Hoe het werkt
WELKOM IN WILIO! Je bekijkt Wilio als een niet-geregistreerde klant
Schakel over naar professional
Navigatie
Diensten
Prijslijst
Over de applicatie
Download de applicatie
Hoe werkt het
Hoe we kunnen verbeteren
Neem contact met ons op
Over Wilio
Inloggen
WELKOM IN WILIO! Je bekijkt Wilio als een niet-geregistreerde klant
Schakel over naar professional
Navigatie
Diensten
Prijslijst
Over de applicatie
Download de applicatie
Hoe werkt het
Hoe we kunnen verbeteren
Neem contact met ons op
Over Wilio
Inloggen

Thuisbioscoop maken

Bent u op zoek naar een man per uur om een ​​thuisbioscoop te installeren? We hebben 19.847 providers in deze categorie. Verstuur aanvraag.

Begin
32.704 geregistreerde professionals
87.685 opgeloste projecten
4,8 van de 5 gemiddelde evaluatie van onze experts
226 512 Toepassingsinstallaties
Thuisbioscoop maken

Heeft u een thuisbioscoopinstallatieservice nodig? Wilio helpt u bij het vinden van kwaliteitsexperts in het leggen en inbedden van bekabeling, audio en televisie. De prijs voor het installeren van geluids- en afspeelapparatuur is meestal afhankelijk van het dienstenaanbod. Bekijk meer informatie over services: verzendkosten, tv-houder, audio-interface, die gemiddeld 15-70 euro kost, die wordt geleverd door een van onze 19.847-masters in de categorie.

Zie ook:Prijzen
32.704 geregistreerde professionals
87.685 opgeloste projecten
4,8 van de 5 gemiddelde evaluatie van onze experts
226 512 Toepassingsinstallaties
Veel Gestelde Vragen
Vuur vertrouwde experts om het thuisbioscoop via Wilio te installeren
We wonen momenteel in een tijd waarin elke aannames een bioscoop in hun eigen huis moeten creëren. Met Ultra HD-technologieën die een ongelooflijk helder beeld aanbieden, en een volledig ruimtelijk geluid hebben we een hele grote ervaring in onze huishoudens in onze huizen. Home Theatre-systemen zijn de afgelopen jaren steeds populairder. De opwinding van zo'n perfecte ervaring bleek behoorlijk besmettelijk te zijn. Hoewel thuisbioscoop eenvoudig genoeg is om te kopen, is hun verbinding en instelling relatief complex. U moet fatsoenlijke kennis van elektrotechniek hebben om ervoor te zorgen dat alles is aangesloten op basis van de gebruikershandleiding (handleiding), afhankelijk van de gewenste instelling, moet u mogelijk op de wanden van de console installeren of de elektrische installatie van de console of het verbruiken van de kabels opleveren waar je nodig hebt. Hoe problemen met het trekken van kabels te vermijden? Momenteel zijn de thuisbioscoop met draadloze achterluidsprekers en draadloze subwoofer ook beschikbaar. Het instellen van uw thuisbioscoopsysteem kan een taak vol gevaarlijk en zenuwen blijken te zijn. Dus waarom riskeert u? Professionals in de installatie van het binnenlandse theater hebben kennis en expertise om ervoor te zorgen dat uw nieuwe systeem correct en voor de eerste keer wordt ingesteld. Bespaar teleurstellend en vandaag kom je - bestel een huishoudelijke bioscoop!
Wat zijn de voordelen van de installatie van de binnenlandse theater?
Alleen wat u installeert Home Theatre, u kunt genieten van films terwijl ze kijken - met een groot-tv en ruimtelijk geluid, in uw familie privacy, en zonder kosten en ongemak die u openbare bioscoop moet bezoeken.
Wat heb je nodig voor Home Theatre-systeem?
Een fatsoenlijke thuisbioscoop begint met de High Definition Television (HDTV) - een televisiesignaal-uitzendformaat met aanzienlijk hogere resolutie, zoals traditionele indelingen - of voor projector en ruimtelijk geluidssysteem 5.1 (5 luidsprekers + subwoofer) of state-of-the- Art Sound Systems 7.1 (7 en meer luidsprekers), Sound Land + Subwoofer) waarmee u een grote bioscoopsfeer kunt maken. U kunt uw ervaringen toevoegen met comfortabele elektrische opvouwbare stoelen met bekerhouders.
Hoe werkt de thuistheater?
Home Theatre-technicus controleert uw mediaruimte en adviseert u om ruimte en akoestiek in uw kamer te gebruiken. Ze installeren uw tv of projector, Sound Bar en Speakers zullen elkaar zweten en laten zien hoe ze ze kunnen beheersen.
Waarom huren je een thuistheaterbeoefenaar?
Het instellen van uw thuisbioscoop kan stressvol zijn als u normaal gesproken niet met alle technologieën werkt. Professional zorgt voor een snellere aansluiting van uw apparaten, verberg de nestetische kabels en zorgt voor de naadloze integratie en het functioneren van uw apparaat.
Hoe lang duurt het meestal thuis?
Het installeren van een thuistheater kan enkele uren (3 en meer) duren, afhankelijk van de complexiteit van uw systeem en wat u ruimte heeft.
Hoeveel kost de thuisbioscoop?
Installatie en het instellen van een thuisbioscoop kost ongeveer. 50 €, een tv-ontvanger installeren voor ongeveer 30 €, bedrading en het instellen van Home Theatre-componenten bij de klant - 25 €.
Diensten
Wat bevat de binnenlandse theaterinstallatie?
Je thuisbioscoop kan eenvoudig of geavanceerd zijn, afhankelijk van wat je kiest. Of het nu een tv is met een groot scherm- en ruimtelijke geluidsprekers of volledig geautomatiseerde mediaruimte-instellingen. Het draait allemaal om het creëren van de juiste atmosfeer die je een authentieke horloge-starende ervaring hebt zonder comfort te laten.
Projector installeren
Bij het selecteren van de grootte van het scherm (projector) van het thuistheater, de ruimteruimte waarin het wordt geplaatst. Ongeacht goede akoestiek, een klein scherm verstrekt niet het gewenste effect. De meeste projectoren zijn op het plafond gemonteerd om ze niet te negeren en een echte binnenlandse theaterervaring te bieden. U kunt kiezen of u een scherm hebt dat kan worden verborgen wanneer deze niet wordt gebruikt of u kunt zelfs de lege muur in uw mediameruimte gebruiken. Projectoren zijn de perfecte keuze voor grote ruimtes en een groter aantal mensen. U moet echter een natuurlijk licht blokkeren voor optimale tracking.
Installatie van tv
U kunt een hoge resolutie-tv (HDTV) in uw thuisbioscoop kiezen voor een eenvoudiger instelling of vanwege lichte en ruimtelijke beperkingen. Uw technieken gemonteerde tv aan de muur om kamerruimte te maximaliseren en bovendien hebt u geen kasten of planken nodig om het te plaatsen. Ze gebruiken meestal bestaande vermogenspunten, maar waarschuwt u als u extra elektrisch werk wilt uitvoeren om alle componenten aan te pakken of een ander antennepunt te installeren. Installatietechnieken Weegt bij het plaatsen van een tv aan de muur de bronnen van natuurlijk licht en verblinden en adviseren u, wat is de ideale locatie om uw maximale plezier te houden van het volgen. Ze verbergen uiteindelijk alle kabels door de tunnel naar de muur en de darm te snijden (gebruik een plastic rail die aan de muur is bevestigd, de productie van televisiemuur van gipsplaat met achtergrondverlichting) niet om uw aandacht te breken.
Luidsprekers en geluid installeren
U kunt een strategische configuratie bereiken, d.w.z. Door correcte rokken, luidsprekers en versterkers in de mediameruimte te plaatsen om een ​​volledig ruimtelijk geluid te bereiken. Ten eerste is de centrale luidspreker (boven of onder de tv gemonteerd om het geluid van de richting van de afbeelding op natuurlijke wijze te baseren) en vervolgens extra luidsprekers en versterkers inzetten die het beste geluid bieden. Uw audiovisuele expert zal de akoestiek van de kamer en plaatsing van de kamer beoordelen om ervoor te zorgen dat alle kijkers een optimale akoestische ervaring krijgen met het kijken naar films of luisteren naar muziek.
Smart (Smart) Home Cinema
Home Theatre Automation bevat naadloze integratie van alle technologieën in uw mediameruimte om films zo gemakkelijk mogelijk te bekijken. Geïntegreerde automatisering betekent dat u alle technologieën in een huis met één stuurprogramma kunt bedienen. Een praktische functie is bijvoorbeeld op één lijn met multimedia-besturing in de mediameruimte. Het systeem kan integreren in Smart Home System en Satellite TV, Netflix. Perfecte opzetten van een huishoudtheater betekent dat slechts één bestuurder die een rijke selectie streaming-opties biedt of tegelijkertijd communiceert met afscherming, de temperatuur of verlichting in de kamer aanpassen om de juiste atmosfeer te creëren. Home Theater Television Technician Homethes toont dat het hele slimme ecosysteem werkt, zodat u meteen uw favoriete films kunt streamen.