Hoe het werkt
WELKOM IN WILIO! Je bekijkt Wilio als een niet-geregistreerde klant
Schakel over naar professional
Navigatie
Diensten
Prijslijst
Over de applicatie
Download de applicatie
Hoe werkt het
Hoe we kunnen verbeteren
Neem contact met ons op
Over Wilio
Inloggen
WELKOM IN WILIO! Je bekijkt Wilio als een niet-geregistreerde klant
Schakel over naar professional
Navigatie
Diensten
Prijslijst
Over de applicatie
Download de applicatie
Hoe werkt het
Hoe we kunnen verbeteren
Neem contact met ons op
Over Wilio
Inloggen

Open haard

Bent u op zoek naar een haardmaker voor het bouwen van een haard of tegel? We hebben 21.807 providers in deze categorie. Verstuur aanvraag.

Begin
32.788 geregistreerde professionals
87.834 opgeloste projecten
4,8 van de 5 gemiddelde evaluatie van onze experts
226 512 Toepassingsinstallaties
Open haard

Heeft u een service nodig op het gebied van haarden, kachels? Wilio helpt u kwaliteitsexperts te vinden in de focus, fabricage, installatie en installatie van haarden en kachels. De prijs van kachels is meestal afhankelijk van het dienstenaanbod. Bekijk meer informatie over services: service na de garantie, verzendkosten geleverd door een van onze 21.807 experts in de categorie.

Zie ook:Prijzen
32.788 geregistreerde professionals
87.834 opgeloste projecten
4,8 van de 5 gemiddelde evaluatie van onze experts
226 512 Toepassingsinstallaties
Hoe een installatie van de open haard uit te voeren
Een hot-lucht open haard voor hout
Heetige open haarden maken deel uit van de bouw van uw huis, dus hun implementatie of reparatie, of een open haard of schoorsteen vaak een complex proces is. Uw technicus voor bouwwerkzaamheden voor de implementatie van de open haard zal steen, bakstenen, steen, tegels / tegels, maar ook andere materialen zoals gips of hout gebruiken. Designs - Stelt een geschikt schoorsteensysteem in op basis van optimale luchtstroom, rookgasafvoer, om het thermisch comfort in uw gebouw te garanderen, zorgt ervoor dat de strakheid wordt om terugbetaling te voorkomen. De loodgieter begint met het plaatsen van uw brandpunt (meestal uit bakstenen, keramische tegels of beton) om een ​​solide en veilige basis te bieden voor uw verwarming voor hout. Het zal uw eenheid verder installeren en verbindt de rookgas (binnen en buiten, op uw dak) om de rook uit uw huis te nemen.
Een gashaard installeren
Wanneer u de beste gashaard kiest voor uw ruimte (of u nu aan de muur, bent gebouwd, vrij staan ​​of in uw bestaande open haardstructuur), helpt het installatieprogramma u bij het verbinden van gas. Als u nog geen benzinestation hebt, zal deze een gasflesverbinding of levering regelen. Bovendien bouwt uw installateur van de open haard alle onderdelen, waaronder open haardeenheid en rook. Hij snijdt gaten om de rook door het plafond en het dak te plaatsen en zorgt ervoor dat alle gaten stevig zijn verzegeld om lekkage en schade te voorkomen. Ten slotte verbindt het gas en test uw nieuw geïnstalleerde open haard.
Installatie van elektrische open haard
Uw elektrische open haard-loodgieter begint met het betrekken en uitproberen van een open haard om te bepalen of het werkt. Dan verbindt het de open haard aan de muur naar de bestemming, of snijdt de opening naar de muur om daar een ingebouwde open haard te maken. Het verbindt de voeding verder (u hebt mogelijk een gelicentieerde elektricien nodig voor deze stap). Ten slotte zal het alle decoraties (zoals boomstammen) installeren die zijn geleverd met een open haard en het glaspaneel aan de voorkant hebben ingericht.
Veel Gestelde Vragen
Waarom de installatie of het bouwen van de open haard via Wilio boeken?
Er zijn maar weinig dingen die aangenamer zijn dan een winteravond doorbrengen op de hitte van de open haard. U moet echter eerst de open haard verlaten. Er zijn veel details die uw open haard veilig, functioneel en esthetisch maken. Daarom is de montage van de open haard de taak die u moet toevertrouwen aan iemand die rijke ervaringen en noodzakelijke hulpmiddelen heeft om het aan te pakken. Dus boek de installatie van de open haard via Wilio en u zult in korte tijd genieten van de boeiende sfeer. Of u nu een nieuwe open haard moet installeren of uw huidige open haard moet repareren, u bevindt zich op de juiste plaats. Stuur eenvoudig uw aanvraag, kies uw installateur en laat u de open haard installeren of bevestigen die bij u past.
Welk type open haard moet ik worden geïnstalleerd?
Het hangt af van wat uw prioriteiten, esthetiek, warmte, efficiëntie of comfort. Houten open haarden bieden een uitstekende verwarmingsefficiëntie in vergelijking met alternatieven, ze hebben een klassieke uitstraling, terwijl gas en elektrische open haarden een modern alternatief zijn en gemakkelijk voor onderhoud zijn.
Het is ook nodig om de schoorsteen op te lossen bij het bouwen van een open haard?
Ja. Als u een houten open haard bouwt, moet u ook schoorsteen installeren als onderdeel van de service. Bij het invoeren van Wilio-vraag, verander en bevestig en bevestig met de geselecteerde techniek.
Kun je een open haard installeren zonder een schoorsteen?
Ja. Gas en elektrische open haarden hebben geen schoorstenen nodig omdat ze geen rook produceren.
Heeft u een gekwalificeerd installatiebedrijf van de open haard nodig?
Het gebouw of de montage van de open haard wordt niet gecontroleerd en maakt het vaak bekwaam vakmensen, maar het is goed om een ​​leverancier te kiezen met professionele competentie die is ingeschreven in de bank van de trap. Minimaal is het belangrijk dat de ambachtsman al verschillende succesvolle openhaardrealisaties had - we raden aan het te controleren. Toch is het slechts een potentieel gevaarlijke huishoudelijke materie die een brand en daardoor een overweging kan veroorzaken. Een herziening van de schoorsteen is nodig bij het bouwen van een schoorsteen. De implementatie moet in overeenstemming zijn met de toepasselijke veiligheidsvoorschriften.
Hoe lang duurt het voordat je een open haard hebt?
De constructie van een klassieke houten open haard is in feite een natte bouwproces en duurt het grootste deel van de dagen tot een week wanneer alles zonder problemen gaat. De open haard is ideaal geïnteresseerd in ongeveer 2-3 maanden vóór de gewenste deadline om voldoende tijd te hebben om te raadplegen en documentatie te bereiden. Selectie van het juiste type, geschikte locatie in de ruimte, aansluiting op externe luchttoevoer, het oplossen van rookgasafvoer naar schoorsteen - alles en nog meer moet worden beschouwd als een open haard zonder problemen om lange jaren te bedienen. Het vereist meestal inspectie van het gebouw of de raadpleging met de ontwerper van het huis. Vervolgens is een projectdocumentatie van de open haard ontwikkeld en om het bouwen van het gebouw in uw dorp / stad te melden. Noodinformatie over het projectdossier als bijlage is ook vereist. U moet ook instemmen met de constructie van een kleine bron van luchtvervuiling van uw gemeente, waar u projectdocumentatie indient bij het aanvragen. Bij de bouw van de schoorsteen, heeft de revisie - want het heeft een chiquet nodig die u een leverancier van de open haard kan bieden of u kunt het zelf bestellen. Bij het bouwen van een nieuw huis is het raadzaam om na te denken over de open haard in het ontwerp en het rechtstreeks op te nemen in de documentatie van het gebouw van het huis. De installatie van een elektrische of gashaard is relatief eenvoudig en kan slechts 4 uur duren.
Hoeveel is de installatie van de open haard?
De prijs van de open haard is een zeer individuele affaire. Wat betreft het volledige gebouw van een hothaard met open haard met schoorsteen, verplaatsen de kosten ongeveer 3000 - 15000 EUR, afhankelijk van de complexiteit van de open haard en de omvang en de betonnen bouwwerkzaamheden. Voor de nodige constructie van de schoorsteen kan deze prijs nog steeds toenemen. De prijs kan veel lager zijn, afhankelijk van het voorgebruik, dat u al hebt of als het slechts een eenvoudige set openhaard inzet (ongeveer EUR 500) is. Fix-kosten zijn afhankelijk van respectievelijk de reikwijdte van geïmplementeerde werken. de mate van schade. De reparatie kan daden bevatten, zoals reparatie van voering, schoorsteen, vervanging van open haard, hersteldeurscharnier van openhaard inserts. Het is nog steeds noodzakelijk om akkoord te gaan met leveranciers of de prijsaanbieding materiaal en werk moet omvatten.
Wat bevat nog meer de installatie van de open haard?
De structuur van de open haard omvat een eigenschappen van het deskundige advies van de selectie van openhaardinzetstukken en kachels, het ontwerpen van projectdocumentatie, documenten voor het bouwverslag, of bouwvergunning, de implementatie van bouwwerkzaamheden, inclusief de schoorsteenrecensie als het deel uitmaakt het gebouw. De vakman zal u een open haard-inzetstuk niet verkopen, maar ook de ervaring, kwaliteitsstructuur van de sleutel die overeenkomt met de huidige normen en trends. Het is belangrijk om duidelijk te zijn met de leverancier om te verdwijnen, die de levering heeft om te bevatten. De inhoud van het werk is afhankelijk van het type open haard.