Hoe het werkt
WELKOM IN WILIO! Je bekijkt Wilio als een niet-geregistreerde klant
Schakel over naar professional
Navigatie
Diensten
Prijslijst
Over de applicatie
Download de applicatie
Hoe werkt het
Hoe we kunnen verbeteren
Neem contact met ons op
Over Wilio
Inloggen
WELKOM IN WILIO! Je bekijkt Wilio als een niet-geregistreerde klant
Schakel over naar professional
Navigatie
Diensten
Prijslijst
Over de applicatie
Download de applicatie
Hoe werkt het
Hoe we kunnen verbeteren
Neem contact met ons op
Over Wilio
Inloggen

Vloer leggen

Bent u op zoek naar een bestratingsafwerkmachine om een ​​vloer te leggen of te vervangen? We hebben 29.725 providers in deze categorie. Verstuur aanvraag.

Begin
33.294 geregistreerde professionals
89.941 opgeloste projecten
4,8 van de 5 gemiddelde evaluatie van onze experts
226 512 Toepassingsinstallaties
Vloer leggen

Heeft u een legservice of vloervervanging nodig? Wilio helpt u kwaliteitsexperts te vinden voor landmeten, het verwijderen van de originele vloer, het egaliseren van het oppervlak, het leggen van een nieuwe vloer. De prijs van het leggen en vervangen van bestrating hangt meestal af van het dienstenaanbod. Bekijk meer informatie over services: egaliseren, afdichtmiddel, pakking en strips geleverd door een van onze 29.725 feeders in de categorie.

Zie ook:Prijzen
33.294 geregistreerde professionals
89.941 opgeloste projecten
4,8 van de 5 gemiddelde evaluatie van onze experts
226 512 Toepassingsinstallaties
Veel Gestelde Vragen
Waarom zoekt u de vloerdeskundige op Wilio?
Moet u de vloer leggen of deze vervangen voor een nieuwe? Op Wilio vindt u experts aan verschillende soorten vloeren en oppervlakken, waaronder hout, laminaat, linoleum, tegels, beton, epoxy en andere. Of u nu de vloer nodig heeft voor uw huis, kantoor of bedrijfsruimte, u zult een professional vinden die u een oplossing zal adviseren die bij uw behoeften, budget past en er goed uitziet. Wilio helpt je niet alleen om een ​​expert te vinden die een geselecteerde vloerkwaliteit maakt, maar ook om de biedingen van de best beoordeelde meesters te redden om elke verdieping uit je omgeving te leggen.
Welke diensten doen de vloerlaag voor mij?
Meestal is het de verwijdering van oude vloeren en legt nieuwe vloeren. Als onderdeel van dit werk kan de consument, indien nodig, de onderliggende laag van de vloer in evenwicht brengen, thermische isolatie, waterdichtheid installeren en vervolgens de vloer vervangen voor de nieuwe.
Welke materialen worden vaak gebruikt voor vloeren?
De meest voorkomende interieurmaterialen omvatten laminaatvloeren vloeren, tegels, tapijten, houten parket, vinyl, kurk of woodoplast en steen als exterieuroplossingen.
Hoe krijg ik gratis aanbiedingen van de vloer leggen?
Met Wilio kun je gemakkelijk verschillende biedingen om de vloer te leggen en te vergelijken. Voer gewoon de vraag in waarin u moet doen en begin met gratis aanbiedingen van lokale vloerprofessionals in een paar minuten te ontvangen. Vergelijk vervolgens de menu's en kies het menu dat bij u past.
Welke hulpmiddelen en apparatuur gebruiken ze vloerlagen?
De gereedschappen en apparatuur die worden gebruikt om de vloer te installeren, variëren afhankelijk van het type vloer, maar meestal is het een hamer, meter, punchplaat, boor, zaag, snijplotter, krijt, spiritieniveau en laserradiator.
Hoeveel kost de vloer?
De exacte prijs is afhankelijk van de grootte van de vloer, het type vloer en de moeilijkheidsgraad van de taak. De prijs kan ook van invloed zijn op of het een container in de buurt is of van een grotere afstand moet komen.
Waarom zou ik Master huren uit Wilio en geen bedrijf?
Een vakman kan uw behoeften en tijdopties beter aanpassen. Bovendien kiest u uit meerdere biedingen op Wilio, zodat u een kwaliteitsjob kent tegen een redelijke prijs. Bovendien kunt u beslissen waar u materialen koopt die u nog meer kunt besparen.
Advies en tips
Goede opdracht is de basis Er zijn veel soorten vloeren. Schrijf om de meest nauwkeurige beschrijving in te voeren Welke soorten vloeren zullen worden overwogen en in welke mate het is wat de huidige staat van de vloer is om precies te begrijpen wat uw idee is. Controleer op realisatie Om er zeker van te zijn dat alle werken kwaliteit zijn gemaakt, controleer dan het werk tijdens haar cursus en nadat het is voltooid. Budget en tijd Vergeet niet om uw vereisten toe te voegen voor de uitvoering van de implementatie. Als u een aangewezen budget hebt dat moet worden gevolgd, moet u er rekening mee houden dat de serviceprovider al in het begin is.
Welke soorten vloeren kan ik kiezen?
Betonnen vloeren De vakman die wordt gemeten op betonnen vloeren kan nieuwe betonnen vloeren morsen of het uiterlijk van bestaande vloeren wijzigen door beton- en epoxycoatings te polijsten om de kleur en structuur te leveren. Afhankelijk van wat moet worden gedaan, kan het werken met beton, mixer, slijpen en polijsten op de vloer of epoxy. Houten zwevende vloeren en parket Drijvende vloeren hebben veel voordelen en u kunt kiezen uit een breed scala aan stijlen, bovendien kan relatief gemakkelijk worden vastgesteld als er schade aan één bord is. Milieu- of specifieke opties zoals zijn ook beschikbaar. natte resistente bamboevloer of kurk. Het is ook mogelijk om de geluidsisolatie te installeren om het geluid te verminderen. Na het installeren kan zwevende vloer eenvoudig worden gehandhaafd. Afhankelijk van het specifieke vloertype is het mogelijk om het eenvoudig op een vlak oppervlak op te slaan of te gelijmd voor hogere stabiliteit en lagere geavanceerde ruis. Tevreden tapijt. Het oude tapijt moet worden verwijderd bij het installeren van tapijten. Het verwijderen van tapijten kan stoffig en uitdagend zijn, dus de meester zal menigten gebruiken om tapijt en messen te geven om tapijt te snijden. Als de isolatie in goede staat verkeert (of niet nodig is), kan hij er een nieuw tapijt rechtstreeks op leggen. Het duwt het tapijt stevig in de randen en de hoeken van de kamer en wrijf overtollig materiaal. Tegelvloeren Tegels zijn voornamelijk populair in de badkamer en keuken omdat ze eenvoudig schoon worden gehandhaafd. Voordat u de tegels installeert, moet de bestaande vloer eerst worden verwijderd. Dan is het noodzakelijk om het oppervlak in evenwicht te brengen. Na het plaatsen van de tegels en het uitharden van de kleefstof, wordt een grout of afdichtmiddel aangebracht op de voegen tussen tegels om een ​​waterdicht niet-droog oppervlak te vormen. Laminaat, vinyl en linoleum Bij het installeren van een vinylbodem, begint linoleum of laminaat met het verwijderen van oude vloerbedekkingen en gewone platen. De laminaatvloer is meestal eenvoudig te verwijderen, maar afhankelijk van de gebruikte kleefstoffen kan chemische oplosmiddelen vereisen. Na het reinigen van het oppervlak zijn de vloeren uitgelijnd en bereid met de nodige onderlaag en isolatie. De vloer is geplaatst dat het vordert vanuit de hoek van de verste deur, en het is belangrijk dat geen excursies en dat de finishvloer glad en gelijk is.
Wat voor soort werk legt de vloer neer?
Voorbereiding van vloeroppervlak voor installatie
Voordat u een nieuwe vloer installeert, moet u het vloeroppervlak voorbereiden om deze te installeren of te repareren. Soms is het noodzakelijk om het voorgaande vloermateriaal te verwijderen, terwijl de resten van de vorige verdieping het reinigen, scharrelen, malen en ongelijkheden vergoeden. Om een ​​schoon en evenoppervlak te creëren, kan het nodig zijn om de scheuren van de kit, cement te vullen of de lage vloer van de kamer te gebruiken.
Materialen meten, snijden en mengen
Bij het leggen van de vloer is het noodzakelijk om de hoeveelheid te schatten, de vloermaterialen te meten en te snijden om overeen te komen met het opplantingsplan van de aangewezen vloer. Indien nodig moet het gebruik van lijm worden gemengd en gelijkmatig worden toegepast op het substraat als een nieuwe vloer die verder is vastgelegd. Als de verharde vloer nodig is om de juiste mortel te vermelden die nodig is om tegels te installeren. Specifieke vloerprocedures zijn bijvoorbeeld nodig bij het installeren van elektrische verwarmingsfolies of warmwaterverwarming, of bij het aanbrengen van waterdichten.
Het gewenste patroon maken
Voor de juiste installatie van de nieuwe vloer is het vaak nodig om de verdeling van verschillende patronen aan te geven, om geleidelijnen en assen te tekenen. Alleen dan is het mogelijk om de vloer te leggen, zodat de afzonderlijke tegels of platen het gewenste patroon vormen.
Nieuwe vloer installeren
Tapijten, linoleum, laminaat, hout, beton en tegels worden gebruikt wanneer de nieuwe vloer wordt getoond. De vloerlagen in aanvulling op deze materialen gebruiken andere elementen en materialen zoals afdichtmiddelen, levendigheid, kleefstoffen, isolerende folies, grout-zaken, siliconen en plinten.
Oppervlaktemodificatievloeren
Wanneer de vloer wordt gelegd door de master, zorg er dan voor dat er geen bubbels of andere fouten zijn. Als het vloertype de vloer is voltooid door het vulling te vullen met de tmel of cement. Het kan ook extra afwerkingen maken met behulp van slijpmachines, vernissen, oliën en vloerwassenen.
DemonstratieDemonstraties van de realisaties van onze providers
profile image
Vloer leggen
Fabian R.
profile image
Vloer leggen
Micha Q.
profile image
Vloer leggen
Florian O.
profile image
Vloer leggen
Ties U.
profile image
Vloer leggen
Fabian K.
profile image
Vloer leggen
Ruben K.