Hoe het werkt
WELKOM IN WILIO! Je bekijkt Wilio als een niet-geregistreerde klant
Schakel over naar professional
Navigatie
Diensten
Prijslijst
Over de applicatie
Download de applicatie
Hoe werkt het
Hoe we kunnen verbeteren
Neem contact met ons op
Over Wilio
Inloggen
WELKOM IN WILIO! Je bekijkt Wilio als een niet-geregistreerde klant
Schakel over naar professional
Navigatie
Diensten
Prijslijst
Over de applicatie
Download de applicatie
Hoe werkt het
Hoe we kunnen verbeteren
Neem contact met ons op
Over Wilio
Inloggen

Infraroodpanelen prijs

Zoekt u een elektricien voor infraroodpanelen? We hebben 16.300 elektriciens in deze categorie. Verstuur aanvraag.

Begin
32.719 geregistreerde professionals
87.716 opgeloste projecten
4,8 van de 5 gemiddelde evaluatie van onze experts
226 512 Toepassingsinstallaties
Infraroodpanelen Prijs

Hoeveel kosten infraroodpanelen? Voor infraroodpanelen leveren we vaak de volgende diensten: focus, installatie, onderhoud, aansluiting. De prijzen van vloerverwarmingspanelen liggen rond de 216-295 euro per stuk. Keramische infraroodpanelen zijn meestal het duurste item binnen infraroodpanelen. Bijkomende kosten kunnen zijn: draadloze thermostaat, plafondframe voor montage, chromen steunen voor panelen, transportkosten, deze kosten gemiddeld 10-70 euro. Wanneer u een vraag invoert, nemen we contact op met 16.300 providers. U hoeft niet meer te zoeken: infrarood panelen prijs, bij ons krijgt u de beste aanbiedingen en kwaliteitswerk.

Zie ook:Diensten
32.719 geregistreerde professionals
87.716 opgeloste projecten
4,8 van de 5 gemiddelde evaluatie van onze experts
226 512 Toepassingsinstallaties
Prijs voor: InfraroodpanelenGemiddelde prijzen

Lage prijs9 720,00 €/stukje
Gemiddelde prijs11 080,80 €/stukje
Hoge prijs13 284,00 €/stukje
Gemiddelde prijzen zijn alleen indicatief. De laatste serviceprijs is afhankelijk van grootte, moeilijkheid, materialen, kwaliteit en projectsite. U ontvangt alleen een nauwkeurige prijs van de serviceprovider.
Voer de vraag in
RekenmachinePrijslijst van infrapanelen

Om de exacte prijs van Infrapanels te leren, verzendt u de vraag naar onze gecertificeerde experts, en dan krijgt u meerdere aanbiedingen. Zie prijzen voor elke service in de categorie infrapanes.

Infrapanel 250 W.11624.85€ / stukje
Infrapanel van poedervormige aluminiumplaat met 250 W Power.
Samen
stukje
Voer de vraag in
Infrapanel 900 W.24795.0€ / stukje
Infrapanel van poedervormige aluminiumplaat met 900 W macht.
Samen
stukje
Voer de vraag in
Infrapanel 350 W.15750.0€ / stukje
Infrapanel van ESG-beveiligingsglas met 350 W Power.
Samen
stukje
Voer de vraag in
Infrapanel 540 W.21420.0€ / stukje
ESG gestructureerd glas infrapanel 540 W.
Samen
stukje
Voer de vraag in
Gerelateerde prijslijstPrijslijsten van andere diensten
VerwarmingsmonteurHoeveel kosten verwarming en koeriers? Voor verwarming en koeriers bieden wij vaak...
Laat meer zien
Waren deze informatie nuttig voor u?
Bruikbare informatieWat wil je weten
Het maakt niet uit of u naar het nieuwe gebouw gaat, waarbij de functionaliteit van het gebouw of de reconstructie verandert, het verwarming van thermische golven altijd bij een relatief lage kosten kan worden gedaan. Dergelijke verwarming vereist vrijwel geen constructie-technische voorbereidende werkzaamheden. Gewoon vooraf voorbereide verbinding tot 230 V - in de aansluiting of de directe kabelverbinding. De verwarmingseenheden kunnen conventioneel worden geïnstalleerd op bestaande gebouwen (bijvoorbeeld onder het venster) als een decoratief wandontwerp of comfortabel voor het plafond (zonder meubelslimiet). In de installatie zal het je zeker nemen dat: Infrapanel Installatie in een standaard familiehuis duurt niet langer dan één dag, Installatie van infraroodpanelen is gelijk aan zo'n "probleem" omdat het ervoor zorgt dat u de armatuur monteert. Kamertemperatuur: Gevoel als een klassieke verwarming, Zonder lucht en stofwerveling, Geen verlies van zuurstof en vocht, zonder thermische verliezen, Snel aangepaste en ingestelde temperatuur, Droge muren, zonder condensatie paar en schimmel. In tegenstelling tot conventionele infraroodverwarmingssystemen, de objecten in de kamer en totdat de lucht vervolgens wordt verwarmd. Deze methode bespaart energie die nodig is om een ​​aangenaam klimaat voor huisbewoners te creëren. Alle lichamen in de kamer na verwarming werken later als een secundaire warmtebron. En overwegende dat het systeem geen pijpen, kebeltjes, boilers of schoorstenen bevat, is er geen thermische verliezen. Dit bespaart 30 - 50% van de energie in vergelijking met klassieke verwarming. Een andere besparingen veroorzaken het feit dat we met een infraroodverwarming een vergelijkbaar warmtegevoel als conventionele systemen bij de luchttemperatuur onder de 3-4 ° C zullen bereiken. Om de luchttemperatuur alleen bij 1 ° C te verminderen, bespaart 5 - 6% energie. Sommige infraroodverwarmingssystemen vereisen geen onderhoud. Ze bevatten geen bewegende delen of vloeistoftanks. Na het kopen krijgt u een garantie van vijf jaar voor productfouten voor productfouten. Het leven van conventionele verwarmingssystemen is 15 - 20 jaar. Het leven van meer geavanceerde infraroodverwarmingssystemen is meer dan 30 jaar. Ze duren vaak tot 50 jaar. Permanente waarden en milieubescherming In het verleden enerzijds die aan de ene kant uit het milieu zijn afgenomen, meer grondstoffen, aangezien de natuur opnieuw heeft ontwikkeld (bijvoorbeeld olie), maar ook het milieu met afvalstoffen opvallen. Infravycuring In die zin is niet alleen economisch en ecologisch, maar ook een hernieuwbare vorm van verwarming als we in aanvulling op energieproductie zonne-energie zullen gebruiken. Op deze manier kan iedereen bijdragen aan een persoonlijk besluit om het milieu te beschermen.