Hoe het werkt
WELKOM IN WILIO! Je bekijkt Wilio als een niet-geregistreerde klant
Schakel over naar professional
Navigatie
Diensten
Prijslijst
Over de applicatie
Download de applicatie
Hoe werkt het
Hoe we kunnen verbeteren
Neem contact met ons op
Over Wilio
Inloggen
WELKOM IN WILIO! Je bekijkt Wilio als een niet-geregistreerde klant
Schakel over naar professional
Navigatie
Diensten
Prijslijst
Over de applicatie
Download de applicatie
Hoe werkt het
Hoe we kunnen verbeteren
Neem contact met ons op
Over Wilio
Inloggen

Schutting plaatsen

Bent u op zoek naar een aannemer om een ​​hekwerk te bouwen? We hebben 16.514 providers in deze categorie. Verstuur aanvraag.

Begin
32.769 geregistreerde professionals
87.798 opgeloste projecten
4,8 van de 5 gemiddelde evaluatie van onze experts
226 512 Toepassingsinstallaties
Schutting plaatsen

Heeft u een service nodig op het gebied van hekwerkbouw? Wilio helpt je bij het vinden van kwaliteitsexperts bij het inspecteren van het gebied, het graven van gaten voor palen, botonen, het verbinden van delen van het hek. De prijs voor het plaatsen van het hek hangt meestal af van het dienstenaanbod. Bekijk meer informatie over services: beton, mesh en tools geleverd door een van onze 16.514 builders in de categorie

Zie ook:Prijzen
32.769 geregistreerde professionals
87.798 opgeloste projecten
4,8 van de 5 gemiddelde evaluatie van onze experts
226 512 Toepassingsinstallaties
Soorten hekken
Betonnen hek Concrete hekken zijn populair voor hun duurzaamheid, lage onderhoudsdichtheid, tijdloze klassieke stijl en hoge niveaus van privacy die bieden. Mevrouw U kunt de Masonry Fence-stijl aanpassen of u kunt een hek bouwen die uw woning visueel zal verenigen met aangrenzend. Glas Glazen schermen wordt vaak gebruikt voor het schermen van zwembaden en balkons. Smelten Kenmerken zijn populair voor hun betaalbaarheid. Ze zijn gemaakt van gsm-gaas dat met regelmatige tussenpozen door metalen palen wordt ondersteund. Houten hek Als een bakstenen hek kan de houten hek zich aanpassen aan uw huis. Houten hekken door hun uiterlijk voltooit een aangenaam gevoel van een gezellige tuin.
Veel Gestelde Vragen
Waarom zoeken naar hekken op Wilio?
Moet je een nieuw hek bouwen of een al een bestaande hek maken? Omheiningen Bescherm niet alleen uw privacy, kinderen en huisdieren, maar ook uw eigendom. Of je nu een metalen hek moet bouwen, de huidomheining, een bakstenen hek, een betonnen hek, een houten hek, een plastic hek, of een hedge wilio helpt je te vinden dat echte expert die het kan doen. Een ervaren expert gebruikt de juiste materialen en apparatuur en zorgt voor een kwaliteitsresultaat voor de beste prijs. Of u nu een nieuw hek moet bouwen of een bestaand hek kunt herstellen, Wilio vindt u de beste fencing-experts in uw buurt.
Moet ik een nieuw hek bouwen of een bestaande hek repareren?
Dit hangt af van de huidige toestand van het hek, van oud, van beschikbare materialen en budget die u beschikbaar hebt. Meestal kunt u meer tijd krijgen in ruil of correctie van verwende delen voordat u een nieuw hek brengt. Nou, als het metselwerk of betonnen hek onstabiel en kantelen is, als het hout is gecrasht en gescheurd, of de metalen hek volledig is verroest, was er tijd om nieuw te zijn.
Waarom zou ik me wenden tot professionals om een ​​hek te bouwen?
Als u de Services-expert gebruikt om hekken te bouwen, zult u er zeker van zijn dat het hekwerk op een professioneel niveau wordt gebouwd. Probeer een hek te bouwen zonder geschikte gereedschappen, apparatuur of kennis kan leiden tot een slecht gebouwd hek dat gevaarlijk kan zijn of er niet esthetisch zal uitzien.
Hoeveel is hekwerk?
De prijs van het hek zal variëren afhankelijk van het type hek dat u kiest om het oude hek te verwijderen, van het type hek, de lengte van het hek als de poort en andere accessoires nodig zijn.
Hoe weet ik of mijn leverancier een goede ervaring heeft?
De ware omheiningsgeschoolde expert is bereid om vragen te beantwoorden die u interesseren en u leren met verschillende hekwerkopties die bestaan.
Hoe lang duurt mijn nieuwe plot?
Houten hekken duren meestal 10 tot 12 jaar, de bakstenen hek duurt ongeveer 50 jaar en Gabion-hekken kunnen 100 jaar verdragen. Natuurlijk kunnen natuurlijke verschijnselen zoals overstromingen, dalende takken van bomen, overstromingen en stormen schade veroorzaken, zodat het hek moet repareren. Regelmatig onderhoud en zorg kunnen je hekleven uitbreiden.
Welk type hek is het beste?
Wat het type hek het meest geschikt is voor uw eigendom is afhankelijk van uw budget, hoeveel is een onderhoudsrovende hek, of u geen huisdier of honden hebt die u nodig hebt om te ontsnappen en of u de voorkeur geeft aan het hek dat het zichtbaar is of wil hebben privacy. De optie met de meeste voorkeur is meestal houten hekken, maar metalen hekken zijn meestal minder onderhoud en zijn duurzamer.
Hoe lang zal het een set hek maken?
Hoe het ook zal plaatsvinden van het geselecteerde materiaal, de lengte van het hek, zal de moeilijkheidsgraad van het terrein en andere factoren plaatsvinden. Het is echter meestal 3 tot 5 dagen, waaronder het verwijderen van het oude hek, de voorbereiding en de installatie van een nieuw hek. Sommige hekstypen worden sneller geïnstalleerd dan andere.
Moet het hek horizontaal of terrein zijn?
Bij het bouwen van een hek op oneffen terrein is een optie om landterrein te bekijken. In deze methode is het geschikt voor de helling van het land nogal licht en niet.
Hoe kom ik erachter welk hek het beste is voor mij?
Er zijn verschillende soorten hekken die overeenkomen met verschillende behoeften. Sommige hekken bieden een hoger beveiligingsniveau, anderen bieden meer privacy. Omheining-expert zal in staat zijn om voordelen en nadelen van verschillende soorten hekken te vertellen
Wat omvat constructie of correctie van een hek?
Hoe is de hekreping?
Hekreparatie varieert afhankelijk van het type hekwerk en mate van schade - de expert van het omheiningreparatie moet de situatie ter plaatse beoordelen en u aanbevelingen geven. Maar als u een nieuw hek moet bouwen, vindt het project meestal als volgt plaats:
Een hek selecteren
De eerste stap bij het bouwen van een hek ligt in een beslissing voor een bepaald soort materiaal. Als u niet zeker weet welk hek u moet kiezen, vraag u een expert om u te helpen bij het kiezen en bestellen van uw meest geschikte hek voor uw land. Vergeet je buren niet. Je zou je buren houden voordat je een hek brengt.
Voorbereiding voor het bouwen van een hek
Scherminstallatie begint voorbereidingen. Deze omvatten meet- en aanwijzing van omheiningsgebied, zekerheid dat hekwerk zich op de grens van het land bevindt en bomen en andere obstakels verwijdert. Na het meten van schermen moeten de openingen voor hoek-, medium- en poortkolommen worden geschopt.
Het bouwen van het hek
Met behulp van het fast-staining betonmengsel worden de uiteinden, hoek- en poortkolommen ingesteld. Het is noodzakelijk om te controleren of de kolommen rechtstreeks blijven of ze gecentreerd zijn op de heklijn en of ze op de juiste hoogte zijn. Dan installeert of verwijdert of verwijdert of verwijdert u de rest van de hekwerk tussen de kolommen. Ten slotte is de poort geïnstalleerd en controleert of het soepel is opent en gesloten.
Advies en tips
Goede opdracht is de basis De correctie van het hek varieert afhankelijk van het type hekwerk en mate van schade. Als het een hekstructuur is, is het belangrijk om een ​​aangewezen hek te hebben en evenals landafmetingen. Schrijf om de meest nauwkeurige beschrijving van de taak in te voeren om precies te begrijpen wat uw idee is. Controleer op realisatie Om er zeker van te zijn dat alle werken kwaliteit zijn gemaakt, controleer dan het werk tijdens haar cursus en nadat het is voltooid. Budget en tijd Vergeet niet om uw vereisten toe te voegen voor de uitvoering van de implementatie. Als u een aangewezen budget hebt dat moet worden gevolgd, moet u er rekening mee houden dat de serviceprovider al in het begin is.
DemonstratieDemonstraties van de realisaties van onze providers
Schutting plaatsen
Bas G.
Schutting plaatsen
Thijs D.
Schutting plaatsen
Jari K.
Schutting plaatsen
Faas V.
Schutting plaatsen
Dani J.
Schutting plaatsen
Faas Z.