Hoe het werkt
WELKOM IN WILIO! Je bekijkt Wilio als een niet-geregistreerde klant
Schakel over naar professional
Navigatie
Diensten
Prijslijst
Over de applicatie
Download de applicatie
Hoe werkt het
Hoe we kunnen verbeteren
Neem contact met ons op
Over Wilio
Inloggen
WELKOM IN WILIO! Je bekijkt Wilio als een niet-geregistreerde klant
Schakel over naar professional
Navigatie
Diensten
Prijslijst
Over de applicatie
Download de applicatie
Hoe werkt het
Hoe we kunnen verbeteren
Neem contact met ons op
Over Wilio
Inloggen

Tv muurbevestiging

Ben je op zoek naar een man van een uur om een ​​tv aan de muur te bevestigen? We hebben 20.519 providers in deze categorie. Verstuur aanvraag.

Begin
33.304 geregistreerde professionals
90.013 opgeloste projecten
4,8 van de 5 gemiddelde evaluatie van onze experts
226 512 Toepassingsinstallaties
Tv muurbevestiging

Heeft u een service nodig op het gebied van wandmontage? Wilio helpt je bij het vinden van kwaliteitsexperts waarop je je kunt concentreren, het ontwerpen van een geschikte oplossing en het monteren van de tv aan de muur. De prijs voor het installeren van een tv-beugel hangt meestal af van het dienstenaanbod. Bekijk meer informatie over services: muurbeugel, verzend- en bekabelingskosten geleverd door een van onze 20.519-masters in de categorie.

Zie ook:Prijzen
33.304 geregistreerde professionals
90.013 opgeloste projecten
4,8 van de 5 gemiddelde evaluatie van onze experts
226 512 Toepassingsinstallaties
Veel Gestelde Vragen
Waarom reserveer je het monteren van je tv aan de muur via Wilio?
De locatie van de tv aan de muur is ontwerp en praktische ruimtebesparing. De installatie is echter uitdagender, dus houd het op WILIO-professionals met juiste tools en knowhow. Wanneer u tv aanschaft, kan de retailer ook installaties aanbieden, maar u kunt geld besparen en een betere service krijgen als u een tv-installatieprogramma vindt bij Wilio in uw buurt. Vergelijk uw recensie en beoordelingen van tevreden klanten en kies een techniek die uw tv installeert zonder schade aan de muur en tv. Voer een taak in op WILIO gratis en rapporteer welke Wall Assembly Services u nodig hebt. U ontvangt aanbiedingen van lokale installateurs en om een ​​geweldige film- en muzieksessieservaring te hebben, zal u helpen bij het betrekken van uw thuisbioscoop.
Waarom zou ik mijn muur-tv bijvoegen?
Er zijn veel redenen om de tv aan de muur te hangen. Dit is vooral sparen, is minder kans op schade en het is ook veiliger voor kinderen. Tegelijkertijd zal het tv-scherm het ontwerp van uw kamer versterken en zorgt voor meer comfortabele tracking en betere ervaringen.
Welke grootte van televisies (waarmee diagonaal) op de muur kan worden gemonteerd?
Kies een tv die geschikt is voor uw kamer. Verschillende substantiële factoren moeten worden overwogen bij het kiezen van een geschikte diagonale diagonaal. Als je te klein kiest, kan het je comfort verstoren tijdens het kijken naar het. Als het te groot is, kan het over uw woonkamer overnemen. Bij het kiezen van een tv moeten we denken aan een geschikte observatieafstand die zich ontvouwt van diagonale lengte en resolutie. In het algemeen is de grotere diagonaal, hoe groter de slaapbank afstand nodig is (ongeveer 1 m afstand bij de 40cm tv-scherm diagonaal). De grootte van de kamer heeft fundamenteel invloed op de grootte van de tv. Hoe hoger de schermresolutie, hoe dichter je kunt zitten. Het is raadzaam om optimale observatieafstand te bereiken, plaats waar u vanaf uw tv gaat zitten. Als je een tv op de muur hangt en de draden in de muur verbergen, krijg je een nuttige en esthetische ruimte.
Kun je een tv op een bakstenen muur of boven de open haard monteren?
Ja, de tv kan worden beveiligd op een baksteen- of paneelwand. Uw montage, afhankelijk van dit, selecteert u de juiste bijlagenmethode. We raden niet aan om de tv op de muur boven de open haard te installeren. Als u besluit, neemt u een potentieel risico op schade aan de tv door warmte en het verlies van garantie. Uw assembler controleert echter de installatieplaats en zal uiteindelijk het beste aanbevelen.
Hoe lang duurt de tv?
TV installeren op de muur, .t.z. Opknoping TV op houder - console en zijn verbindingen, duren ongeveer 2 uur; Meer gecompliceerde installaties kunnen langer duren. Als u geïnteresseerd bent in snel, deskundige montage en het besparen van geld, neem dan contact op met Wilio. Gemiddelde kosten van het monteren van de tv aan de muur via WILIO variëren van 20-50EUR. Basisinstallatie van een flatscreen-tv is goedkoper, andere services, zoals het monteren van luidsprekers, installatie van het huis van de binnenlandse theater, verborgen bekabeling om het interieur visueel te ruimen, zal financieel duur zijn.
Diensten
Wat doen technici bij het monteren van de muur?
Professionele installateurs weten hoe u de tv voor elk oppervlak kunt monteren en de nestetische kabels bedekken. Met robuuste wandconsoles, expertise en juiste hulpmiddelen, installeert de tv de tv veilig, op de rechterhoogte en zonder de muurafschrijving.
Installatie van televisie
Geef het installatieprogramma om te weten welke maat van de diagonale, type en merk van de tv u moet selecteren de juiste houders die veilig zijn gewicht dragen en een slank en professioneel oppervlak laten. Als u speciale vereisten heeft, weet een ervaren loodgieter hoe u de tv aan de muur kunt monteren zonder houders.
Televoren
Of uw tv rechtstreeks aan de muur is bevestigd, er zijn verschillende manieren om kabels te drogen bij het installeren van een tv, huishoudelijk theater of kabeltelevisie om niet het ontwerp van de kamer te prediken.
Luidsprekeraansluiting
U kunt extra luidsprekers aansluiten op de tv, de luidsprekerbalk, geluidspanelen en zo boeiend surround-geluid krijgen om u een optimale thuisbioscoopervaring te bieden en naar muziek te luisteren. Televisiedistributie en draden We kennen ontwerp en esthetisch verbergen in de muren.
Tv-instellingen
Als u een nieuwe tv hebt geïnstalleerd, kunnen lokale technici ook een tv-instellingsservice bevatten. Zij zullen u helpen bij het verbinden van kabeltelevisie, satellietstation (Skylink) of internet-tv (UPC, Magio of Orange), met analoge kanalen en kan de tv-beeldinstelling kalibreren. Helderheid, contrast of kleurtemperatuur volgens een standaard die wordt gebruikt in filmstudies om uw nieuwe HD, 4K of Smart TV met een maximum te maken.