Hoe het werkt
WELKOM IN WILIO! Je bekijkt Wilio als een niet-geregistreerde klant
Schakel over naar professional
Navigatie
Diensten
Prijslijst
Over de applicatie
Download de applicatie
Hoe werkt het
Hoe we kunnen verbeteren
Neem contact met ons op
Over Wilio
Inloggen
WELKOM IN WILIO! Je bekijkt Wilio als een niet-geregistreerde klant
Schakel over naar professional
Navigatie
Diensten
Prijslijst
Over de applicatie
Download de applicatie
Hoe werkt het
Hoe we kunnen verbeteren
Neem contact met ons op
Over Wilio
Inloggen

Sloop

Bent u op zoek naar een vakman voor sanering en sloop? We hebben 23.856 providers in deze categorie. Verstuur aanvraag.

Begin
32.775 geregistreerde professionals
87.817 opgeloste projecten
4,8 van de 5 gemiddelde evaluatie van onze experts
226 512 Toepassingsinstallaties
Sloop

Heeft u een sanerings- en sloopdienst nodig? Wilio helpt u kwaliteitsexperts te vinden voor het verwijderen van vuil, het helen van verschillende materialen, het instorten van objecten. De prijs van sanerings- en sloopwerkzaamheden is meestal afhankelijk van de omvang van de dienstverlening. Bekijk meer informatie over de services: verhuur van sloopmateriaal, sloopgereedschap geleverd door een van onze 23.856 specialisten in de betreffende categorie.

Zie ook:Prijzen
32.775 geregistreerde professionals
87.817 opgeloste projecten
4,8 van de 5 gemiddelde evaluatie van onze experts
226 512 Toepassingsinstallaties
Veel Gestelde Vragen
Waarom huren een specialist in Sloop via Wilio?
Op zoek naar sloopdiensten? Demolition-expert beschrijft effectief interne en externe gebouwen of verwijdert bijvoorbeeld tegels in uw onroerend goed. Het heeft ervaring met sloophulpmiddelen, zodat alle sloops veilig en in overeenstemming zijn met de voorschriften, zodat u de volgende fase van uw project kunt voortzetten. Voeg uw project toe aan Wilio en we zullen u verbinden met de beste lokale sloopbedrijven. Leg eenvoudig uit wat u moet slopen wanneer het nodig is om te doen en of de materialen moeten worden bewaard of weggegooid.
Wie is de leverancier van sloop?
Opgeleide sloopleverancier die verschillende en tijdelijke structuren veilig demonteren. Demolitions kunnen worden gedaan aan het begin van de meeste reconstructies om met werk te beginnen.
Wat zijn de algemene typen sloopdiensten?
Demolition-experts slopen, demonstreren, demonteren en verwijderen badkamers, tegels, schuur en muren. Ze beschikken meestal over eventuele verspilling of retraite-materiaal voor recycling.
Wat zijn de algemene hulpmiddelen en technieken die worden gebruikt door sloopbedrijven?
Uw Sloop Leverancier selecteert geschikte gereedschappen en technieken, afhankelijk van de grootte en locatie van uw object, maar de meest gebruikte gebruikte methoden zijn deconstructie of mechanische sloop. Deconstructie wordt met de hand uitgevoerd met seconden, schuilplaatsen en schroevendraaiers, terwijl mechanische sloopkers, bulldozers en graafmachines omvatten.
Zijn er wetten of vergunningen die de sloop kunnen beïnvloeden?
Ja. Het besluit van de vergunning wordt beïnvloed door factoren zoals het milieu, cultureel erfgoed en de impact van sloop tot het uiterlijk van het gebied. Slooplicenties en -vergunningen reguleren overheidswetten en lokale overheden.
Hoeveel kost het om een ​​leverancier van sloopwerk te huren?
De gemiddelde kosten van sloopdiensten zijn gewoonlijk van 60 - 80 euro per vierkante meter. Uw Sloopleverancier kan min of meer in rekening brengen, afhankelijk van de complexiteit van het werk, de kosten van het huren van een mechanisch sloopwerktuig, de tijd die nodig is om te slopen en of u afval moet verwijderen.
Wat bevat een sloopdienst?
Demolition-experts verwijderen interne en buitenstructuren, tegels en bestrating, hand of met behulp van grotere machines zoals graafmachines en bulldozers. Als u het gebouw hoeft te verwijderen, zullen de details leren wanneer u sloopdiensten via Wilio bestelt.
Diensten
Wonden
Moet u tuinmuren, interne wanden of kolommen verwijderen? Snel uw leverancier voor sloop die rijp en verwijdert puin. Afhankelijk van de grootte en locatie van de muur, werkt uw expert ofwel hand of gebruik machines zoals een tas. Als gespecialiseerde machines nodig zijn, bespreekt men deskundige toegang tot de accommodatie en de kosten van de machine en draagt ​​u bij aan uw prijsberekening. Als de muur is gemaakt van baksteen of hout, let op de leverancier om materialen te behouden en opnieuw te verkopen of te verkopen.
De badkamer slepen
Ga je de badkamer renoveren? Dan moet je je huidige badkamer slopen. Sloopbadkamer is inclusief demontagewastels, baden, douches, toiletten, tegels en muren. Demolition-expert kan ze voor een vergoeding voor een verhuurder opslaan of opslaan. Na sloop, vakmensen die de badkamer kunnen renoveren om het sanitaire en de materialen te hergebruiken die u hebt besloten om te bewaren.
Tegels verwijderen
Zorg voor professioneel verwijderen van tegels om de bescherming van uw huis en gezondheid van stof en gevaarlijk puin te waarborgen. Als u de tegels wilt verlaten, uw leverancier met de hamer, beitels en schrapers afpeelt voorzichtig. Als tegels kunnen worden weggegooid, zal het een hamer of een kogel gebruiken. Ongeacht de verwijderingsmethode, moet de professionele verwijdering van de tegels minimale schade aan het onderliggende oppervlak veroorzaken. Sloopleverancier kan ook oppervlaktebehandeling bieden, zodat deze klaar is voor nieuwe tegels. Voordat het gebied en (als het is inbegrepen in de prijs van sloop), neemt u een gebroken tegel met u.
Verwijdering van onderdak
Als u metalen of houten schuilplaatsen moet laten, heeft u waarschijnlijk meer dan één slooparbeider en levering of container voor afval, resulterend geleden afval. Wanneer uw leverancier naar een plaats komt, neemt het schuilplaats, materialen zoals metaal in schroot en herbruikbare materialen behouden. Sommige sloopwerkleveranciers houden rekening met bij het bepalen van de prijs van het werk, dus het is goed om foto's te bieden en net zo goed in detail over wat uw schuilplaats is gebouwd.