Hoe het werkt
WELKOM IN WILIO! Je bekijkt Wilio als een niet-geregistreerde klant
Schakel over naar professional
Navigatie
Diensten
Prijslijst
Over de applicatie
Download de applicatie
Hoe werkt het
Hoe we kunnen verbeteren
Neem contact met ons op
Over Wilio
Inloggen
WELKOM IN WILIO! Je bekijkt Wilio als een niet-geregistreerde klant
Schakel over naar professional
Navigatie
Diensten
Prijslijst
Over de applicatie
Download de applicatie
Hoe werkt het
Hoe we kunnen verbeteren
Neem contact met ons op
Over Wilio
Inloggen

Website

Bent u op zoek naar een webdeveloper voor het web? We hebben 6.165 providers in deze categorie. Verstuur aanvraag.

Begin
32.697 geregistreerde professionals
87.676 opgeloste projecten
4,8 van de 5 gemiddelde evaluatie van onze experts
226 512 Toepassingsinstallaties
Website

Heeft u een webservice nodig? Wilio helpt je bij het vinden van kwaliteitsexperts op het gebied van design, graphics, custom webdesign en update-updates. De prijs van een website hangt meestal af van het aanbod van diensten. Bekijk meer informatie over services: webbeheer en hosting geleverd door een van onze 6.165 webontwikkelaars in de opgegeven categorie

Zie ook:Prijzen
32.697 geregistreerde professionals
87.676 opgeloste projecten
4,8 van de 5 gemiddelde evaluatie van onze experts
226 512 Toepassingsinstallaties
Diensten
Wat omvat webapplicatieontwikkelingsdiensten?
De meeste webservices focussen op ontwerp (ontwerp), ontwikkeling en onderhoud van websites. Afhankelijk van uw project, hebt u mogelijk slechts één bepaald type webdeskundige nodig of moet u de teamspecialisten samenstellen met verschillende specialisaties en vaardigheden om samen te werken. Hier stellen we enkele van de meest voorkomende webservices en opties die u kunt verwachten:
Ontwerp en website-ontwikkeling
Op zoek naar een professionele webontwerper of ontwikkelaar? Uw onafhankelijke IT-webontwikkelingsprofessional zal helpen de visie op uw site te herleven. Het zal worden begrepen door het doel van uw site te begrijpen, wat u moet doen en inhoud die moet bevatten. Desh Design Design. Na uw ontwerpgoedkeuring, gebruikt het Code of Content Management System (CMS) om een ​​ontwerp en de volledige functionaliteit op desktops (desktops, laptops, laptops) en mobiele apparaten (mobiles, tablets) te creëren. Ze zullen jullie allemaal uploaden met inhoud (inclusief afbeeldingen en kopieën) en het uitvoeren naar uw definitieve goedkeuring. Uw professionele webontwerper voltooit het, zodat deze uw website op uw geselecteerde webhostingplatform (www) zal uploaden en vervolgens zal uw site test als deze geen fouten bevat.
WordPress-sites
WordPress is het populairste contentmanagementsysteem (CMS) voor krachtige website bijna elke grootte. Als u uw eigen WordPress-ontwerp wilt, moet u een onafhankelijke WordPress-ontwikkelaar inhuren die uw eigen thema maakt met het ingebouwde WordPress. U kunt zelfs e-commerce-functies toevoegen aan uw WooCommerce-uitvoerend. Uw Developer WordPress voldoet aan uw onderwerp, begin met testen om naadloos functioneren te bieden en voordat u deze op uw webhosting vermeldt, moet u ervoor zorgen dat u wijzigingen en aanpassingen nodig hebt.
Andere inhoudsbeheersystemen
Naast WordPress kunt u een reeks CMS-ontwikkelaars inhuren die betrekking hebben op platforms zoals wijbly, Wix, Joomla en Squarespace. Elk van deze platforms heeft specifieke instellingen met betrekking tot wat u kunt aanpassen en hoe u verschillende codes en functies kunt integreren. Daarom is het daarom beter om te zoeken naar een professionele Designer- of Developer-website die is gespecialiseerd in uw contentmanagementsysteem.
E-shop (web online winkel)
Moet u een web maken voor uw online winkel (e-shop)? U vindt de ontwikkelaars die gespecialiseerd zijn in e-shops en alle populairste platforms voor online-winkel, inclusief Shopify, WooCommerce, Magento en OpenCart. Elk van deze platforms is belangrijk om een ​​ervaren ontwikkelaar in te huren. E-commerce heeft veel bewegende delen, inclusief uw gekozen ontwerp, productportfolio, productdetails, databases, inventarisnummers, klantcontactgegevens en betalingssystemen. Uw ontwikkelaar zal uitgebreid worden getest voor het voltooien van het project. Met ontwikkeling zal u waarschijnlijk samenwerken na het starten van een e-shop aan het onderhoud, zodat uw online winkel vrij blijft van fouten.
Codering en databases
Er zijn zoveel programmeertalen en codes die het web vormen. De meest voorkomende codes die u kunt vinden in gespecialiseerde ontwikkelaars omvatten HTML, Java, JavaScript, PHP, CMS, CSS en JQuery. Veel ontwikkelaars zijn ook gespecialiseerd in databaseontwikkeling, waaronder MySQL- en SQL-databases. Als u niet zeker bent van het type webexpertise en -code dat u nodig hebt voor uw project is in orde om te draaien en de ontwikkelaar te vragen op basis van zijn ervaring, die wordt aanbevolen.
Veel Gestelde Vragen
Najmosta vertrouwde de experts op de ontwikkeling van de site met behulp van Wilio
Tegenwoordig denk ik geen zaken zonder aanwezigheid op het web - en voor alle intenties en doeleinden. Mensen worden zo afhankelijk van internet dat je geen web hebt, zelfs als je een lokaal familierestaurant of hoekwinkel bent, je kost je de mogelijkheid om voor je gezicht ontelbare potentiële klanten te krijgen. Het web is een digitale interpretatie van uw bedrijf. Net als een goede handelaar zorgt ervoor dat de voorkant van de winkel goed formaat en sparkly schoon is, evenzeer uw site er verleidelijk en duidelijk uitziet als het potentiële klanten die u hoopt te bereiken. Maar de ontwikkeling van kwaliteitswebsite vereist zeer specifieke vaardigheden - ook dat eigenaar is van ons. Gelukkig zijn er deskundigen om webtoepassingen te ontwikkelen die op je wachten. Het enige dat u hoeft te doen is om hulp vragen via Wilio! Als u geïnteresseerd bent in het beste gebruik van alle mogelijkheden die de Internet biedt, ga dan naar Wilio, voert u uw verzoek in en ontvang vandaag nog gratis biedingen! Breng uw bedrijf over op de 21e eeuw. Vuur vandaag bij Wilio de best beoordeelde en professionele IT-website-ontwikkelaar!
Wat begrijpen we onder Web Design?
Webdesign (Design) omvat verschillende aspecten van het creëren van websites, zoals websites, grafisch ontwerp en contentcreatie, zoals artikelen in blogs, productsecties, fotogallery, enz. Websites worden meestal gemaakt in een taal die HTML wordt genoemd. Websiteontwerpers maken een website met HTML-markeringen die metadata en inhoud beschrijven. De regeling en het uiterlijk van de elementen op de website zijn meestal CSS- of cascading-stijlen. Hun taak is om een ​​basis te creëren voor hoe websites kijken en werken.
Hoe kan Web Design mijn bedrijf helpen?
Webdesign is uiterst belangrijk, vooral als u een online winkel hebt. Het duurt meestal 30 seconden naar mensen om te beslissen of de site aantrekkelijk genoeg is. Als uw site niet zo goed op mobiel uitziet als een laptop of computer, zullen potentiële klanten niet gehinderd met browsen. Als uw web te langzaam laadt, gaan mensen het over en zal uw bedrijf het niet opmerken.
Hoe kies ik een webontwerper?
Peer wat je nodig hebt en publiceer het in detail op Wilio. Bepaal hoeveel pagina's op uw site u wilt, wat voor soort inhoud u wilt en zeggen of u wilt dat de webontwerper een inhoud geeft. U kunt ook vragen of u gastenwebsites en / of hulp nodig hebt bij Content Management als u het nog niet hebt gedaan. Geef een budget en absoluut hoe snel u wilt dat uw site wordt gepubliceerd.
Wat zijn de voordelen van het huren van een webontwerper via Wilio?
Het inhuren Web Designer via Wilio heeft veel voordelen. Het is vooral sneller en comfortabeler. Om een ​​goede webontwerper te vinden, hoeft u geen tijd te verspillen met zoeken in tientallen zoekpagina's. U hoeft alleen werk met basisgegevens over uw vereisten te publiceren. Dan zullen de lokale gekwalificeerde en interfererende webontwerpers u aanpakken. Na het bekijken van hun referenties en prijzen, kunt u kiezen welke webontwerper op uw site werkt.
Moet ik wat gereedschappen of apparatuur voor uw suggestie van uw website bieden?
U hoeft geen van de tools of apparatuur voor uw website-ontwerp, zoals laptops of tabelcomputers te verstrekken. Het is standaard dat de Web Designer zijn eigen apparatuur heeft en onze webontwerpers zijn professionals die kennis en apparatuur hebben. U kunt deze opleveren met inhoudsingangen die u op uw website wilt plaatsen, zoals afbeeldingen, productinformatie, voorbeeldvideo's, bedrijfsinformatie en andere vergelijkbare inhoud.
Hoe lang neemt websiteontwerp?
De tijd die nodig is om een ​​geweldig web te maken, moet ongeveer 3 tot 4 maanden duren. Afhankelijk van het uitgebreide u een site wilt hebben, kan het vanaf het begin van het project duren om het online en 6 maanden of langer te starten. U kunt een webontwerper vinden die het voor een kortere tijd aankan, maar onthoud dat dit tijdsframe is gebaseerd op IT-normen.