Hoe het werkt
WELKOM IN WILIO! Je bekijkt Wilio als een niet-geregistreerde klant
Schakel over naar professional
Navigatie
Diensten
Prijslijst
Over de applicatie
Download de applicatie
Hoe werkt het
Hoe we kunnen verbeteren
Neem contact met ons op
Over Wilio
Inloggen
WELKOM IN WILIO! Je bekijkt Wilio als een niet-geregistreerde klant
Schakel over naar professional
Navigatie
Diensten
Prijslijst
Over de applicatie
Download de applicatie
Hoe werkt het
Hoe we kunnen verbeteren
Neem contact met ons op
Over Wilio
Inloggen

Raamnetten prijs

Bent u op zoek naar jaloezieën voor raamhorren, deurgaas? We hebben 17.329 jaloezieën in deze categorie. Verstuur aanvraag.

Begin
32.704 geregistreerde professionals
87.685 opgeloste projecten
4,8 van de 5 gemiddelde evaluatie van onze experts
226 512 Toepassingsinstallaties
Raamnetten Prijs

Hoeveel kosten ramen en deurnetten? Voor raam- en deurnetten leveren wij vaak de volgende diensten: productie en montage van raam- en deurnetten. De prijzen van horren voor deuren en ramen liggen rond de 25-120 euro per stuk. Het duurste item in raam- en deurnetten is meestal de productie van een automatisch glijdend insectennet. Bijkomende kosten kunnen zijn: service na de garantie en handgrepen, die gemiddeld 10-15 euro kosten. Wanneer u een vraag invoert, nemen we contact op met 17.329 providers. Zoek niet verder: raamnetten, deurnetten, bij ons krijgt u de beste deals en kwaliteitswerk.

Zie ook:Diensten
32.704 geregistreerde professionals
87.685 opgeloste projecten
4,8 van de 5 gemiddelde evaluatie van onze experts
226 512 Toepassingsinstallaties
Prijs voor: RaamnettenGemiddelde prijzen

Lage prijs1 125,00 €/stukje
Gemiddelde prijs3 258,00 €/stukje
Hoge prijs5 040,00 €/stukje
Gemiddelde prijzen zijn alleen indicatief. De laatste serviceprijs is afhankelijk van grootte, moeilijkheid, materialen, kwaliteit en projectsite. U ontvangt alleen een nauwkeurige prijs van de serviceprovider.
Voer de vraag in
RekenmachinePrijslijstnetwerk op ramen en deuren

Om de exacte prijs voor Windows en Deuren te leren, stuurt u de vraag naar onze geverifieerde experts en krijgt u meerdere aanbiedingen. Bekijk de prijzen voor elke service in de categorie Netten op de ramen, deuren op de deur.

Insectengaas op venster697.5€ / m2
Insect insecten nek - vast, standaard grijs netwerk. Geeft voldoende licht vrij en voorkomt insecten voordat u het interieur ingaat.
Samen
m2
Voer de vraag in
Insectengaas op deur697.5€ / m2
Deurinsect Mesh - Fixed, Standard Gray Mesh. Geeft voldoende licht vrij en voorkomt insecten voordat u het interieur ingaat.
Samen
m2
Voer de vraag in
Overleg1125.0€ / alle
Overleg bij het kiezen van insectengesneden op deuren en ramen.
Samen
alle
Voer de vraag in
Installatie1350.0€ / uur
Uurtarief bij het installeren van insecten op deuren en ramen.
Samen
uur
Voer de vraag in
Gerelateerde prijslijstPrijslijsten van andere diensten
ZonweringHoeveel kost buitenzonwering? Voor buitenzonwering leveren wij vaak de volgende diensten: focus,...
Laat meer zien
Waren deze informatie nuttig voor u?
Bruikbare informatieWat wil je weten
Hoeveel gebeurt u op Windows? De prijzen van het venster Mesh zijn afhankelijk van hun maten, materiaal en raamtype. De gemiddelde prijs varieert van 30 tot 40 euro. Typen NET op Windows Normaal ontmoet je drie soorten mesh. De uittrekking is ontworpen voor hun download van het venster. Zij-vaste stoffen worden meestal gebruikt voor schuifdeuren en functioneren als onderdeel van de deur. De suspensie wordt in het frame ingesteld om te worden geopend of sluit als blinds. Soorten roosters voor insectengaas Het roostertype heeft een impact op de kosten. Deze omvatten: polyester of polypropyleen en aluminium van roestvrij staal. Polyester is het meest gebruikt in de vorm van gaas en netjes schoongemaakt met zeep en water. Het is bestand tegen klauwdieren, ideaal voor residentiële huizen. Roestvrij staal is steviger dan polyester. Het biedt beveiliging en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Aluminium kan een vervanging zijn voor roestvrij staal en heeft het voordeel van kleinere roesten. Type vensters en deuren De uittrekbare raamkozijnen zijn geschikt voor bijna elk venster. Hun prijs is hoger vanwege materiaal en installatie. Klassieke deur met glijdende openingen houden het net op hun plaats en bescherm het interieur tegen vliegende insecten. Het gaas kan ook worden gemaakt om te meten. Meestal gemaakt van aluminium, is het geïnstalleerd volgens het type venster of deur dat u hebt. Kosten Als u meer dan één net bestelt, kan de prijs lager zijn. Kosten zijn afhankelijk van werk- en netnummer. De prijs kan echter toenemen als u een niet-standaard type deuren of ramen hebt. Gemiddelde kosten Materiaal en installatie van insecten 400 - 2.600 EUR Vast materiaal en installatie van insectenmesh 250 - 400 EUR Materiaal en installatie van kantelmontage tegen insecten 205 - 4.200 EUR Materiaal en installatie van insectenglijden Mesh 250 - 4.200 EUR Hoe verder te gaan? Het is ideaal om ten minste drie citaten te krijgen. Controleer de verwijzing naar individuele experts, hun werk en ervaart ook Wilio.