Hoe het werkt
WELKOM IN WILIO! Je bekijkt Wilio als een niet-geregistreerde klant
Schakel over naar professional
Navigatie
Diensten
Prijslijst
Over de applicatie
Download de applicatie
Hoe werkt het
Hoe we kunnen verbeteren
Neem contact met ons op
Over Wilio
Inloggen
WELKOM IN WILIO! Je bekijkt Wilio als een niet-geregistreerde klant
Schakel over naar professional
Navigatie
Diensten
Prijslijst
Over de applicatie
Download de applicatie
Hoe werkt het
Hoe we kunnen verbeteren
Neem contact met ons op
Over Wilio
Inloggen

Warmtepomp

Bent u op zoek naar een warmtepompboiler? We hebben 22.122 providers in deze categorie. Verstuur aanvraag.

Begin
32.775 geregistreerde professionals
87.817 opgeloste projecten
4,8 van de 5 gemiddelde evaluatie van onze experts
226 512 Toepassingsinstallaties
Warmtepomp

Heeft u een service nodig op het gebied van warmtepomp? Wilio helpt je bij het vinden van hoogwaardige warmtepompinstallatie-experts op basis van grond-, lucht- en waterwarmte. De prijs van een uitgebreid verwarmingssysteem hangt meestal af van het dienstenaanbod. Bekijk meer informatie over services: service na de garantie en consultaties geleverd door een van onze 22.122 koeriers in de opgegeven categorie

Zie ook:Prijzen
32.775 geregistreerde professionals
87.817 opgeloste projecten
4,8 van de 5 gemiddelde evaluatie van onze experts
226 512 Toepassingsinstallaties
Veel Gestelde Vragen
Waarom verhuur je het installatieprogramma van warmtepompen via Wilio?
Met het naderen van koele maanden hebt u iets efficiënter nodig in plaats van een draagbare verwarmingseenheid. Bestel het installatieprogramma van de warmtepomp bij Wilio om een ​​nieuwe lucht / luchtwarmtepomp te installeren. Het is comfortabeler en sneller dan zelfhulpinstallatie omdat u een expert kunt inhuren die het systeem snel en corrigeert in gebruik. Plaats uw vraag naar Wilio. Vergeet niet om alle beslissende details zoals warmtepomp technische parameters op te nemen, welk type warmtepompdienst u nodig heeft, uw adres, budget en wanneer u voltooid wilt werken. Ervaren contractant met u maakt verbinding met u los. Bij ELK WILIO-installateur kunt u beoordelingen en evaluaties bekijken om u te helpen beslissen welke u voldoet aan u. Wanneer u de meeste WILIO-installatieprogramma zult doen, komt het achter u, de gewenste taak uit en u betaalt daarna. Ons platform stelt u in staat om gemakkelijk de installatie van de installatie of reparatie van warmtepomp te vinden, dus aarzel dan niet om uw installateur nu te vinden!
Moet ik hun gereedschappen of apparatuur leveren voor het installeren of repareren van lucht / luchtwarmtepomp?
Niet. U hoeft geen gereedschappen of apparatuur te verstrekken. De WILIO-loodgieter die u kunt genieten, is een techniek van warmtepompen met vaardigheden, vele jaren ervaring, en dus weet al welke gereedschappen nodig zijn voor werk. Je zult met je op de werkplek brengen. U moet alleen de warmtepomp zelf voorzien, samen met alle componenten en installatieaccessoires die de fabrikant u heeft geleverd.
Hoe lang duurt het de installatie van warmtepomp en luchtbron of reparatieservice?
Bij het repareren van warmtepompen kan het afhangen van de omvang van de noodzakelijke reparaties - reparaties kunnen enkele uren tot een paar dagen duren. Gemeenschappelijk onderhoud van warmtepomp kan de hele dag duren omdat het een gecompliceerd proces is. Als uw thermale pomp een stabiel betonplatform vereist, bak met de volgende werkdag.
Kan Wilio Installer me helpen met installatie en reparatie van lucht- / luchtwarmtepompen?
Ja! Als u de installatie of reparatie van warmtepomp verkoopt en meer werk tegelijk moet realiseren, maar u vindt het niet, vredig bij de hulp. Je kunt Masters vinden voor honderden verschillende taken, zelfs ongebruikelijke werken zoals buisreiniging, isolatie en reparatie van apparaten. Maak gewoon een vraag met al uw specifieke behoeften, zodat de loodgieter u kan helpen. Dit is hoe u verbinding maakt met de juiste WILIO-installatieprogramma's en misverstanden voorkomen.
Is de warmtepomp effectief?
Ja als de warmtepomp een zeer hoge cop-beoordeling heeft (vermogenscoëfficiënt). Tests concludeerden dat warmtepompen meer thermische energie, zoals elektriciteitsverbruik genereren. COP 3-thermische pomp kan 1 kilowatt energie naar 3 kilowatty-warmte worden - is 300% meer energie efficiënter. Deze evaluatie betekent dat deze warmtepompen, in vergelijking met de elektrische oven of ketel, de bedrijfskosten van het verwarmen van het huis aanzienlijk verminderen.
Zal ik mijn thermale pomp de hele dag ingeschakeld zijn?
We raden aan om de warmtepomp te activeren en indien nodig worden ingeschakeld. Als u niet thuis bent, kan het te duur en inefficiënt zijn om de warmtepomp op te lossen. Aanbevolen manier om een ​​warmtepomp te gebruiken is om een ​​timer in te stellen om een ​​half uur te activeren voordat u thuiskomt en een half uur voordat u 's ochtends wakker wordt.
Kan de enige warmtepomp mijn hele huis opwarmen?
Het kan niet eenvoudig worden beantwoord "ja" of "nee". U moet rekening houden met verschillende factoren zoals het vloeroppervlak dat moet worden verwarmd, de regeling van uw huis, een evaluatie van de efficiëntie van de warmtepomp. Uw positie kan ook worden weergegeven omdat de warmtepomp met de luchtbron grotendeels afhangt van de buitenste temperaturen en de positie van de zon die directe straling warmte creëert in elke ruimte.
Diensten
Wat inclusief installatiediensten en warmtepompen met lucht- / luchtwarmtepompen?
De installatiedienst van de warmtepomp bevat de nodige handelingen voor het instellen en plaatsen van de warmtepomp. Als het reparaties zijn, moet eerst een grondige warmtepompinspectie worden uitgevoerd om de bron van het probleem te bepalen en vervolgens de bijbehorende reparaties uit te voeren. Installatiediensten kunnen de inzet van de buitenunit op de houder omvatten, gaten in de muren snijden voor leidingen en distributie, installatie van radiatoren en uiteindelijk de leiding verbinden.
Outdoor-eenheden installeren
De hoofdeenheid van warmtepomp met lucht / luchtsysteem moet op de warmste plaats buiten uw huis zijn, dat meestal een gebied is omgedraaid in de zon. Uw technicus kan een geschikte plaats vinden tenzij deze door u is bepaald. Als er geen stabiel platform is waarop verhoogde stalen grepen kunnen worden geplaatst, kunnen sommige warmtepomptechnici concrete basis maken, wat extra kosten kan brengen. Zodra ze een stabiel platform creëren, plaatste de houder boven de sneeuw-impact en bevestigt vervolgens een buitenunit.
Ovengaten en distributie maken: installatie van radiatoren
Uw ingehuurde loodgieters snijden gaten op de muur naast de warmtepomp van de luchtbron om aan draden en leidingen te passen. Een andere stap van het installeren van de warmtepomp is de installatie van radiatoren in uw huis. Hier moet het worden vergezeld door radiatoren in aangewezen gebieden en vervolgens radiatoren aan de greep bevestigen.
Bevestigen pijpen en draden
Uw warmtepomptechnieken zullen eerst uw huis afsluiten. Ze meten en knippen draden voor geschikte lengte en breedte, bevestig ze vervolgens aan radiator, stroomonderbreker, bedieningspaneel en externe eenheid. De oven wordt ook gemeten, vuil en installatie. De oven is dan verbonden met de radiator en het juiste verwarmingssysteem.
Testen van de warmtepomp
Nadat de installatie is voltooid, wordt uw installateur test. Kan controleren of de spanning en thermische stroom op het niveau vereist zijn. Als het systeem faalt of thermische prestaties en spanning niet op de juiste niveaus zijn, zullen de warmtepomptechnieken het systeem en de stroom uitzetten. Controleert of de installatie niet is opgetreden en dan de nodige reparaties zal doen. De loodgieter werkt totdat het warmtepompsysteem niet perfect werkt.
Reparaties van warmtepomp
Bij het onderhouden van een warmtepomp met lucht / lucht, kunnen uw thermische pomptechnieken diagnostische tests uitvoeren. Kan een grondige diepgaande controle uitvoeren en de oorzaak ervan uitzoeken waarom het systeem niet goed werkt of helemaal niet werkt. Na het vinden van de oorzaak van het probleem, werkt het aan de bijbehorende reparaties.