Hoe het werkt
WELKOM IN WILIO! Je bekijkt Wilio als een niet-geregistreerde klant
Schakel over naar professional
Navigatie
Diensten
Prijslijst
Over de applicatie
Download de applicatie
Hoe werkt het
Hoe we kunnen verbeteren
Neem contact met ons op
Over Wilio
Inloggen
WELKOM IN WILIO! Je bekijkt Wilio als een niet-geregistreerde klant
Schakel over naar professional
Navigatie
Diensten
Prijslijst
Over de applicatie
Download de applicatie
Hoe werkt het
Hoe we kunnen verbeteren
Neem contact met ons op
Over Wilio
Inloggen

Machine pleister prijs

Bent u op zoek naar een machine stukadoor? We hebben 22.915 stukadoors in deze categorie. Verstuur aanvraag.

Begin
32.719 geregistreerde professionals
87.716 opgeloste projecten
4,8 van de 5 gemiddelde evaluatie van onze experts
226 512 Toepassingsinstallaties
Machine pleister Prijs

Hoeveel kosten machinepleisters? Voor machinaal pleisteren leveren wij vaak de volgende diensten: inspectie van het gebouw, prijsberekening, pleisteren van binnen- en buitenmuren met pleistermachines. De prijzen voor het pleisteren van de wanden liggen rond de 34-77 euro per m2. Het duurste item in machinale pleisters is meestal het aanbrengen van meerlaags pleisterwerk. Bijkomende kosten kunnen zijn: het huren van een machine, spatel, waterpas en roller, deze kosten gemiddeld 5-50 euro. Wanneer u een vraag invoert, nemen we contact op met 22.915 providers. U hoeft niet meer te zoeken: machine gips prijs, bij ons krijgt u de beste aanbiedingen en kwaliteitswerk.

Zie ook:Diensten
32.719 geregistreerde professionals
87.716 opgeloste projecten
4,8 van de 5 gemiddelde evaluatie van onze experts
226 512 Toepassingsinstallaties
Prijs voor: Machine pleisterGemiddelde prijzen

Lage prijs315,00 €/m2
Gemiddelde prijs409,50 €/m2
Hoge prijs540,00 €/m2
Gemiddelde prijzen zijn alleen indicatief. De laatste serviceprijs is afhankelijk van grootte, moeilijkheid, materialen, kwaliteit en projectsite. U ontvangt alleen een nauwkeurige prijs van de serviceprovider.
Voer de vraag in
RekenmachineMachinepleisterprijslijst

Om de exacte prijs van machinepleister te leren, stuur dan de vraag naar onze geverifieerde professionals en dan krijgt u meerdere aanbiedingen. Bekijk de prijzen voor elke service in de categorie machines.

Interne remedial gips van plafonds720.0€ / m2
Interne belemmering van plafonds - Machinegips, machines van 10 mm dik.
Samen
m2
Voer de vraag in
Interne sanering gipswanden616.5€ / m2
Interne sanering gipswanden - Machinegips, machines 10 mm dik.
Samen
m2
Voer de vraag in
Outdoor sanering gips van soffits765.0€ / m2
BUITE SANARY PLILESENSSORSORS - MACHINE PLEIDING, MACHINE 10 mM dik.
Samen
m2
Voer de vraag in
Buitenste sanering gipswanden661.5€ / m2
Buitenste sanering gipswanden - Machinegips, Machinecoating 10 mm dik.
Samen
m2
Voer de vraag in
Gerelateerde prijslijstPrijslijsten van andere diensten
PleisterwerkHoeveel kost gips? Voor pleisters leveren wij vaak de volgende diensten: targeting...
Laat meer zien
Waren deze informatie nuttig voor u?
Bruikbare informatieWat wil je weten
Hoeveel kost gips? We beschouwen pleisteren als een gekwalificeerde taak die in de bouw van een nieuw huis of in de wederopbouw van woningen in de bouw van een nieuw huis of in de wederopbouw van huisvesting wordt toegepast. We kennen verschillende soorten gips - interieur en buitenkant, gips, limoencement, machine of hand. Hieruit volgt dat pleisters van verschillende gezichtspunten kunnen worden verdeeld en als u een echt kwaliteitspleister wilt, moet u de juiste kiezen. Wat heeft er alles van invloed op de prijs van gips? Factoren die van invloed zijn op de kosten van het pleisteren is velen. Ondanks het feit dat het werk er vergelijkbaar uit kan zien, mag u niet automatisch dezelfde prijs verwachten om uw buurman te betalen. De grote impact op de prijs van gips heeft het aantal vierkante meter, maar ook de complexiteit van het werk. Het is logisch dat de randen, hoeken, hoeken en plafonds complexer zijn. Gecompliceerd kan ook hoge plafonds zijn (moet de scaffolding gebruiken), plafond sierrails of andere plafonddecoraties. De pleisterprijs kan ook de ongelijkmatige wand of oppervlak verhogen. Schattingen van de prijzen van verschillende soorten gips Momenteel worden veel bouwbedrijven aangebracht door gipsmachines. Machinepleegers hebben één groot voordeel - het tijdstip van toepassing is ongeveer half korter dan in handpleegers. Het behoort echter niet alleen tot de snelheid van deposito's, maar ook ook een kwaliteitsontwerp. Een prijs is ook adequaat. Gipspleister is onder zeer populaire typen gips. Het ziet er perfect uit, representatief, dus het wordt vaak gebruikt in sociale ruimtes, kantoren en dergelijke. Gypsum-pleisters zijn geschikt voor zowel hand- als machinepersonen. Als u ervoor kiest om gips te maken, beweegt de schatting van de prijs ongeveer 9 tot 13 euro per m2. Lainno-cementpleister kan worden gebruikt in kamers met een hogere luchtvochtigheid - badkamer en keuken. Dergelijke pleister kan glad of gestructureerd zijn en kan worden toegepast op de machine. In vergelijking met gipspleister wordt de prijs geschat op 7 - 8 euro per m2. De limoenpleister zonder het toegevoegde cement is een klassiek tweede gips. Kan glad, dik of stucwerk zijn. Als u beslist voor dit soort gips, betaalt u EUR 10 - 12 per m2. De vorige regels laten zien dat de pictogramprijzen van de machine anders zijn. En hoeveel u betaalt, hangt af van de site waarin u woont. Als je handige meesters in je buurt hebt, kan worden verondersteld te worden geoogst. Machinepleister's goede handler kan al enkele weken gepland werken, en maanden van tevoren en meer geld kan worden gevraagd om goed werk. Aarzel daarom niet en probeer naar Machinery Plastics op WILIO al vandaag te zoeken.