Hoe het werkt
WELKOM IN WILIO! Je bekijkt Wilio als een niet-geregistreerde klant
Schakel over naar professional
Navigatie
Diensten
Prijslijst
Over de applicatie
Download de applicatie
Hoe werkt het
Hoe we kunnen verbeteren
Neem contact met ons op
Over Wilio
Inloggen
WELKOM IN WILIO! Je bekijkt Wilio als een niet-geregistreerde klant
Schakel over naar professional
Navigatie
Diensten
Prijslijst
Over de applicatie
Download de applicatie
Hoe werkt het
Hoe we kunnen verbeteren
Neem contact met ons op
Over Wilio
Inloggen

Stoep

Zoekt u een aanbieder voor een toegangsweg, stoep? We hebben 23.031 providers in deze categorie. Verstuur aanvraag.

Begin
32.695 geregistreerde professionals
87.669 opgeloste projecten
4,8 van de 5 gemiddelde evaluatie van onze experts
226 512 Toepassingsinstallaties
Stoep

Heeft u een service nodig vanaf de toegangsweg, stoep? Wilio helpt u bij het vinden van kwaliteitsexperts op het gebied van landmeten, opgravingen, aanleg van trottoirs en toegangswegen. De prijs van wegen en trottoirs naar gebouwen en onroerend goed hangt meestal af van het dienstenaanbod. Bekijk meer informatie over services: asfalt, beton, kasteelvloer, gereedschap en verzendkosten geleverd door een van onze 23.031 gasbedrijven in de categorie

Zie ook:Prijzen
32.695 geregistreerde professionals
87.669 opgeloste projecten
4,8 van de 5 gemiddelde evaluatie van onze experts
226 512 Toepassingsinstallaties
Diensten
Wat omvat het leggen van bestrating?
De tegellaag kan u helpen met de implementatie van het werk dat het leggen of repareren van de tegels (tegels) op de opritten, trottoirs en buitenterrassen. We vermelden wat u kunt verwachten van elk type bestrating:
Oprit
Een onmisbaar deel van elk huis is een toegangsweg, die ook een van de voorwaarden is voor het huis van het huis. De oprit-bestrating verhoogt de aantrekkelijkheid van uw huis en de waarde ervan. Uw bureau begint aan het werk dat het substraat voorbereidt. Het substraat moet sterk genoeg en ondersteunend zijn, maar ook om met regenwater uit te brengen. Ze groeften en gelijk maken van het oppervlak, de bruto-onderliggende laag gevormd door een stenen verliefdheid die moet compactmaken met behulp van de trilplaat. Bovendien volgt het in het algemeen het uitlijnen van cirkels die de oppervlakte-grens definiëren bedekt met slot bestrating en het zingen. Vervolgens moet de fijne onderliggende laag van de stenen verliefdheid worden toegepast en gecomprimeerd. De laatste stap is de schimmel van fijne steentjes die is ontworpen voor het vergrendelen van bestrating. Het oppervlak moet gelijk zijn aan zijn diepte-uniform en gecomprimeerd. Na het leggen van bestrating bestrating, ik. Blijven van individuele blokken in de nabijheid naast elkaar op klaar oppervlak. Ten slotte vult de container de gewrichten tussen de stoep van het zand.
Publiceer het terras
Moet een aantal tegels (tegels) op uw terras of rond het zwembad leggen? De verharde oppervlakken gevormd uit de bestrating vermindert het gazongebied en minimaliseren het maaien en onderhoud, zijn soepel en gelijk. Vorstbestendige en anti-slip bestrating is geschikt voor het buitenzwembad. Uw stoep leverancier helpt u bij het kiezen van de beste tegel die wordt gedebugdeerd met de gevel en de architectuur van het huis. We zullen professionele toegang en klanttevredenheid bieden.
Verharde trottoirs.
Bestrating kan een praktisch en aantrekkelijk alternatief zijn voor betonnen bestrating. Uw leverancier kan met b.v. Bakstenen bestrating om het pad of de tuin trottoirs van elke vorm en curve te lossen. Ze markeren een toegangswegplan, voorbereidend gecompacteerd substraat en leggen bakstenen tegels in het ingestelde patroon. Ten slotte vult de container de gewrichten tussen de stoep van het zand.
Bestrating reparaties
Hoewel opritten, bestrating trottoirs een lang leven hebben, gebeurt er af en toe beschadigd, kraken of afschrijvingen. Gelukkig is de reparatie van dergelijke bestrating meestal snel. Eenvoudig beschadigde bestrating selecteert en vervangt nieuwe tegels. Uw stoep leverancier zal dit effectief voor u doen.
Veel Gestelde Vragen
Waarom bestel je het leggen van bestrating door Wilio?
Heeft u experts nodig die u met de tegels zouden helpen? Bestrating is een praktische en aantrekkelijke keuze voor een scala aan terreinaanpassingen, waaronder trottoirs, terrasoppervlakken, opritten en zelfs tuin - gazons en zwembadranden. Tegels nemen is een technisch veeleisend werk en iedereen heeft het niet onder controle. Sta deze taak toe om experts in uw omgeving te realiseren die het professioneel, veel sneller doen om uw nieuwe ruimte zo snel mogelijk te gebruiken. De beste plaats om experts te vinden op het leggen van tegels is Wilio. Van honderden ervaren ambachtslieden zullen we iemands lokaal vinden om u te helpen met het leggen van bestrating, ongeacht het oppervlak van het oppervlak.
Waarom zou ik het leggen van bestrating-professionals verlaten en haar niet alleen doen?
Bestrating vereist ernstige fysieke inspanning en ervaring. De professionele laag brengt vele jaren ervaring en alle benodigde tools en technologie om uw nieuwe gebieden er goed uit te laten zien, gekleurd afgestemd en lang. Het is noodzakelijk om een ​​langdurig gezichtspunt te hebben, omdat de Amateur opgeslagen bestrating op een onvolmaakt verhard oppervlak uitziet, goed na de aanbetaling, maar de afstand van tijd als gevolg van weersomstandigheden zullen beginnen vrij te geven, uit te valen en ongelijkheid en ongewenste gaten uit te richten, uit te richten en te ontstaan .
Bestrating of beton - wat is beter?
Toch was het beton van het meest wijdverspreide materiaal om paden en toegangswegen te versterken. Maar het is momenteel een slotbestrating (blokjes of platen) van beton. Beide materialen worden gebruikt, maar het is praktischer en gemakkelijker om verschillende gebarsten tegels te vervangen om beschadigd beton te repareren. Om de originele look te bereiken en kunt u eindelijk betonnen tegels veroorloven, ze kunnen een betere keuze zijn voor uw huis. Het voordeel van bestrating is de mogelijkheid om te demonteren en opnieuw te leggen.
Moet ik een nieuwe of gebruikte bestrating bestellen?
Gebruikte materialen kunnen u veel geld besparen tijdens het kopen als u een beperkt budget heeft, en u vindt het niet erg om hun tijd te verliezen door te reinigen. Ze zijn een goede keuze als je niet moeilijk bent en je zult een voldoende hoeveelheid vinden in hetzelfde ontwerp om het project te voltooien. Het nadeel wordt beperkt door de selectie van gebruikte bestrating. Het aanbod van nieuwe materialen is veel gevarieer; en hun leven in esthetische toestand veel langer.
Welke apparatuur en verbruiksartikelen zal ik uw laag moeten bieden?
Uw bestratingslaag brengt uw eigen uitrusting en gereedschappen, maar heeft meestal nodig dat u de basismaterialen bestelt, verharding geretourneerd. Kan u adviseren met een geschikt soort bestrating en het bedrag dat nodig is voor uw project.
Hoe lang gaat het meestal liggen - leggend bestrating?
Bij een kleine desktop is uw leverancier in staat om in een paar uur te werken, met lange en brede range wegen en grote terrassen zullen het leggen van bestrating duren gedurende meerdere dagen.
Hoeveel kost tegel?
De kosten zullen variëren afhankelijk van de grootte en ABET van het gebied, de complexiteit van de blokken en het volume van het werk. Het leggen van slotbestrijding (trottoirs en parkeerplaatsen voor personenauto's) zonder natuurlijke werken kosten ongeveer 12 € / m2. De prijs is het gebied van het gebied, waarbij een grof substraat (in een dikte van 30 cm), intrekking van het bed, legtegels, retribatie en pavelbestrating wordt ingesteld. Het leggen van de bestrating bestrating kost al ongeveer 7 € / m2; Het leggen van cirkels 4 € / bm.
Ik heb een gespecialiseerde licentie nodig?
Niet. Het beste visitekaartje van de crafting / bestrating box is zijn vorige taak, dus je bent niet bang om de referenties te vragen en mogelijk een rondleiding door zijn werk te nemen.