Hoe het werkt
WELKOM IN WILIO! Je bekijkt Wilio als een niet-geregistreerde klant
Schakel over naar professional
Navigatie
Diensten
Prijslijst
Over de applicatie
Download de applicatie
Hoe werkt het
Hoe we kunnen verbeteren
Neem contact met ons op
Over Wilio
Inloggen
WELKOM IN WILIO! Je bekijkt Wilio als een niet-geregistreerde klant
Schakel over naar professional
Navigatie
Diensten
Prijslijst
Over de applicatie
Download de applicatie
Hoe werkt het
Hoe we kunnen verbeteren
Neem contact met ons op
Over Wilio
Inloggen

Schoonmaakbedrijf

Bent u op zoek naar een conciërge voor de schoonmaak? We hebben 31.454 providers in deze categorie. Verstuur aanvraag.

Begin
33.294 geregistreerde professionals
89.941 opgeloste projecten
4,8 van de 5 gemiddelde evaluatie van onze experts
226 512 Toepassingsinstallaties
Schoonmaakbedrijf

Heeft u een schoonmaakservice nodig? Wilio helpt je bij het vinden van kwaliteitsexperts op het gebied van ramen wassen, stofzuigen, strijken, tegelen, wassen en kloppen. De prijs van de schoonmaak hangt meestal af van het aanbod van diensten. Bekijk meer informatie over de services: schoonmaakproducten, stofzuiger, dweil, bezem, emmer, die worden geleverd door een van onze 31.454 schoonmakers in de opgegeven categorie.

Zie ook:Prijzen
33.294 geregistreerde professionals
89.941 opgeloste projecten
4,8 van de 5 gemiddelde evaluatie van onze experts
226 512 Toepassingsinstallaties
Wat maakt deel uit van de gewone reiniging?Wat schudt het schoonmaken
Slaapkamer, woonkamer en gedeelde ruimtes Veeg stof op alle toegankelijke oppervlakken in de slaapkamer, woonkamer en gedeelde ruimtes Alle spiegels en glasoppervlakken schoonmaken in de slaapkamer, woonkamer en gemeenschappelijke ruimtes Vloeren in de slaapkamer, woonkamer en gewrichtsruimten Stofzuigen in de slaapkamer, woonkamer en gedeelde ruimtes Wassen en desinfecteren van toiletten, douches, badkuipen en wastafels Veeg stof op alle toegankelijke oppervlakken in de badkamer Vloeren in de badkamer Alle spiegels en glasoppervlakken in de badkamer schoonmaken De wastafel in de keuken schoonmaken, de vaatwasser vullen, afwassen Werkbladoppervlakken schoonmaken, tafel en verzending in de keuken Het oppervlak van de fornuis, leidingen en magnetron reinigen Vloeren in de keuken Reiniging van de binnenkant van de keukenunit De koelkast reinigen Strijkijzer Windows-reiniging Tapijtartering Reiniging / zitsets
Veel Gestelde Vragen
Welke vaardigheden heeft de reiniging?
De handige reiniger kan worden gepland om van plan te zijn om zo efficiënt mogelijk te werken en dat alles is gestimuleerd op het moment dat het heeft voor het behouden werk. Cleaners doen vaak een paar dingen tegelijk, draaien de wasmachine of vaatwasser en het stof buigen voor die tijd en legt u op of in de keuken leunend objecten die sterk zijn vervuild en de badkamer schoonmaken. Clean-ups kunnen ook goed worden gereinigd met vuil of ernstig beschikbare plaatsen. Het weet ook welke fondsen en hulpmiddelen passend zijn om alles grondig te reinigen.
Hoe vind ik een goede opruiming?
Het creëren van een vraag naar Wilio is een snelle en gemakkelijke manier om een ​​slimme en bereidwillige reiniger in uw buurt te vinden. Wilio helpt u bij het vinden van een reinigingsmachine die kan worden aangepast voor en het uitvoeren van al het werk dat u nodig hebt, zoals strijkmanden, wasvensters en lager.
Welk werk maakt een schoon schoon?
Schoonmaken houdt het vaakst om stof te vegen, stofzuigen en het wassen van de tegel in alle kamers. Badkamerreiniging, inclusief spiegels, toiletten, overhemden en baden. Het schoonmaken van de keuken, inclusief werkblad, schuilplaatsen, wastafels en deur op kasten. Deuren schoonmaken en afvegen, tegels, dorpel, spiegels, glasoppervlakken en decoratie. U kunt ook overeenkomen met andere diensten zoals raamwas, verzending en scharnieren en scharnieren, strijken van wasgoed en lager.
Hoe vaak maak je schoon?
Meestal bestellen klanten regelmatig schoonmaken, om de twee weken. Als je thuis huisdieren hebt, moeten jonge kinderen of alleen maar vaker schoonmaken, kun je het eens zijn over het wekelijkse schema.
Moet ik reinigingspreparaten bieden?
We raden aan dat het reinigingsmiddel akkoord gaat met het feit of het reinigers zal brengen of dat het de jouwe gebruikt. Als de reinigingsmachine hun eigen speciale machines niet gebruikt (bijvoorbeeld als u artering- of wasvensters bestelt) waarvoor speciale reinigingspreparaten nodig kunnen zijn, kan het uw reinigingsmiddel prioriteren om uw reinigingsmiddelen te gebruiken. Wanneer de reiniging het openbaar vervoer reist, kan het een probleem zijn om reinigingsmiddelen of gereedschappen te brengen, zoals stofzuiger, dweil en emmer. We raden aan dat het reinigingsmiddel akkoord gaat met het feit of het reinigers zal brengen of dat het de jouwe gebruikt.
Wegwerp- of regelmatig schoonmaken?
Als u een eenmalige grondige reiniging van een flat of een huis nodig heeft, voert u gewoon de wilio-vraag in en kunt u helpen bij het vinden van een opruiming op een wegwerpreiniging die u zal helpen. Als u regelmatig wilt reinigen, zullen we u helpen bij het vinden van een opruimschoonmaak. We moedigen het ermee eens te worden over de openingsvergadering om ervoor te zorgen dat u allemaal volgens uw verwachtingen zult zijn.
Waarom een ​​reiniger huren over Wilio?
Zal de tijd om te reinigen vanwege een lange dag vol plichten? Verlaat geen waswassingen, het afnemen en veeg stof naast de wagen van kinderen naar school en hulp met huiswerk? Wanneer je moe en overwerkt bent, is het laatste wat je zaterdagochtend wilt doorbrengen door schoon te maken. Het helpt u handige schoner die voor uw huis zorgt, het appartement of het kantoor gloeide schoon. Professionele reiniger onderhoudt regelmatig uw appartement of huis schoon, of zal u komen om het appartement na huurders op te ruimen, waardoor ramen, getatoeëerde tapijten of diep schoongemaakt appartement vóór vakanties worden verspild.
Advies en tips
Goede opdracht is de basis De reinigingsmachines kunnen een breed scala aan verschillende werken van de gewone reiniging, na de diepte schoonmaak, wasvensters, strijken. Schrijf alle taken om een ​​reinigingsmachine aan te gaan om de werkingssfeer van het werk te schatten en de nodige gereedschappen en reinigingsmiddelen mee te nemen. Welke schoonmakers wilt u gebruiken We raden aan dat het reinigingsmiddel akkoord gaat met het feit of het reinigers zal brengen of dat het de jouwe gebruikt. Budget en tijd Vergeet niet om uw vereisten toe te voegen voor de uitvoering van de implementatie. Als u een aangewezen budget hebt dat moet worden gevolgd, moet u er rekening mee houden dat de serviceprovider al in het begin is.
DemonstratieDemonstraties van de realisaties van onze providers
profile image
Schoonmaakbedrijf
Lars Q.
profile image
Schoonmaakbedrijf
Jort U.
profile image
Schoonmaakbedrijf
Hugo Y.
profile image
Schoonmaakbedrijf
Guus E.
profile image
Schoonmaakbedrijf
Dani A.
profile image
Schoonmaakbedrijf
Duuk E.