Hoeveel kost gips?
We beschouwen pleisteren als een gekwalificeerde taak die in de bouw van een nieuw huis of in de wederopbouw van woningen in de bouw van een nieuw huis of in de wederopbouw van huisvesting wordt toegepast. We kennen verschillende soorten gips - interieur en buitenkant, gips, limoencement, machine of hand. Hieruit volgt dat pleisters van verschillende gezichtspunten kunnen worden verdeeld en als u een echt kwaliteitspleister wilt, moet u de juiste kiezen.
Wat heeft er alles van invloed op de prijs van gips?
Factoren die van invloed zijn op de kosten van het pleisteren is velen. Ondanks het feit dat het werk er vergelijkbaar uit kan zien, mag u niet automatisch dezelfde prijs verwachten om uw buurman te betalen. De grote impact op de prijs van gips heeft het aantal vierkante meter, maar ook de complexiteit van het werk. Het is logisch dat de randen, hoeken, hoeken en plafonds complexer zijn. Gecompliceerd kan ook hoge plafonds zijn (moet de scaffolding gebruiken), plafond sierrails of andere plafonddecoraties. De pleisterprijs kan ook de ongelijkmatige wand of oppervlak verhogen.
Schattingen van de prijzen van verschillende soorten gips
Momenteel worden veel bouwbedrijven aangebracht door gipsmachines. Machinepleegers hebben één groot voordeel - het tijdstip van toepassing is ongeveer half korter dan in handpleegers. Het behoort echter niet alleen tot de snelheid van deposito's, maar ook ook een kwaliteitsontwerp. Een prijs is ook adequaat.
Gipspleister is onder zeer populaire typen gips. Het ziet er perfect uit, representatief, dus het wordt vaak gebruikt in sociale ruimtes, kantoren en dergelijke. Gypsum-pleisters zijn geschikt voor zowel hand- als machinepersonen. Als u ervoor kiest om gips te maken, beweegt de schatting van de prijs ongeveer 9 tot 13 euro per m2.
Lainno-cementpleister kan worden gebruikt in kamers met een hogere luchtvochtigheid - badkamer en keuken. Dergelijke pleister kan glad of gestructureerd zijn en kan worden toegepast op de machine. In vergelijking met gipspleister wordt de prijs geschat op 7 - 8 euro per m2.
De limoenpleister zonder het toegevoegde cement is een klassiek tweede gips. Kan glad, dik of stucwerk zijn. Als u beslist voor dit soort gips, betaalt u EUR 10 - 12 per m2.
De vorige regels laten zien dat de pictogramprijzen van de machine anders zijn. En hoeveel u betaalt, hangt af van de site waarin u woont. Als je handige meesters in je buurt hebt, kan worden verondersteld te worden geoogst. Machinepleister's goede handler kan al enkele weken gepland werken, en maanden van tevoren en meer geld kan worden gevraagd om goed werk. Aarzel daarom niet en probeer naar Machinery Plastics op WILIO al vandaag te zoeken.