Hoe het werkt
WELKOM IN WILIO! Je bekijkt Wilio als een niet-geregistreerde klant
Schakel over naar professional
Navigatie
Diensten
Prijslijst
Over de applicatie
Download de applicatie
Hoe werkt het
Hoe we kunnen verbeteren
Neem contact met ons op
Over Wilio
Inloggen
WELKOM IN WILIO! Je bekijkt Wilio als een niet-geregistreerde klant
Schakel over naar professional
Navigatie
Diensten
Prijslijst
Over de applicatie
Download de applicatie
Hoe werkt het
Hoe we kunnen verbeteren
Neem contact met ons op
Over Wilio
Inloggen

Schilder

Bent u op zoek naar een schilder voor schilderwerk? We hebben 30.737 providers in deze categorie. Verstuur aanvraag.

Begin
33.303 geregistreerde professionals
90.013 opgeloste projecten
4,8 van de 5 gemiddelde evaluatie van onze experts
226 512 Toepassingsinstallaties
Schilder

Heeft u een schilderklus nodig, schilder? Wilio helpt u kwaliteitsexperts te vinden voor het reinigen van het oppervlak tegen vuil, troffelen, indringen en het aanbrengen van verf. De prijs van schilders hangt meestal af van het dienstenaanbod. Bekijk meer informatie over de services: kwast, rollers, maskeertape, overlaypapier geleverd door een van onze 30.737 schilders in de categorie.

Zie ook:Prijzen
33.303 geregistreerde professionals
90.013 opgeloste projecten
4,8 van de 5 gemiddelde evaluatie van onze experts
226 512 Toepassingsinstallaties
Welk werk doet een schilder voor jou?
De buitenkant schilderen
De buitenmuren van uw huis moeten regelmatig dienen, niet alleen om er goed uit te zien, maar ook omdat ze voortdurend benadrukt en blootgesteld aan veeleisend weer. Om hun frisse uitstraling te behouden, is er de behoefte aan om de paar jaar, evenals hekken, dakgoten, vensterbanken en deuren. De schilder past zich meestal aan en als het nodig is om het oppervlak te beschrijven, verwijdert gebarsten of peelingkleuren of gips en vervolgens de oppervlakken van de natry. Het zal altijd de kleur die geschikt is voor de buitenkant gebruikt om ervoor te zorgen dat het zo lang mogelijk zal meegaan.
Het schilderen van de binnenmuren.
Verf het interieur levert uw huis of appartement op een nieuwe frisse look, een nieuwe frisse look zal helpen de vergeling en geur van sigaretten te verwijderen, evenals puklins, smeers of vingerafdruk. Een professionele schilder kiest kleuren die bij uw stijl passen en in de kamer gooien. Voorbereiding begint met het plotten of afdekken van meubels en reinigingsmuuroppervlakken. De schilder zal alle Puklins repareren, dan de harde stoelen. Om een ​​soepel en uniform oppervlak te bereiken, is het 2 tot 3 kleurenlagen van toepassing. Ten slotte verwijdert de schilder beschermende films en tapes en reinigt alles.
Coatings verwijderen
Veel schilders hebben ook ervaring met verf verwijderen. Omdat het verwijderen van coatings over het algemeen tijdrovend is, is het goed om deze job professional binnen te gaan. Evenzo kan het u helpen om Grafitti te verwijderen en te overlappen. Afhankelijk van het oppervlak, zullen verschillende schraapgereedschappen, schurend papier of chemische voorbereidingen worden gebruikt om deze ongewenste coatings te verwijderen.
Veel Gestelde Vragen
Waarom zoeken naar een expert voor het schilderen in Wilio?
Een mooi geschilderd huis, appartement of kantoor, hebben een sfeer die een veel grotere impact op ons heeft dan we realiseren. Het verschil tussen vers geschilderde kamer en zodanig dat jaren van vergeelde muren heeft, of zelfs barsten of vlekken, die van invloed zijn op onze stemming, innerlijk welzijn, zoals we ons in de ruimte voelen. De handige schilder kan een dergelijke ruimte in één dag transformeren. En het is niet veel waard. Of u nu het interieur, de buitenkant of hulp nodig hebt met de verwijderingscoatings en andere voorbereidende werkzaamheden, Wilio u een handige schilder vindt die het kan aan.
Waarom zou ik een professionele schilder inhuren wanneer kan ik mezelf schilderen?
Als u niet de nodige ervaring hebt, brengt u u langer en met de aankoop van alle benodigde apparatuur duurder. Het resultaat van uw schilderij is mogelijk niet even bevredigend, kwaliteit en schoon als wanneer u zich wendt tot professioneel. Professionele schilders hebben alle hulpmiddelen, materialen, vaardigheden en ervaring die nodig zijn om elke ruimte snel en professioneel te laten schilderen.
Welke vaardigheden heeft de schilder?
Professionele schilders die kleuren toepassen op verschillende oppervlakken zoals interne muren, buitenmuren, hekken, maar ook meubels en verschillende accessoires. Onder andere die schilders hen voorzien van plakkende wallpapers op de muren. De meeste schilders verf oppervlakken met één kleur, maar sommige gebruiken speciale technieken om patronen, muurschilderingen of graffiti op de muren te maken volgens specifieke klantvereisten.
Hoe vaak moet je schilderen?
Buitenkant is geschikt om elke 5-10 jaar te coaten. Weer, omgeving of lage kwaliteit van gebruikte materialen kan ervoor zorgen dat u vaker schildert. Muren en plafonds in het interieur zijn vaker, meestal elke 4 - 6 jaar, vooral in gebouwen met een hoog verkeer of in het terrein waar het rookt.
Ik heb een schilder om kleuren en apparatuur te leveren, of zal hij mezelf brengen?
De meeste professionele schilders gebruiken hun eigen gereedschappen, maar kleur en verbruiksgoederen moeten worden betaald of afgeleverd na raadplegende schilder. Professionele schilders kennen de kleuren en materialen van de hoogste kwaliteit voor elk type oppervlak, dus we raden u aan uw schilder te raadplegen voordat u de kleur koopt. Als u echter al kleuren en verbruiksartikelen hebt gekocht, meldt u uw schilder voordat deze een prijsberekening verzendt.
Hoeveel kost het om te schilderen?
De prijs van het werk zal afhangen van hoeveel vierkante meter moet worden geverfd of er een muur of plafond is, of bijvoorbeeld, kan worden geverfd met verschillende kleuren, of het nu nodig is om oude wallpapers of schilderijen te verwijderen en of het nu gaat om het uitvoeren van werken nodig zijn. De prijs zal ook van invloed zijn op de toestand van het oppervlak, het aantal die nodig is en of de schilder in de buurt is, of moet een grotere afstand komen. De prijs voor het werk van de schilder bevat geen kleuren en verbruiksartikelen. Bij het vergelijken van de biedingen, raden we aan dat de berekeningen dezelfde typen en de hoeveelheid materialen bevatten.
Hoe lang vindt de kamer plaats?
Kleinere schilderkunst van één kamer kan een paar uur duren voordat het hele huis wordt geschilderd, kan een week of langer duren. De gemiddelde kamer met een oppervlakte van 12 m2 door een professionele schilder kan ongeveer 4 uur duren, inclusief voorbereiding en verschillende coatings.
Advies en tips
Goede opdracht is de basis Schilderwerk omvat meestal het hele proces van het verwijderen van originele coatings en wallpapers, voorbereidende werkzaamheden aan het schilderen en de eindschoonmaak. Schrijf in de opdracht als mogelijk een beschrijving van welk werk u moet uitvoeren en in hoeverre om precies te begrijpen wat uw idee is. Controleer op realisatie Om er zeker van te zijn dat alle werken kwaliteit zijn gemaakt, controleer dan het werk tijdens haar cursus en nadat het is voltooid. Budget en tijd Vergeet niet om uw vereisten toe te voegen voor de uitvoering van de implementatie. Als u een aangewezen budget hebt dat moet worden gevolgd, moet u er rekening mee houden dat de serviceprovider al in het begin is.
DemonstratieDemonstraties van de realisaties van onze providers
profile image
Schilder
Olivier E.
profile image
Schilder
Jip H.
profile image
Schilder
Coen P.
profile image
Schilder
Johannes N.
profile image
Schilder
Jelle M.
profile image
Schilder
Olivier N.