Hoe het werkt
WELKOM IN WILIO! Je bekijkt Wilio als een niet-geregistreerde klant
Schakel over naar professional
Navigatie
Diensten
Prijslijst
Over de applicatie
Download de applicatie
Hoe werkt het
Hoe we kunnen verbeteren
Neem contact met ons op
Over Wilio
Inloggen
WELKOM IN WILIO! Je bekijkt Wilio als een niet-geregistreerde klant
Schakel over naar professional
Navigatie
Diensten
Prijslijst
Over de applicatie
Download de applicatie
Hoe werkt het
Hoe we kunnen verbeteren
Neem contact met ons op
Over Wilio
Inloggen

Meteropnemer

Bent u op zoek naar een gasman? We hebben 22.002 providers in deze categorie. Verstuur aanvraag.

Begin
32.704 geregistreerde professionals
87.685 opgeloste projecten
4,8 van de 5 gemiddelde evaluatie van onze experts
226 512 Toepassingsinstallaties
Meteropnemer

Heeft u een gasservice nodig? Wilio helpt je bij het vinden van kwaliteitsexperts bij het plaatsen van gasfornuizen en gaskookplaten, het renoveren van gasinstallaties, het vervangen van doppen en gasslangen, drukproeven en inspecties. De prijs van een gasexpert hangt meestal af van de omvang van de dienstverlening. Bekijk meer informatie over de services: non-stop hulpdienst, gaslekhulp, geleverd door een van onze 22.002 gasbedrijven in de betreffende categorie.

Zie ook:Prijzen
32.704 geregistreerde professionals
87.685 opgeloste projecten
4,8 van de 5 gemiddelde evaluatie van onze experts
226 512 Toepassingsinstallaties
Veel Gestelde Vragen
WAAROM HET GAS OP WILIO ZOEKEN?
Moet de gasketel oplossen, waardoor een complete reconstructie van gasdistributie is of eenvoudig een gasfornuis inhoudt? Gas mag nooit op lichtgewicht worden ingenomen. Daarom, als u een gasketel in het huis heeft, moet een fornuis of andere apparaten altijd in contact worden gebracht met een getraind gas. Professionele Gasmar zal zorgen voor het aangrijpen en repareren van gasketels, assemblage of reparatie van gasdistributie, implementatie van gasverbindingen en alle noodsituaties, zodat u al uw apparaten veilig kunt gebruiken. Wilio helpt u bij het vinden van professionele gassen in uw gebied die onmiddellijk beschikbaar zijn om u te helpen met elke installatie, reparatie of herziening.
Welke vaardigheden heeft Gasic?
De gassen kunnen de montage, schat en consolidatie van de bedrading van het gas uitvoeren, buisgewrichten combineren met schroefdraad, keel, flenzen, weet hoe onderhoudswerkzaamheden te doen aan regelgevende, geuriserende en meetstations. Hij kan laswerk verrichten bij het verbinden van metaal- en niet-metalen materialen en piping- en isolatiewerkzaamheden, monteer meters en beveiligingsapparatuur. Het voert gasactiviteiten uit in productie, aanpassing, transport en gasdistributie. De gasmar kan activiteiten in verband met natuurlijke werken organiseren en pijpleidingen leggen. Het is gericht op het werken aan gasleidingen, waaronder druktests, kunnen plaatsvinden en plaatsen van gaslekkage in externe en interne ruimtes, om professionele en speciale werkzaamheden uit te voeren aan technologische apparatuur die in het gasbeheer wordt gebruikt, pijplijn en onderhoud van bemonsteringsapparatuur uit te voeren propaan-butaan. Het kan ervoor zorgen dat er een montage is, evenals netwerken van netwerken, operators en onderhoud van gebruikte stations (meting, regelgeving, geuriserend, compressie), evenals bij de installatie van interne verdeling en installaties van apparaten, inclusief onderhoud.
Hoe vaak moeten we de gasdistributie in een vlak gebouw besturen?
Het is noodzakelijk om te onderscheiden of het apparaat zich vóór of achter de gassluiting bevindt. De gasleverancier zorgt voor een veilige bediening en onderhoud van het distributienetwerk - gasleidingen samen met verbindingen, layoffers (station tussen transport- en distributienetwerk) en regelgevende stations (de druk aanpassen indien nodig) inclusief de hoofdgaskap. Voor HUP (hoofdgaskap), gasuitrusting (bijv. Natural gasmeter - zogenaamde gasmeter, residentiële distributie, gasapparatuur, b.v. ketel, fornuis, boiler; thuisdistributie) waarvoor de eigenaar of huismanager verantwoordelijk is voor, Mogelijk gemeenschap van eigenaren. Eenmaal in drie jaar en de experttest moet elke 6 jaar worden gewaarborgd.
Wanneer moeten de preventie van inspecties voor gasapparatuur moeten worden gedaan?
Regelmatige professionele inspecties en tests voor gasapparatuur zijn niet alleen nodig in termen van beveiliging, maar ook in termen van efficiënte werking, wat leidt tot energiebesparing. Moet worden uitgevoerd door een professioneel bekwame persoon. Paradijsinterval (checks) Specificeert de fabrikant in de gebruiksaanwijzing. In de regel wordt het eenmaal per jaar aanbevolen op ketels en gasverwarmers water, eenmaal in twee jaar van gaskachels en bakbuizen, eenmaal in 3 jaar met betrekking tot gasdistributie, maar het is noodzakelijk om eenmaal in 6 jaar gasdistributie-examens uit te voeren . Controleer eenmaal per jaar het verwarmingssysteem en de verificatie van de functie van regelgevende en veiligheidsinstrumenten en de fittingen en de verbrandingsluchttoevoer. Bij het regelen moet de rookgasuitrusting ook worden gecontroleerd - bijvoorbeeld regelmatige reiniging en deskundige beoordeling van de schoorstenen. In het bijzonder kunnen besparingen worden bereikt door de volgende tekortkomingen in een preventieve inspectie te verwijderen: • Onjuiste branderinstellingen op elk gasapparaat of een slechte technische staat (gecorrodeerd, offset, verstopt met vuil) • verstopping van uitwisselingsoppervlakken in stroomverwarmers of ketels, • Lekkende gaslekkage (controle van mechanische gewrichten, flenzen, ...).
Hoe behandel ik gasapparaten?
• Houd u aan de werking, de bediening en het onderhoud van gasapparatuur vermeld in de instructies van de fabrikant. • Gasapparatuur en gasdistributie om te controleren en te onderhouden volgens de bedieningsinstructies voor hun fabrikant en leverancier. • Gebruik alleen een gasapparaat voor het doel waarvoor het is bedoeld. • Betaal voor voldoende luchttoevoer in een ruimte waar gasapparaat wordt geplaatst. • Betaal voor een goede ventilatie van ruimte waar het apparaat wiens rookgas wordt gebruikt voor lucht (gasfornuis, bakoven, gasstroomverwarmer). • Reparatie, onderhoud en bestrijding van gasapparatuur toevertrouwen aan personen met professionele kwalificaties en gevraagd door autorisatie.
Welk werk doet Gasher?
Vakkundig getrainde gassen kunnen u helpen bij revisie, reparatie en onderhoud van gasketels. Kan gaslekkage uitvoeren. Het helpt u bij de betrokkenheid of het loskoppelen van de gaskookpunten en zal u voorzien van een gecertificeerde gasgarantiebrief. Het kan een nieuwe gasverbinding naar uw woning maken of volledige reconstructie van de gasdistributie in uw appartement maken, huis of het bedrijf. Om de sluitingen te vervangen en slangen op gasinstallaties en druktests en herzieningen bij een gasdistributie en de vervanging van de HUP (hoofdgaskap) te vervangen en gas en crashlekken te verwijderen. Wilio helpt u bij het vinden van een kwaliteitsgas, uit uw omgeving die bereidwillig helpt wanneer het u bij u past.
Ik heb een gasbeurs om apparatuur te bieden of zal mijn eigen meenemen?
De meeste professionele gassen gebruiken hun eigen gereedschappen, maar gasinrichtingen die zullen worden geïnstalleerd en verbruiksgoederen moeten worden betaald of afgeleverd na raadpleging van gas. Professionele gassen weten wat materialen nodig zijn bij de gasinstallatie, daarom voor het kopen van materialen of apparaten, raden wij u aan om uw aankoop te raadplegen met uw gas. Als u echter al apparatuur en verbruiksartikelen hebt gekocht, meldt u uw gas voordat deze een prijsberekening verzendt.
Hoe gas inhuren met Wilio?
Zoek een slim gas in uw buurt is eenvoudig. Voer de vraag gewoon in. Wilio informeert vervolgens deskundigen die zich op uw locatie bevinden, hebben de nodige vaardigheden en kennen het werk om de vereiste tijd uit te voeren. Dan net genoeg om uit het menu te kiezen dat u ontvangt. Met Wilio heb je er zeker van dat je kwaliteitsdiensten krijgt tegen een redelijke prijs. Je kunt jezelf overtuigen over de kwaliteit van het werk van je land, zodat je hun klantbeoordeling en beoordelingen bekijkt. U betaalt alleen voor de uitgevoerde service en na het voltooien ervan.
Wie is verantwoordelijk voor gas?
Na de hoofdgaskap (HUP) is het een gasinrichting waarvoor de aardgasverdeler verantwoordelijk is. HUP aan het gasapparaat zelf is een bemonsteringsinrichting waarvoor de klant verantwoordelijk is, dus de eigenaar van de accommodatie. In appartementsgebouwen voor de gemeenschappelijke gasdistributie komt overeen met de gemeenschappelijke eigenaren of huismanager. De gasdistributie achter de gasmeter (in appartementen), inclusief gasapparatuur, komt overeen met de eigenaren van de appartementen. • De aardgasverdeler komt na de gasdop overeen met het gasinrichting. De hoofdgaskap scheidt het van de bemonsteringsapparaten. • De klant komt overeen met de klant, wat meestal de eigenaar van het pand is. • In appartementsgebouwen voor de gemeenschappelijke gasdistributie komt overeen met de gemeenschappelijke eigenaren of Huismanager of Manager. • Voor gasdistributie achter de gasmeter (in appartementen), inclusief apparaten die overeenkomen met de eigenaren van de appartementen. • Als er een ketelhuis is, is een beheerder of gemeenschap van eigenaren er verantwoordelijk voor.
Wat moet ik doen als het gas me lekt?
Als u ondergaat, moet het gaslek worden gevolgd volgens de volgende veiligheidsinstructies: • Open alle deuren en ramen. • Schakel gasapparatuur uit en voer de gastoevoer (woningcap, resp. De hoofdgaskap) in. • Gebruik geen open vuur (onaangenaam en aanstekers). • Gebruik geen elektrische bellen, elektrische apparaten en telefoons. • Trek de netsnoeren niet naar het elektrische apparaat van het stopcontact. • Gebruik geen lift. • Rook niet. • Waarschuw andere huisbewoners en verlaat het gebouw. • Informeer de spoedeisende dienst van de gasorganisatie aan de telefoon die zich buiten het huis of de ruimte van het lek bevindt. • Als de geur van het gas uit de vergrendelde ruimtes de politie of brandweerlieden informeert. • verdwijnbare ruimte beschikbaar voor standby- en foutservice. • Gaslekkage detecteert nooit vlam, maar gebruikt altijd een schuimmiddel (reinigingsmiddel of zeep). Gaslekkage weerspiegelt bubbels in lekkage. Groter gas lekt gemakkelijk door geur en mogelijk beide horen.
Advies en tips
Goede opdracht is de basis Schrijf in de opdracht als mogelijk een beschrijving van welk werk u moet uitvoeren en in hoeverre om precies te begrijpen wat uw idee is. Controleer op realisatie Om er zeker van te zijn dat alle werken kwaliteit zijn gemaakt, controleer dan het werk tijdens haar cursus en nadat het is voltooid. Budget en tijd Vergeet niet om uw vereisten toe te voegen voor de uitvoering van de implementatie. Als u een aangewezen budget hebt dat moet worden gevolgd, moet u er rekening mee houden dat de serviceprovider al in het begin is.
Wat voor soort werk doet Gasher voor mij?
Herziening en onderhoud van gasketel
In een gasketel vindt het verbrandingsproces plaats waar hoge oppervlaktetemperaturen worden ontwikkeld. Om een ​​probleemloze en veilige werking van deze apparaten te garanderen, is het daarom een ​​ketelherziening vereist, niet alleen door de wet, maar ook producenten zelf. Wanneer het wordt herzien, is het niet alleen om de soepele werking van de gasboiler te waarborgen, maar vooral over de veiligheid die kan worden bedreigd in het geval van ketelstoornis en koolmonoxide. In normale service worden de warmtekwalingsoppervlakken schoongemaakt die warmteoverdracht tussen vlam en water verschaffen, wat de basis vormt voor het bereiken van de fabrikant van de effectiviteit van het apparaat. Als het nodig is om te versleten componenten te vervangen.
Bevestiging van de Revisie van de ketel
Bevestiging (protocol) op de gemaakte herziening is essentieel in het geval van een verzekerde evenement. Als gevolg van de niet-reagerende herzieningen en service betaalt de verzekeringsmaatschappij geen schade omdat u geen wettelijke verplichtingen hebt voldaan. Elke inrichting van meer dan 50 kW heeft een plicht volgens het decreet eenmaal per jaar om af te studeren. Volgens de wet, reparatie, onderhoud uitvoeren, kunnen technische inspecties en tests van gasinstallaties alleen professioneel gekwalificeerd door de persoon die relevante autorisaties heeft.
Installatie van gaskachels en gaskokplaten
De betrokkenheid van het gasfornuis of de gaskookplaat is een van de meest voorkomende werken die gassen voor u kunnen doen. Gas levert slang en fasen en andere verbruiksartikelen en vergezeld van een gasinrichting. Vervolgens wordt het geïnstalleerde apparaat getest. Na het voltooien van het werk, is het gas om u een montagecertificaat te geven die nodig is om succesvol te klagen in het geval van een mislukking van een gasapparatuur.
Nieuwe verbindingen, gasregeneratie of nieuwe gasinstallatie van de gasmeter naar het apparaat
Als u gas naar uw vastgoedgas moet brengen, zal u een verbinding met u maken. Gas voor u kunt ook bestaande gasinstallaties vernieuwen en bestaande verkooppunten verhuizen. Evenzo kunnen nieuwe gasinstallaties van de gasmeter naar de apparaten voor u worden geïmplementeerd. Vervolgens wordt de volledige installatie getest en uitgegeven door het assemblagecertificaat.