Hoe het werkt
WELKOM IN WILIO! Je bekijkt Wilio als een niet-geregistreerde klant
Schakel over naar professional
Navigatie
Diensten
Prijslijst
Over de applicatie
Download de applicatie
Hoe werkt het
Hoe we kunnen verbeteren
Neem contact met ons op
Over Wilio
Inloggen
WELKOM IN WILIO! Je bekijkt Wilio als een niet-geregistreerde klant
Schakel over naar professional
Navigatie
Diensten
Prijslijst
Over de applicatie
Download de applicatie
Hoe werkt het
Hoe we kunnen verbeteren
Neem contact met ons op
Over Wilio
Inloggen

Bergingswerkzaamheden prijs

Bent u op zoek naar een aannemer voor graafwerkzaamheden? We hebben 22.981 bouwers in deze categorie. Verstuur aanvraag.

Begin
32.800 geregistreerde professionals
87.876 opgeloste projecten
4,8 van de 5 gemiddelde evaluatie van onze experts
226 512 Toepassingsinstallaties
Bergingswerkzaamheden Prijs

Hoeveel kost graafwerk? Bij graafwerkzaamheden verrichten wij vaak de volgende diensten: het verrichten van zwaar graafwerk voor woningen, tuinen en groenvoorzieningen. Baggerprijzen liggen rond de 30-55 euro per uur. Het duurste item bij graafwerkzaamheden is meestal het uitbaggeren van technische netwerken. Bijkomende kosten kunnen zijn: in de grond boren en transporteren van de graafmachine, dit kost gemiddeld 10-30 euro. Wanneer u een vraag invoert, nemen we contact op met 22.981 providers. Zoek niet verder: graafwerkzaamheden prijs, u krijgt bij ons de beste aanbiedingen en kwaliteitswerk.

Zie ook:Diensten
32.800 geregistreerde professionals
87.876 opgeloste projecten
4,8 van de 5 gemiddelde evaluatie van onze experts
226 512 Toepassingsinstallaties
Prijs voor: BergingswerkzaamhedenGemiddelde prijzen

Lage prijs1 710,00 €/uur
Gemiddelde prijs2 025,00 €/uur
Hoge prijs2 340,00 €/uur
Gemiddelde prijzen zijn alleen indicatief. De laatste serviceprijs is afhankelijk van grootte, moeilijkheid, materialen, kwaliteit en projectsite. U ontvangt alleen een nauwkeurige prijs van de serviceprovider.
Voer de vraag in
RekenmachinePrijslijst van graafwerken

Om de exacte prijs van opgraving te leren, stuur dan de vraag naar onze geverifieerde experts, en dan krijgt u meerdere aanbiedingen. Bekijk de prijzen voor elke service in de categorie Opgravingen.

Visbreedtes tot 600 mm1 350,00€ / m3
Stromend van graanbreedte tot 600 mm uitgepakt en onverpakt met DNA in het voorgeschreven profiel en afstuderen, met opgraving op het aangrenzende terrein voor een afstand van maximaal 3 m van de longitudinale as van de groef of met het laden van de geul naar de Transportsamenstelling in de rots 3 tot 100 m3.
Samen
m3
Voer de vraag in
Diepte Jam - Handgouch2 565,00€ / m3
Diepte van jam - handgeul in hornine klasse 3 - handbehandeling.
Samen
m3
Voer de vraag in
Diepte van onverpayde jam en inkepingen486,00€ / m3
Diepte van uitgepakte putten en inkepingen, met uitzondering van spleten met glooiende wanden voor ondergrondse leiding, met de DNA-nederzetting in het voorgeschreven profiel en de verloop, in de rots 3 tot 100 m3.
Samen
m3
Voer de vraag in
Diepte van Jam en Rhry - Hand1 791,00€ / m3
Diepte van Jam en Rhry in een beperkte (gebouwde) ruimte tot 30 m3 - Hand in Rock 3.
Samen
m3
Voer de vraag in
Gerelateerde prijslijstPrijslijsten van andere diensten
GrondwerkenHoeveel kost grondwerken? Bij grondwerken verlenen wij vaak de volgende diensten: zekeren...
Laat meer zien
Waren deze informatie nuttig voor u?
Bruikbare informatieWat wil je weten
Hoeveel kost u u opgraving? Moet u de basics op een huis, kelder of workshop graven? Implegive landschapsarchitectuur in de tuin of pas de oprit op het pand aan? Nou, wil je absoluut geen schoppen doen zoals het al enkele jaren geleden gebruikelijk was? De oplossing is om mechanisatie te bestellen die is ontworpen voor graafwerkzaamheden. Zeker dat je geïnteresseerd bent in hoeveel werk ze staan. Voordat je begint te graven Eenmaal voordat de Bagra-lepel in de grond bijt, moet u een plaats plaatsen om de geodet te controleren om de aanwezigheid van alle technische netwerken, ondergrondse water- en gasleidingen in te stellen. Dit zal gevaarlijke situaties vermijden, maar ook met eventuele vervangers voor schade veroorzaakt. Het wordt over het algemeen aanbevolen om alle benodigde vergunningen uit te rusten om een ​​probleem te voorkomen. Uur versus hoeveelheid Het meest uitgevoerde opgravingswerkzaamheden behoren tot de uitgraving van de behuizing, graafpool, tuinmeren, drainageputten, uitgraving voor technische netwerken en dergelijke. Hoeveel zijn dergelijke werkzaamheden? De prijs van graafwerkzaamheden is afhankelijk van welk werk gaat. Op de meeste kleinere en eenvoudiger werken rekenen Leveranciers een uurtarief. Het werk van één uur machine kan uitlopen op EUR 17 tot 30, afhankelijk van welke machine wordt gebruikt (tractorbager, mini-digger, enz.). In het algemeen nemen de meer uren het werk, hoe lager het uurtarief. De kosten van grotere aarde en graafwerkzaamheden worden geteld op het gedubbed materiaal. De uiteindelijke prijs voor werk kan echter worden verhoogd - leveranciers kunnen het Stroje-transport opladen en dergelijke. Het is belangrijk om te beseffen dat de kosten van graafwerken ook de moeilijke omstandigheden kunnen beïnvloeden, bijvoorbeeld: nat terrein, complexe toegang tot het bol van de uitgraving (locatie), bomenwortels, buitensporige hoeveelheden grote stenen, stoten naar lagere water, en ondergrondse installaties. De prijs voor opgravingswerkzaamheden kan stijgen of dalen, afhankelijk van de deadline van implementatie en de hoeveelheid werk en het bereik ervan.