Hoe het werkt
WELKOM IN WILIO! Je bekijkt Wilio als een niet-geregistreerde klant
Schakel over naar professional
Navigatie
Diensten
Prijslijst
Over de applicatie
Download de applicatie
Hoe werkt het
Hoe we kunnen verbeteren
Neem contact met ons op
Over Wilio
Inloggen
WELKOM IN WILIO! Je bekijkt Wilio als een niet-geregistreerde klant
Schakel over naar professional
Navigatie
Diensten
Prijslijst
Over de applicatie
Download de applicatie
Hoe werkt het
Hoe we kunnen verbeteren
Neem contact met ons op
Over Wilio
Inloggen

Tegels leggen

Bent u op zoek naar een tegelzetter voor het leggen van bestrating en tegelwerk? We hebben 30.065 providers in deze categorie. Verstuur aanvraag.

Begin
33.303 geregistreerde professionals
89.990 opgeloste projecten
4,8 van de 5 gemiddelde evaluatie van onze experts
226 512 Toepassingsinstallaties
Tegels leggen

Heeft u een service nodig op het gebied van bestrating en tegelwerk? Wilio helpt u kwaliteitsexperts te vinden voor landmeten, het verwijderen van de originele vloer, het egaliseren van het oppervlak, het leggen van een nieuwe vloer. De prijs voor het plaatsen van tegels hangt meestal af van het dienstenaanbod. Bekijk meer informatie over services: egaliseren, afdichtmiddel, pakking en lijstwerk geleverd door een van onze 30.065 straatstenen in de categorie.

Zie ook:Prijzen
33.303 geregistreerde professionals
89.990 opgeloste projecten
4,8 van de 5 gemiddelde evaluatie van onze experts
226 512 Toepassingsinstallaties
Veel Gestelde Vragen
Waarom zoeken naar specialist voor tegels en bestrating op Wilio?
Nieuwe tegels en bestrating kan uw badkamer, keuken of terras transformeren. Dit elegante en duurzame oppervlak wordt eenvoudig onderhouden, reinigt, duurzaam lang mooi en zonder krassen. Volgens welke materialen, vormen en vachtkleuren u ervoor kiest om u kennis te maken met uw huis unieke sfeer en stijl. Welke uitvoeringsvorm kies je? Keramiek, porselein, graniet, marmer, steen, leisteen of terracotta? De sleutel tot een prachtige tegels is om een ​​expert te vinden die goed werk in hun nederzettingen zal nemen. In een goed gedaan, wordt elke tegel goed geplaatst en er zullen geen ongelijkheden op het oppervlak zijn. De handige betegeling kan afhankelijk van hen zijn om alle patronen te zijn, met een uniforme en dunste grout. Wilio helpt u bij het vinden van een bekwame expert om tegels en tegels te installeren die bereid zijn om aan uw project te beginnen wanneer het bij u past.
Welke vaardigheden doet de tegel?
Tilers werken met een hele reeks materialen zoals keramiek, terracotta, steen, glas, graniet en marmer. Treasures of Tegels omvat meestal de voorbereiding van oppervlakken en uitlijning van gips, indien nodig, verdere snijtegels voor grootte en vorm, leggende tegels zelf en hun grout. Veel tegelwerken, vooral wanneer reconstructie, verwijdering van het vorige oppervlak vereist voordat u het werk start.
Welke soorten werk doet tiler?
Professionele tegelhoezen bedrijft en muren van tegels, tegels of tegels. Het vaakst kantelen van de keuken of badkamers, maar bestrating en tegels worden vaak gebruikt in de gangen, op terrassen, garages, in zwembaden of op de doop. Sommige tegels werken ook met speciale materialen en technieken zoals mozaïeken.
Hoeveel kost de tilers?
De kosten van het werk zullen afhangen van het aantal vierkante meter vierkante staving of tegels om te worden gevraagd en het type of de omvang van het gebruikte materiaal, zoals. Graniet, marmer, keramiek en anderen omdat sommige materialen veeleisender zijn, compenseren of compenseren. De prijs kan ook beïnvloeden of deze tang moet toepassen, randen, ronde hoeken of siliconenafdichting toepassen. De betegelingsprijs omvat niet de prijs voor de tegel zelf en meestal zelfs kleefstoffen, massa tot gewrichten of afdichtende siliconen. Bij het vergelijken van de biedingen, raden we aan dat de berekeningen dezelfde typen en de hoeveelheid materialen bevatten zolang het zou moeten worden verstrikt. De prijs kan ook van invloed zijn of het nodig is om de originele tegels te verwijderen, of de pre-werken nodig zijn en dat het een tegels is of het van een grotere afstand moet komen. In een conventionele prijzen per vierkante meter gaat het plein aan dat alle oude tegels worden verwijderd en het schone en vlakke oppervlak klaar is om het werk te starten, dus als het het niet nodig heeft in uw opdracht. Bovendien gaan de kantelingen ervan uit dat het een vierkante of rechthoekige kamer van reguliere vormen zal zijn. Als de kamer niet-standaard en robuust is, heeft het mogelijk meer snijmateriaal nodig om materiaal op maat te maken, en het zal ook de kosten van het werk beïnvloeden.
Ik heb tegels en hulpmiddelen om me te bezorgen, of de tiler zal je eigen brengen?
Tegels brengen meestal alle benodigde tools en apparatuur, maar tegels, tegels en andere bouwmaterialen moeten worden betaald na het raadplegen van het betegelen of leveren u. Zorg er altijd voor dat u al het nodige materiaal hebt. Het is het beste om het ermee eens te zijn welke materialen moeten worden gekocht, voordat u de offerte over betegelingswerk bevestigt.
Hoe vind ik een goede betegeling?
Op Wilio vindt u eenvoudig een handige en bereidwillige professional op bestrating en tegels uit uw omgeving. Voer de vraag gewoon in, beantwoord een paar vragen over wat bestrating of tegels moeten vragen en wachten op aanbiedingen van ervaren tegels.
Hoe lang duurt het voordat tegels?
Het hangt af van het materiaal, van het aantal voorbereidende werken en hoeveel meter tegels of bestrating zal worden gevraagd. Kleiner werk kan binnen een paar uur worden gedaan, terwijl grotere projecten zoals het verwijderen en installeren van nieuwe tegels in de keuken en badkamers enkele dagen kunnen duren.
Kan ik tegels maken?
Het lijkt misschien de badkamer of keuken kan echt iedereen. Maar om de verkeerde tegels te bevestigen, vereist het volledig om de hele installatie te ontmantelen en volledig te beginnen vanaf het begin, vereist het vaak om nieuwe materialen te kopen. Het is niet alleen tijdrovend, maar ook duur.
Advies en tips
Goede opdracht is de basis Schrijf in de opdracht als mogelijk een beschrijving van welk werk u moet uitvoeren en in hoeverre om precies te begrijpen wat uw idee is. Controleer op realisatie Om er zeker van te zijn dat alle werken kwaliteit zijn gemaakt, controleer dan het werk tijdens haar cursus en nadat het is voltooid. Budget en tijd Vergeet niet om uw vereisten toe te voegen voor de uitvoering van de implementatie. Als u een aangewezen budget hebt dat moet worden gevolgd, moet u er rekening mee houden dat de serviceprovider al in het begin is.
Welke diensten bieden ze kantelingen?Tegeldiensten
Badkamertegels Vloertegels Tegels in de keuken. Reparatie / vervanging van beschadigde tegels Tegels verwijderen Bevestiging van vrijgegeven tegels Open haardtegels Terrasbestrating Paspoort / entree / trap Keukenobebocten Zwembadtegels Buitentegels
DemonstratieDemonstraties van de realisaties van onze providers
profile image
Tegels leggen
Siem N.
profile image
Tegels leggen
Johannes N.
profile image
Tegels leggen
Duuk V.
profile image
Tegels leggen
Florian J.
profile image
Tegels leggen
Xavi G.
profile image
Tegels leggen
Melle S.
profile image
Tegels leggen
Faas Z.