Hoe het werkt
WELKOM IN WILIO! Je bekijkt Wilio als een niet-geregistreerde klant
Schakel over naar professional
Navigatie
Diensten
Prijslijst
Over de applicatie
Download de applicatie
Hoe werkt het
Hoe we kunnen verbeteren
Neem contact met ons op
Over Wilio
Inloggen
WELKOM IN WILIO! Je bekijkt Wilio als een niet-geregistreerde klant
Schakel over naar professional
Navigatie
Diensten
Prijslijst
Over de applicatie
Download de applicatie
Hoe werkt het
Hoe we kunnen verbeteren
Neem contact met ons op
Over Wilio
Inloggen

Houten schutting prijs

Bent u op zoek naar een bouwer voor houten schuttingen? We hebben 25.273 bouwers in deze categorie. Verstuur aanvraag.

Begin
32.712 geregistreerde professionals
87.701 opgeloste projecten
4,8 van de 5 gemiddelde evaluatie van onze experts
226 512 Toepassingsinstallaties
Houten schutting Prijs

Hoeveel kosten houten hekken? Voor houten schuttingen leveren wij vaak de volgende diensten: werfonderzoek, houten schutting ontwerp, schuttingconstructie en plaatsing. Prijzen van houten schuttingen liggen rond de 15-35 euro per m2. Het duurste item in houten hekken is meestal esdoornhout. Bijkomende kosten kunnen zijn: uitrusting voor het graven van funderingen, schuurmachine, vernis voor hout, die gemiddeld 15-60 euro kost. Wanneer u een vraag invoert, nemen we contact op met 25.273 providers. Zoek niet verder: houten schuttingen prijs, u krijgt bij ons de beste aanbiedingen en kwaliteitswerk.

Zie ook:Diensten
32.712 geregistreerde professionals
87.701 opgeloste projecten
4,8 van de 5 gemiddelde evaluatie van onze experts
226 512 Toepassingsinstallaties
Prijs voor: Houten schuttingGemiddelde prijzen

Lage prijs1 462,05 €/stukje
Gemiddelde prijs1 832,40 €/stukje
Hoge prijs2 317,50 €/stukje
Gemiddelde prijzen zijn alleen indicatief. De laatste serviceprijs is afhankelijk van grootte, moeilijkheid, materialen, kwaliteit en projectsite. U ontvangt alleen een nauwkeurige prijs van de serviceprovider.
Voer de vraag in
RekenmachinePrijslijst van houten hekken

Om de exacte prijs van houten hekken te leren, stuur dan de vraag naar onze bewezen experts, en dan krijg je meerdere aanbiedingen. Bekijk de prijzen voor elke service in de categorie houten hekken.

Hek kolom neimempnová1755.0€ / stukje
Filture van hek niet-geprogrammeerde houten palen en gebreken met een diameter van 100 - 150 mm met inzakking en verdichting, maar zonder de ineenstorting van de paarden
Samen
stukje
Voer de vraag in
Hekkolom geïmpregneerd1890.0€ / stukje
Apparatuur van houten hekkolommen en bogen met een diameter van 100 - 150 mm met inlumd en verdichting, maar zonder de sleeving van de put, impregnatie van het onderste deel van de glijbaan of teer voor het vestigen
Samen
stukje
Voer de vraag in
Houten heklamella.1260.0€ / stukje
Houten hek Lamella 180 x 180 cm Natuurlijk geïmpregneerd
Samen
stukje
Voer de vraag in
Houten hek1440.0€ / stukje
Houten hek 178 x 80 cm natuurlijk geïmpregneerd
Samen
stukje
Voer de vraag in
Gerelateerde prijslijstPrijslijsten van andere diensten
Hekken en poortenHoeveel kosten hekken en poorten? Wij leveren vaak de volgende diensten voor...
Laat meer zien
Waren deze informatie nuttig voor u?
Bruikbare informatieWat wil je weten
Bij het bouwen van een houten hek bepaalt een factor voor veel prijs. Goed nieuws is dat houten hekken tot de markt behoren voor vaste hekken tot de goedkoopste. Daarbij bieden ze niet alleen kwaliteitsbescherming en levensduur, maar ook natuurlijk materiaal. De prijs van een houten hek wordt bepaald voor een gemeenschappelijke meter. De kosten van een houten hek zijn van 40 tot 100 en meer euro's. Natuurlijk beslissen een aantal factoren over de resulterende prijs. Het duurste deel van een houten hek is van nature materiaal en werk. Materiaal kan worden onderverdeeld in twee categorieën. De eerste zijn Slowaakse bossen. Zacht zoals acatas, vuren of dennen. Ze behoren tot de goedkoopste overdrachtsomheining. Het is echter noodzakelijk om op regelmatig onderhoud en lager leven te tellen. Eiken hekken zijn massief, hout hard, maar de prijs is iets hoger. Het is een Slowaaks hout, dus hout is beschikbaar, meestal is het niet nodig om te wachten en met een perceel van tientallen jaren op passende zorg. Exotische bossen - kom uit Zuid-Amerika of Afrika. Hier is de prijs hoogst. Tegelijkertijd hebben ze exotische niet alleen namen, maar ook een look. Dit is de strijd tegen een lang leven. Dit zijn enorme hekken die kwaliteitsinrichting verdienen, verwerken en dus de prijs voor het werk verhogen. Het was echter een schande om zo'n hek te maken. Supplementen aan een houten hek worden anders gemeten. U kunt de bovenkant van de smeden, verschillende luxe accessoires of uitsparingen gebruiken. De meer veeleisende verwerking, dit is natuurlijk de hogere prijs van het hek. Voor de prijs beïnvloedt ook de oppervlaktebehandeling die u besluit om te behandelen en te schilderen. Houten omheining Je moet kwaliteit lakken schilderen waarvan de prijs ook varieert. Hier is het raadzaam om rechtstreeks te adviseren met een schrijnwerker die geschikte basisschilderingen en coatings aanbeveelt. Voor de prijs van de Torba om te onderscheiden of het een gebouw is van een nieuw hek of, bijvoorbeeld, het repareren. Orpava bij houten semi-semiers zijn gemakkelijker, het is mogelijk om alleen beschadigde panelen te vervangen en is daarom ook een houten omheiningsonderhoud aanzienlijk goedkoper dan bij andere soorten hekken. De kosten van het werk voor de stabiliteit en het onderhoud en de renovatie van een houten hek varieert van de regio en kwaliteit. U kunt echter verschillende meesters en timmerlieden vergelijken met Wilio, die gebeten zullen worden als referenties en offerte. Vind je meester, de scrims van de perfecte houten hek bij de prijs van de meeste voorkeur.