Hoe het werkt
WELKOM IN WILIO! Je bekijkt Wilio als een niet-geregistreerde klant
Schakel over naar professional
Navigatie
Diensten
Prijslijst
Over de applicatie
Download de applicatie
Hoe werkt het
Hoe we kunnen verbeteren
Neem contact met ons op
Over Wilio
Inloggen
WELKOM IN WILIO! Je bekijkt Wilio als een niet-geregistreerde klant
Schakel over naar professional
Navigatie
Diensten
Prijslijst
Over de applicatie
Download de applicatie
Hoe werkt het
Hoe we kunnen verbeteren
Neem contact met ons op
Over Wilio
Inloggen

Meubel reparatie

Bent u op zoek naar een timmerman voor het repareren van meubels? We hebben 22.245 providers in deze categorie. Verstuur aanvraag.

Begin
32.800 geregistreerde professionals
87.877 opgeloste projecten
4,8 van de 5 gemiddelde evaluatie van onze experts
226 512 Toepassingsinstallaties
Meubel reparatie

Heeft u een meubelreparatieservice nodig? Wilio helpt u kwaliteitsexperts te vinden voor het vervangen en monteren van deuren, schilderen, kleine reparaties. De prijs voor het repareren van de uitrusting van het appartement hangt meestal af van de omvang van de diensten. Bekijk meer informatie over services: vlakslijpen en polijsten, verzendkosten, vervanging van handgrepen geleverd door een van onze 22.245 reparateurs in de categorie.

Zie ook:Prijzen
32.800 geregistreerde professionals
87.877 opgeloste projecten
4,8 van de 5 gemiddelde evaluatie van onze experts
226 512 Toepassingsinstallaties
Diensten
Pontel reparaties
Tussen gemeenschappelijke bedproblemen zijn onder meer gebroken roosters, gekrast hout en gebroken frames. Of misschien heb je een Bond-reparatie nodig, het slijpen en verkleuring om klaar te zijn voor je baby. Voordat u uw opties uitlegt, beseekt u uw Bunk-reparateur of het bevestigen van sofa Debat-schade. Dan gebruikt het dingen zoals lijm, reserveonderdelen, schuurpapier, bod en kleur om je bed er zo goed mogelijk uit te laten zien.
Correcties van kledingkast, kasten en laden
Reparatie van keukenkasten en een keuken-outlet kan het uitwisselen van rails en scharnieren van sockets of schilderen en slijpen. De garderobe-reparatie is meestal afhankelijk van of het een stand-alone of ingebouwde kledingkast is. Gemeenschappelijke problemen omvatten kapotte deuren, planken en scharnieren. Mogelijk moet u echter verbindingen vinden voor meer geavanceerde reparaties.
Correctie van bank en bekleding
De stofferingstarief is een van de meest voorkomende soorten meubelvervanging. De meeste bank begint met een beetje geschud, te beginnen met de gesneden kussens tot gescheurde stof, voordat je daadwerkelijk bereid bent om het te vervangen. Correctie in de woonkamer kan het verwijderen van vlekken omvatten, het repareren van gebroken benen of frames of vervanging van riemen, rits, schuimen of veren. Reparaties van de ladels kunnen ook bijlage of vervanging van delen omvatten, zoals motoren, elektrische bijlagen, kabels, hefbomen, risers en meer. Of als u een lederen meubilair moet corrigeren, kan uw technicus in staat zijn om problemen zoals vervaging, krassen en peeling op te lossen.
Reparatie van tafel, tafel en stoelen
U kunt een verscheidenheid aan tafels oplossen, van het diner na het repareren van desktoplampen en koffietafels. De meeste tafels zijn gemaakt van hout dat gewoonlijk wordt gerepareerd, waaronder het opnieuw installeren van gebroken benen, slijpen en groten. Als u een reparatie voor reparatiestoel nodig heeft, kan uw klusjesman kijken naar de uitwisseling van sleutelonderdelen, zoals elleboogsteunen, wielen en hefbomen, terwijl de reparaties van de eetzaal meestal opnieuw coating omvatten, gebroken benen, slijpen en kleuren.
Veel Gestelde Vragen
Waarom boekmeubilair reparaties via Wilio?
Als je meubels er een beetje slechter uitziet in termen van slijtage, hoef je geen nieuwe te kopen. Houd je favoriete bank, stoel of achter het bureau veel langer vast en krijg vaste meubels. De onderhoudsman kan het meubilair herstellen en corrigeren, te beginnen met de uitgespaarde kussens op de bank en gebroken beenboten, tot gekraste tafelplaten en stoelen die geen glast zijn. Uw meubels u zult tijdens een moment klaar zijn voor gebruik als nieuw. De beste plaats om een ​​klusjesman te vinden voor het repareren van meubels is Wilio. Publicatie van de vraag is eenvoudig, bekijk vervolgens de menu's en het boeken van een expert om het meubilair op de tijd te herstellen die bij u past.
Ik heb mijn meubels om te repareren of te vervangen?
Als uw meubels kwaliteit, een deel van de kit of een sentimentele waarde voor u heeft, is het waarschijnlijk de beste keuze aan de restauratie. Je bespaart waarschijnlijk geld en het is beter voor het milieu.
Wat zijn de meest voorkomende reparatie- en meubelschade?
Gestoffeerde meubels neigen om gaten te dragen en te creëren terwijl houten meubels (bijvoorbeeld tafels en stoelen) vatbaar zijn voor krassen en benen braken.
Heeft u een speciale kwalificatie nodig om meubels te repareren?
Fix Furniture Can Iedereen. Veel mensen die met meubels werken, hebben echter een schrijnwerkoefening voltooid en hebben ervaring met een verscheidenheid aan materialen, van hout na de huid.
Hoe lang kost het meubels?
Basismeubelreparaties kunnen slechts 30 minuten duren, maar grotere reparaties (met name stoffering of houtafwerking) kunnen enkele dagen duren.
Wil je mijn meubels op zijn plaats of verder repareren?
Eenvoudige meubelreparatie kan ter plaatse worden uitgevoerd. In geval van herstel die meer tijd of speciale apparatuur vereist, kan uw reparateur het werk buiten de werkplek voltooien.
Hoeveel kosten meubilair reparatie?
Dit is afhankelijk van het type meubels, het aantal stukken, vaardigheden dat wordt gebruikt en van hoe lang het is voltooid van de taak.
Wat omvat reparatiemeubilair?
Meubelreparaties zijn onder meer een mengsel van houtverwerking en bekleding, afhankelijk van het type meubilair en reparatie. Meestal komt je reparateur naar je toe, maar als het meer tijd of apparatuur nodig heeft om reparaties te voltooien, kunnen het meubilair met je mee naar huis nemen.