Hoe het werkt
WELKOM IN WILIO! Je bekijkt Wilio als een niet-geregistreerde klant
Schakel over naar professional
Navigatie
Diensten
Prijslijst
Over de applicatie
Download de applicatie
Hoe werkt het
Hoe we kunnen verbeteren
Neem contact met ons op
Over Wilio
Inloggen
WELKOM IN WILIO! Je bekijkt Wilio als een niet-geregistreerde klant
Schakel over naar professional
Navigatie
Diensten
Prijslijst
Over de applicatie
Download de applicatie
Hoe werkt het
Hoe we kunnen verbeteren
Neem contact met ons op
Over Wilio
Inloggen

Glazenmakers prijs

Bent u op zoek naar een glaszetter voor beglazing? We hebben 20.875 glazenmakers in deze categorie. Verstuur aanvraag.

Begin
32.787 geregistreerde professionals
87.834 opgeloste projecten
4,8 van de 5 gemiddelde evaluatie van onze experts
226 512 Toepassingsinstallaties
Glazenmakers Prijs

Wat kost een beglazingsservice? Voor beglazing leveren wij vaak de volgende diensten: beglazing, glasslijpen, glassnijden, montage en demontage. Prijzen van glasproducten liggen rond de 50-150 euro per m2. Het duurste item in de beglazingsindustrie is meestal de productie van veiligheidsglas. Bijkomende kosten kunnen zijn het lijmen, slijpen en boren van gaten in het glas, deze kosten gemiddeld 10-80 euro. Wanneer u een vraag invoert, nemen we contact op met 20.875 providers. U hoeft niet meer te zoeken: beglazingsprijs, bij ons krijgt u de beste aanbiedingen en kwaliteitswerk.

Zie ook:Diensten
32.787 geregistreerde professionals
87.834 opgeloste projecten
4,8 van de 5 gemiddelde evaluatie van onze experts
226 512 Toepassingsinstallaties
Prijs voor: GlazenmakersGemiddelde prijzen

Lage prijs2 520,00 €/m2
Gemiddelde prijs3 861,00 €/m2
Hoge prijs6 750,00 €/m2
Gemiddelde prijzen zijn alleen indicatief. De laatste serviceprijs is afhankelijk van grootte, moeilijkheid, materialen, kwaliteit en projectsite. U ontvangt alleen een nauwkeurige prijs van de serviceprovider.
Voer de vraag in
RekenmachineGlazian Work Prijslijst

Om de exacte prijs van Glazier te leren, stuur dan de vraag naar onze gecertificeerde professionals, zodat u meerdere aanbiedingen krijgt. Bekijk de prijzen voor elke service in de glazige categorie.

Gelijmd veiligheidsglas1 485,00€ / m3
Glazen borden zijn geassocieerd met een veiligheidsfilm waarvan de dikte zorgt voor een grotere sterkte en weerstand van glas. Bonded Safety Glass MA-beschermende functie, met schakelglas die zijn scherven op de film is vastgelegd.
Samen
m3
Voer de vraag in
Hoesten.1 890,00€ / stukje
Verhardende glasdikte 5 - 10 mm.
Samen
stukje
Voer de vraag in
Boren.360,00€ / stukje
Boorgaten met een diameter van 4 - 16 mm, 26 - 70 mm, 70 mm.
Samen
stukje
Voer de vraag in
Glas en spiegels snijden1 125,00€ / m2
Nauwkeurige kleermakersnijdende moderne technologieën. Duidelijke glasdikte 6 mm.
Samen
m2
Voer de vraag in
Gerelateerde prijslijstPrijslijsten van andere diensten
KassenHoeveel zijn kassen? Voor kassen leveren wij vaak de volgende diensten: productie...
Laat meer zien
Waren deze informatie nuttig voor u?
Bruikbare informatieWat wil je weten
Hoeveel kost het glas? De prijs van uw veiligheidsglas is 260 euro per vierkante meter. U kunt echter verwachten dat de normale prijs van het glas EUR 31 per vierkante meter bedraagt. Glas met dubbele beglazing die de beste isolatie biedt, kost ongeveer 165 euro per vierkante meter. De kosten variëren van 40 tot 65 euro. Dit zal betrekking hebben op glas, maar het bevat geen materialen. Wanneer is het goed om de glazier te bellen? Als u het glas op vensters, deuren, glazen glazen deuren of dakramen, deuren wilt verwijderen of vervangen of als u een bril wilt vervangen voor acryl of doorschijnend. Toss wordt ook vervangen door glazen partities, panelen, glas of spiegelvullingen. Type glas Glas komt in meerdere varianten. De prijs van glazen panelen is afhankelijk van hoe geavanceerd zijn: dubbele beglazing (twee planken), gelamineerde, lage emissies of getemperd. Tabel glas is de goedkoopste. Glazen grootte Glasmaat verhoogt de kosten. Er is een specifieke volgorde voor grote ramen. Glasvorm Speciale vorm Windows vereist een speciale bestelling of glazier met een vaardigheid om het glas te snijden. Dit verhoogt de prijs. Prijs schattingen van verschillende glazen typen Traditioneel glas Het is een van de minste kostbare maar heeft een lichte groene tint die ervoor zorgt dat veel mensen iets anders kiest. Tabelglas Op ongeveer 31 EUR per m2 is goedkoop in vergelijking met gemodificeerd glas. Het is kleurloos, transparant, solide en duurzaam. Gelaagd glas Door een flexibele acryllaag toe te voegen tussen twee glazen borden, wordt een veiliger glas gevormd. Dit kan maximaal 260 euro per m2 kosten. Hoofdglas De prijs van een dergelijk glas dat zeer resistent is, is ongeveer 120 EUR voor 700 mm x 745 mm x 6 mm of 245 euro met gestructureerd glas. Dubbel glas De gemiddelde prijs is ongeveer 165 euro per m2. Dit is het beste glas om warmteverliezen te verminderen in de winter en ijslekken van airconditioning in de zomer. Het biedt ook geluidsisolatie. Hoe verder te gaan? Laat u ten minste drie prijsberekeningen worden gemaakt. Vergelijk prijzen, werkkosten en bekijk ook referenties. Bedankt Wilio, je kunt het vandaag al doen.