Hoe het werkt
WELKOM IN WILIO! Je bekijkt Wilio als een niet-geregistreerde klant
Schakel over naar professional
Navigatie
Diensten
Prijslijst
Over de applicatie
Download de applicatie
Hoe werkt het
Hoe we kunnen verbeteren
Neem contact met ons op
Over Wilio
Inloggen
WELKOM IN WILIO! Je bekijkt Wilio als een niet-geregistreerde klant
Schakel over naar professional
Navigatie
Diensten
Prijslijst
Over de applicatie
Download de applicatie
Hoe werkt het
Hoe we kunnen verbeteren
Neem contact met ons op
Over Wilio
Inloggen

Wasbak repareren

Bent u op zoek naar een loodgieter voor het installeren van een kraan, spoelbak? We hebben 26.851 providers in deze categorie. Verstuur aanvraag.

Begin
33.303 geregistreerde professionals
90.013 opgeloste projecten
4,8 van de 5 gemiddelde evaluatie van onze experts
226 512 Toepassingsinstallaties
Wasbak repareren

Service nodig op het gebied van kraan- en wastafelinstallatie? Wilio helpt u kwaliteitsexperts te vinden om de oude batterij los te koppelen, een nieuwe batterij te installeren en de sifon te vervangen. De prijs voor het installeren van wastafelkranen hangt meestal af van het dienstenaanbod. Bekijk meer informatie over services: verzendkosten, isolatietape, afdichting geleverd door een van onze 26.851 installateurs in de categorie.

Zie ook:Prijzen
33.303 geregistreerde professionals
90.013 opgeloste projecten
4,8 van de 5 gemiddelde evaluatie van onze experts
226 512 Toepassingsinstallaties
Veel Gestelde Vragen
Waarom bestelt u de installatie van batterij of gootsteen via Wilio?
Of u nu uw keuken innoveert of de nieuwe keukenlijn voor de eerste keer moet monteren, het beste is het beste om deze werkzaamheden aan een professional te laten werken. Immers, de putten zijn een belangrijk onderdeel van de woning en je zou niet graag een catastrofe riskeren in de keuken voor zijn onjuiste installatie. Vuur een expert om een ​​aanrecht of een waterbatterij te installeren en u kunt zeker een permanent resultaat bereiken zonder onaangename verrassingen. De beste plaats om een ​​expert te vinden om u te helpen bij het installeren van de wastafel of de batterij is Wilio. Dien uw bestelling in, selecteer het gewenste installatietype, datum en geschikte tijd en werk kan beginnen!
Wanneer is het het beste om de installatie van het aanrecht te boeken?
Als u een nieuwe keuken installeert of de oude keuken reconstrueert, moet uw aanrecht een van de laatste stappen in de lijst zijn. Voordat u installeert, moet u aan planken en kasten hebben gemonteerd en een ruimte creëren voor een nieuwe gootsteen.
Moet ik een installatieprogramma inhuren voor het installeren van een aanrecht?
Een professionele loodgieter is altijd een betere keuze dan uw buurman of buddy. In plaats van de loodgieter te bestellen, bekijk je echter zijn expertise en ervaring.
Zijn er regels waar het aanrecht kan worden geïnstalleerd?
Ja. De hoofdregel is dat een minimumafstand moet worden waargenomen tussen gootsteen en elektrische punten.
Hoe lang duurt het voordat je gootsteen ruilt?
Vervangen van het aanrecht wordt gemiddeld gedurende 2 uur gedaan.
Hoeveel kost de wisselende aanrecht?
Wijninstallatiekosten zijn meestal ongeveer EUR 50, afhankelijk van het type en de lengte van de installatie.
Hoeveel kost de installatie van nieuwe aanrecht?
Deze service ligt meestal in het bereik van 65 - 140 EUR als u de service via Wilio bestelt. De prijs kan variëren, afhankelijk van het type gootsteen, andere kenmerken / verbindingen en installatielengte.
Diensten
Wat bevat een installatiedienst voor een aanrecht?
Installateur aanrecht van Wilio zal voor alles zorgen - selecteert de originele gootsteen om ruimte te maken voor nieuwe, geïnstalleerde gootstenen, past op de tikken en buizen en neemt pakking. Het zorgt ook voor de eliminatie van de oude aanrecht (indien nodig) en kan eventuele reparaties aan. Wat kunt u verwachten van de aanbieder van deze service naar Wilio:
Stap 1: Keukengootsteen verwijderen
Als u een oude aanrecht wisselt voor nieuw, ontmantelt het installatieprogramma het eerst. Het sluit de watertoevoerkleppen onder de wastafel of de hoofdtoevoer en opent de kraan om al het water vrij te geven dat in de buizen bleef. POD De pijp plaatst de emmers die na verwijdering al het resterende water vastleggen. De volgende stap is om watertoevoersleidingen te verwijderen, samen met de afvoerleiding, fittingen en een afwasmachine (indien van toepassing). Vindt gootsteenclips onder de buitenrand geplaatst en laat ze uit. Voordat SLEZ opneemt, snijdt het mes het kit dat de gootsteen aan de plaat is bevestigd.
Stap 2: Voorbereiding
Na het verwijderen van de gootsteen reinigt de loodgieter de ruimte, verwijdert elke andere afdichtplaat en gewassen met zeepwater. Was en bereid alle originele onderdelen die opnieuw worden gebruikt (bijvoorbeeld afvoer of waterbatterij). Voordat u doorgaat met de installatie, wordt uw nieuwe gootsteen gecontroleerd en samengesteld dat deze in een bestaande opening klikt. Zo niet, dan zal het aanbevelen om een ​​andere gootsteen te selecteren of de grootte van het gat te vergroten met een snij met een zaagblad totdat deze een geschikte grootte heeft.
Stap 3: Installatie van de gootsteen
Installatie van de wastafel omvat, voordat deze in de opening wordt ingebracht, het toepassen van siliconenafdichting op de bodem van de gootsteen. Vervolgens wordt de loodgieter al het afdichtmiddel weggewijs dat van de randen lekt, zelfs voordat de gesp aan de onderkant van de gootsteen is bevestigd en deze naar de wastafel op zijn plaats draait.
Stap 4: Waterbatterij installeren en pijpen opnieuw verbinden
Aan het einde is de kraan geïnstalleerd en verbindt de pijp opnieuw aan. De loodgieter introduceert een waterbatterij in een gootsteengat met waterig pad en matrix die de waterleidingen op de site houden. Het plaatst de afvoerzeef en sluit het af, verwijdert overtollig afdichtmiddel en bedekt het met rubberen afdichting en flens. Het verbindt de watertoevoerleiding en sluit de vaatwasser en alle leidingen samen aan. Ten slotte zullen de watertoevoer triggers proberen ervoor te zorgen dat er geen ongewenste waterafvoer is.