Toepassingsinstallaties
Voordeur hout Prijs

Hoeveel kost een houten voordeur? Wij bieden vaak de volgende diensten aan voor houten voordeuren: focus, oplossingsontwerp, productie, montage, service. Prijzen van houten toegangsdeuren liggen rond de 500-900 euro per stuk. Het duurste item in houten toegangsdeuren is meestal de productie van houten veiligheidsdeuren. Bijkomende kosten kunnen zijn: regulier schilderen, veiligheidsslot, dit kost gemiddeld 20-80 euro. Wanneer u een vraag invoert, nemen we contact op met 18.181 providers. Zoek niet verder: houten toegangsdeuren prijs, u krijgt bij ons de beste aanbiedingen en kwaliteitswerk.

Zie ook:Diensten
32.791 geregistreerde professionals
87.860 opgeloste projecten
4,8 van de 5 gemiddelde evaluatie van onze experts
226 512 Toepassingsinstallaties
Prijs voor: Voordeur houtGemiddelde prijzen

Lage prijs22 455,00 €/stukje
Gemiddelde prijs30 564,00 €/stukje
Hoge prijs40 005,00 €/stukje
Gemiddelde prijzen zijn alleen indicatief. De laatste serviceprijs is afhankelijk van grootte, moeilijkheid, materialen, kwaliteit en projectsite. U ontvangt alleen een nauwkeurige prijs van de serviceprovider.
Voer de vraag in
RekenmachinePrijslijst van houten toegangsdeuren

Om de exacte prijs van houten toegangsdeuren te leren, stuur dan de vraag naar onze gecertificeerde specialist, en dan krijgt u meerdere aanbiedingen. Zie de prijzen voor elke service in de categorie houten toegangsdeuren.

Houten deur13 500,00€ / stukje
Installatie van veiligheidsbrandwerende ingang houten deuren. Deuren naar Flat Entry Security Full, Width 600-900 mm, EL / EW30 + K3
Samen
stukje
Voer de vraag in
Houten deur met metalen vulling27 900,00€ / stukje
Installatie van veiligheidsbrandwerende ingang houten deuren. Deuren in de Appartement Entry Security M10 Volle, Breedte 600-900 mm, Metalen vulmiddel (RC3 + 35 dB)
Samen
stukje
Voer de vraag in
Houten deuren van atypische afmetingen22 500,00€ / stukje
Toegangsdeur naar het huis van atypische afmetingen vol, dikte 68 mm, van vast besproeid hout, dubbele afdichting, aluminium drempel, gordijnen, driepuntsveiligheidsslot, deurframe
Samen
stukje
Voer de vraag in
Deuren naar het appartement.27 000,00€ / stukje
Veiligheidsdeuren in het appartement vol, breedte 600-900 mm, metalen vulling BT3 + EL45
Samen
stukje
Voer de vraag in
Gerelateerde prijslijstPrijslijsten van andere diensten
Deur montageHoeveel kost deurmontage? Bij het monteren van deuren verzorgen wij vaak de...
Laat meer zien
Waren deze informatie nuttig voor u?
Bruikbare informatieWat wil je weten
Houten deuren zoals thuisinvoer: tips over tutorials, beveiliging en aankoop Wij zullen u helpen met uw keuze en zorg voor de toegangsdeuren die overeenkomen met de stijl van uw huis - en uw budget. De ingangs- of deurgat is een centraal punt van de gevel van het huis. En daarom moet de toegangsdeur uit je adembezoek gaan. Het is gemakkelijk te begrijpen waarom velen van ons nog steeds houden van de toegangsdeuren die van hout zijn gemaakt. Niets anders zal ons meer verwarmen dan een mooie houten deur van verbazingwekkend aangenaam materiaal, dankzij welke leverancier u veel ontwerpopties biedt. Stalen of glasvezeldeuren zullen ze nooit vervangen. De houten deur is mogelijk om een ​​kleermaker te maken voor vrijwel elke vorm of grootte en kan elke vormprofielen, paneelconfiguraties, beglazing of inkepingen bevatten die u leuk vinden. Hier leest u waar rekening mee moet worden gehouden wanneer u nieuwe deuren aanschaft om te weten of alleen de deur van het massief de juiste moeren voor uw huis zijn. Hoeveel zullen de houten toegangsdeuren me kosten? De prijs van een eenvoudige deur van een houten moederbord begint ergens ongeveer 150 € en eindigt ergens op 400 €. De deur van de op maat kan u ook drie keer meer kosten en tot ongeveer 1.500 € komen. Het is nuttig dat de garantie voor twee tot vijf jaar onderhevig is aan materiaal of structuren. De garantieperiode voor productie-defecten moet u ongeveer 2 jaar beschermen. Aankoop van gebruikte toegangsdeuren Voor iets ongeveer € 300, kunt u een dozijn goed bewaard gebleven hout kopen die een authentieke ingang zal vertegenwoordigen met een unieke link naar het verleden. Maar wees klaar dat dergelijke oude behoeften de reconstructie nodig hebben die u thuis doet of op deskundigen vertrouwd bent. De huur van een dergelijke expert kan echter iets ongeveer 700 € kosten, dus u voelt u zich goed, of het nu kost. Meet altijd de oude deur alsof je een nieuwe deur hebt besteld. Als u de deur niet vindt die nauwkeurig bij uw gat past, maak ze ze iets groter en kenmerken ze. In de regel kunt u ongeveer 4 centimeter van de bovenrand, 8 centimeter van de onderkant en na 4 centimeter van elke kant snijden, zolang de sneden uniform zijn