Hoe het werkt
WELKOM IN WILIO! Je bekijkt Wilio als een niet-geregistreerde klant
Schakel over naar professional
Navigatie
Diensten
Prijslijst
Over de applicatie
Download de applicatie
Hoe werkt het
Hoe we kunnen verbeteren
Neem contact met ons op
Over Wilio
Inloggen
WELKOM IN WILIO! Je bekijkt Wilio als een niet-geregistreerde klant
Schakel over naar professional
Navigatie
Diensten
Prijslijst
Over de applicatie
Download de applicatie
Hoe werkt het
Hoe we kunnen verbeteren
Neem contact met ons op
Over Wilio
Inloggen

Tv reparatie

Bent u op zoek naar elektrotechniek om tv's, satellieten te repareren? We hebben 4.164 providers in deze categorie. Verstuur aanvraag.

Begin
32.775 geregistreerde professionals
87.817 opgeloste projecten
4,8 van de 5 gemiddelde evaluatie van onze experts
226 512 Toepassingsinstallaties
Tv reparatie

Heeft u een service nodig op het gebied van TV en satelliet reparaties? Wilio helpt u kwaliteitsexperts te vinden bij het diagnosticeren, repareren van de schermverlichting en het moederbord, en het vervangen van de voeding. De prijs van het repareren van tv- en satellietapparatuur hangt meestal af van het dienstenaanbod. Bekijk meer informatie over services: vervanging van afstandsbedieningen en vervanging van kabels door een van onze 4.164-reparateurs in uw categorie.

Zie ook:Prijzen
32.775 geregistreerde professionals
87.817 opgeloste projecten
4,8 van de 5 gemiddelde evaluatie van onze experts
226 512 Toepassingsinstallaties
Veel Gestelde Vragen
Waarom een ​​lokale tv-reparatie boeken via Wilio?
Heeft u een probleem met een tv en op zoek naar een reparateur bij u in de buurt? De tv-reparatie-reservering is om twee redenen de juiste keuze. Ten eerste wordt het niet aanbevolen dat u gevaarlijk bent voor de elektrische componenten en u kunt nog meer schade veroorzaken. Ten tweede, plaats de tv aan de service aan de probleemdiagnostiek (met hoop dat het wordt verwijderd) is vaak goedkoper dan het kopen van een nieuwe tv. Dankzij de kwaliteit van het repareren van uw favoriete sessie, kunt u genieten van uw favoriete tijd in het comfort van uw woonkamer. De beste plaats om uw tv-reparatie te boeken en te zoeken naar techniek in uw omgeving is Wilio. Je zult ervaren experts vinden om je meteen te helpen.
Wat zijn de meest voorkomende televisieproblemen?
Gemeenschappelijke problemen omvatten schermaandoeningen, geluidsschakelaars, bevestigingsproblemen, lijnen en zwarte schaduwen via het scherm, gebroken HDMI-ingangen en Wi-Fi-verbindingsproblemen voor smart-tv's.
Wat moet ik doen voordat ik tv-reparatie inschakelt?
Vóór het boeken van een tv-reparatie, maak standaardcontroles om te zien of u zelf kunt oplossen of diagnosticeren. U kunt onder meer uitschakelen en de tv uitschakelen, de aangesloten kabels controleren, de tv aansluiten op een andere stopcontact waarbij een ander onderdeel is aangesloten, instellingen en ingangen controleren en de afstandsbediening gebruiken om de fabrieksinstellingen te herstellen.
Moet ik een tv-fix hebben of een nieuwe kopen?
Als uw tv niet oud is, is het goed om uw reparateur te boeken om erachter te komen welke optie financieel gunstiger is. Reparatieprijsinformatie zal u helpen beslissen of u uw huidige tv wilt kopen of kunt repareren.
Moet ik uw tv nemen naar service of de mobiele tv van uw tv in de buurt van mij bestellen?
De meeste voorkeurskeuze is een boeking van een mobiele tv-reparatie. U kunt de reparatie boeken voor de tv-servers. Mobiele reparateur zal de meest voorkomende hulpmiddelen voor reparatie en reserveonderdelen brengen. Als het probleem niet op zijn plaats kan worden opgelost, neemt u uw tv en voltooit u hun werk na het bestellen en leveren van speciale reserveonderdelen.
Hebben de reparateurs van TV nodig wat kwalificaties?
Hoewel de speciale kwalificaties over het algemeen niet vereist zijn van tv-reparateurs, hebben velen van hen de leercontracten beëindigd of certificaten in elektronica vasthouden.
Hoeveel fixeert tv?
De kosten van het repareren van een tv-reparatie van Wilio variëren meestal van 40 tot 130 EUR. De prijs is afhankelijk van het type televisie, aandoeningen, complexiteit en van de tijd die nodig is om te verwijderen en de kosten van alle noodzakelijke reserveonderdelen.
Moet ik een gelicentieerde specialist repareren en installeren?
Bepaalde interventies vereisen een gelicentieerde specialist. Zorg er altijd voor dat de reparateur relevante autorisaties heeft voor de correctie en installatie van de tv voordat u het menu accepteert.
Wat inclusief reparatie en televisie-installatie?
De reparatie en installatie van de tv bestaan ​​uit verschillende acts, beginnend met de beoordeling van het probleem en het vinden van de oorzaken, het aanpakken van geluidsproblemen, afbeeldingen, beeldkwaliteit, vervanging van defecte of beschadigde onderdelen en instellingen voor Wi-Fi-verbindingen in Smart TVS. Meer gecompliceerde reparaties kunnen reparateur vereisen om uw tv naar uw workshop te maken.
Diensten
TV probleemoplossing
Basisdienst die betreft het controleren van uw tv en het bepalen van de oorzaak van het probleem. Dit kan worden veroorzaakt door verschillende factoren zoals defecte leiderschap, onvoldoende vermogen of slechte / niet-functionele onderdelen. De reparatie zal proberen de essentie van het probleem te achterhalen en u informeren over de nodige reparaties en werken die u moet kopen.
Reparatie van televisieschermen
De meeste tv-reparateurs kunnen snel nieuwe LCD-tv's of LED-tv's corrigeren. In oudere modellen zonder een flatscreen kan reparatie ingewikkelder en reserveonderdelen duur of moeilijk beschikbaar zijn. Als uw LCD- of LED-tv een gebarsten of gebroken scherm heeft, kan deze in sommige gevallen worden gerepareerd of vervangen. De reparateur zal schade beoordelen en u informeren over de prijs en de duur van de reparatie.
Smart-tv's installeren
Intelligente internetverbindingen zijn tegenwoordig normen, maar hun verbinding met Wi-Fi kan een gecompliceerde materie zijn. Als u een verbindingsprobleem heeft, vindt de reparateur het probleem en lost het op. Het zal ook alle stappen uitvoeren die nodig zijn om Smart TV aan te sluiten op Wi-Fi en de draadloze verbindingen en router en tv-kabels te controleren. De reparatie controleert Wi-Fi-signaal en kan in bepaalde gevallen aanbevelen een router of een televisie te verplaatsen om het signaal te verbeteren.
Ik heb problemen met een televisiesignaal. Wat kan het probleem zijn?
Antenne kan worden beschadigd bij storm, vogels of dieren op uw dak. Signaalproblemen kunnen ook voorkomen als gevolg van signaalverspreiding die hoge gebouwen, bomen of andere objecten blokkeren. Boek de antenne-installatieprogramma voor grondige diagnostiek en verwijder het probleem.
Hoe lang duurt de satelliet?
De meeste televisiesatellieten zijn ontworpen om ten minste 10 jaar te verduren. Functionaliteit hangt af van weersomstandigheden (sterke stormen, wind of sneeuw). Als u een inferieure functionaliteit opmerkt, kan het nodig zijn om te repareren of te vervangen.
Hoe lang duurt het voordat satellietinstallatie?
De installatie van de satelliet duurt ongeveer 2 uur. Als uw huis meerdere verdiepingen of het installeren van aanvullende apparatuur is ook nodig, kan deze keer worden verlengd.
Hoeveel is een tv-satellietinstallatie?
Het installeren van de satelliet-installatieprogramma gereserveerd via Wiliokosten van 60 tot 180 euro. De prijs kan variëren, afhankelijk van wat u nodig hebt om te installeren hoe lang uw huis is of als er ook enkele reparaties zijn.
Wat bevat satellietinstallatie?
Satellietinstallateurs kunnen hun technische kennis uitoefenen in het hele servicebereik. Hier zijn enkele van de meest voorkomende waarmee de antennegelpaneel u kan helpen.
Satelliet installeren
De loodgieter helpt u met een selectie van de rechter satellietantenne voor uw huis. U moet de satelliet buiten installeren, meestal op het dak. De loodgieter detecteert de locatie van uw zender en leidt de satelliet in de goede richting. Uw signaal wordt getest en ingesteld om het beste en meest betrouwbare inkomen te bereiken. Wanneer de satelliet op zijn plaats zal zijn, leidt de loodgieter een bekabeling van de satelliet door het huishouden (muur) naar de tv. Het zorgt voor goed betrokkenheid en kunt u uw favoriete televisieprogramma's bekijken.
Satellietreparatie
Televisiesatellietfunctionaliteit is meestal tien jaar. Als de satelliet niet werkt zoals het heeft, kan het nodig zijn om te repareren of nieuwe instelling. Er zijn gevallen waarin frequente en scherpe veranderingen in het weer, beschadigde bomen, maar ook vogels of dieren die satelliet zullen veroorzaken om van de juiste plaats, vuur of pauzes te bewegen. Satellietreparatie kan geld besparen en u kent het probleem snel met het signaal dan nieuw te kopen. De reparatie voert meestal visuele controle uit de grond en van het dak om te zien wat het probleem is. Neem het signaalinkomsten en plaatst de satelliet terug naar de plaats met het beste signaal. Als problemen weer en externe invloeden veroorzaken, kunnen andere oplossingen u ook aanbevelen, bijv. Een versterker installeren die het ontvangende signaal helpt verhogen.