Hoe het werkt
WELKOM IN WILIO! Je bekijkt Wilio als een niet-geregistreerde klant
Schakel over naar professional
Navigatie
Diensten
Prijslijst
Over de applicatie
Download de applicatie
Hoe werkt het
Hoe we kunnen verbeteren
Neem contact met ons op
Over Wilio
Inloggen
WELKOM IN WILIO! Je bekijkt Wilio als een niet-geregistreerde klant
Schakel over naar professional
Navigatie
Diensten
Prijslijst
Over de applicatie
Download de applicatie
Hoe werkt het
Hoe we kunnen verbeteren
Neem contact met ons op
Over Wilio
Inloggen

Kozijnen montage

Bent u op zoek naar een raam installateur? We hebben 27.184 providers in deze categorie. Verstuur aanvraag.

Begin
33.304 geregistreerde professionals
90.013 opgeloste projecten
4,8 van de 5 gemiddelde evaluatie van onze experts
226 512 Toepassingsinstallaties
Kozijnen montage

Heeft u een raaminstallatieservice nodig? Wilio helpt u kwaliteitsexperts te vinden op het gebied van targeting, transport, installatie en installatie van ramen. De prijs voor het installeren van Windows hangt meestal af van het dienstenaanbod. Bekijk meer informatie over services: verzendkosten, after-sales service en kleine reparaties door een van onze 27.184 experts in de categorie.

Zie ook:Prijzen
33.304 geregistreerde professionals
90.013 opgeloste projecten
4,8 van de 5 gemiddelde evaluatie van onze experts
226 512 Toepassingsinstallaties
Veel Gestelde Vragen
Waarom om reparatie- en uitwisselingsvenster via Wilio te boeken?
Als u een reparatie of uitwisseling van Windows moet maken en u niet langer wilt wachten dan nodig, bestelt u uw service via Wilio. Of u nu een gezinswoning brengt, u reconstrueert uw oudere appartement of hebt u om de een of andere reden een raam of beschadigd, voer uw expert via Wilio uit. Dit komt naar huis en repareert of vervangt u uw Windows of Glass Vulling-vensters, zodat u opnieuw volledig functioneel beschermt en uw kosten hebt bespaard. De beste plaats om een ​​klusjesman te vinden die ervaring heeft met het monteren en repareren van ramen is Wilio. Of u nu een huisvenster wilt oplossen of een autoraam kunt repareren, we zullen u een deskundige expert vinden in uw buurt die het zal maken.
Wat moet ik doen met een gebroken raam totdat ik op reparatie wacht?
Begin met ervoor te zorgen dat vensterglas niet vrij is om niet niet te wekken en geen familieleden of huisdieren te doen. Als je een gebarsten raam hebt en je bezorgd bent dat de wind het of naar binnen zal breken, kun je het kraak maken met een ruwe plakband die het tijdelijk afdichten.
Welk materiaal moet ik het raam oplossen?
U hoeft niets te kopen om uw vensters te corrigeren, tenzij dit uw onderhoudsman niet begeleidt. De onderoffisters brengen meestal hun eigen apparatuur en verbruiksartikelen en adviseren u tijdens de service als er enkele onderdelen zijn.
Wie betaalt voor reparaties van Windows - huurder of verhuurder?
Vensterreparaties staan ​​meestal tussen 50-200EUR wanneer u via Wilio een service boekt. De totale financiële kosten van uw service zijn afhankelijk van het type en de grootte van het venster, het type reparatie, locatie van het venster, toegang tot het en de tijd om werken uit te voeren.
Diensten
Wat omvat Windows Repair Service?
Uw venster Reparateurs kunnen u helpen met verschillende soorten Windows (klassieke Windows, Euro, Plastic of Aluminium Windows) en Reparatieservices, het frame van het frame of het vervangen van glasplanken of zelfs reparatie van autowramen. Het zal u adviseren met de beste oplossing (al dan met vervanging of reparatie) en hun gespecialiseerde hulpmiddelen gebruiken om werk uit te voeren. We bieden de meest voorkomende diensten om de ramen te repareren:
Reparatie van glasvullingsvensters
Uw onderhoud begint met de letselbeoordeling. Als de reikwijdte van schade aan het glazen bord niet overeenkomt, raden ze u aan het hele glasvulvenster te vervangen. Maar als uw vensterglas slechts een klein krakeling heeft, een gat of kras, kunnen ze de afdichting tijdelijk oplossen. Werknemersbestendige handschoenen zullen werknemers hebben om het gebroken venster te manipuleren om een ​​ongeluk te voorkomen. Verder, met behulp van een duidelijke vernis of siliconenfixeer kleine scheuren. Als het glas is vastgesteld, kan de reparateur een stuk transparante tape gebruiken om verdere uitbreiding van scheuren te voorkomen. Voor grotere reparaties is er behoefte aan een glazier of om de vervanging van glas te verzekeren. Bij het vervangen van het gehele glazen bord, begint de onderhoudsbalk met de hulp van speciale handschoenen en beschermende bril met het verwijderen van gebroken glas en scherven over de ramen van het circuit. Verwijdert beschadigd glas en glad vervolgens de randen van het frame om alle resterende afdichtmiddelen te verwijderen. Uw vensterveranderingstechnieken meten vensterglas om de grootte van het nieuwe glasvulling te bepalen en laat een kleine opening 2 - 3 mm op de randen achter om de invoeging toe te staan. Meestal kan het glas worden gesneden in lokale beglazing. Volgens het type raamframe en een glazen afdichtmethode is uw klusjesman van toepassing op de randen van het afdichtingsvenster dat in de handen wordt gevormd om een ​​lang touw te vormen, en vervolgens op het frame gelijmd. Duw het nieuwe glas voorzichtig in het frame en laat het aan het kit houden. Vervolgens aangebracht rond de randen aan beide zijden van het glas naast Tmel, verwijdert het overtollig afdichtmiddel fijn en gladt het.
Reparatie van raamkozijnen
De meest gerepareerde raamframes omvatten het repareren van verrotte frames (aluminium en kunststof ramen zijn minder gevoelig voor schade). Uw reparatie zal beginnen met het verlaten van het grootste deel van het rotte hout en vervolgens af te leggen met een paar lagen vloeibare epoxy die erin moet worden opgenomen. Na drogen wordt de epoxyvuller gedroogd en gevuld met een opening in een houten raamkozijn en vormt het om met de rest van het frame te mengen. Zodra deze vulling droog is, slijpen ze het om glad te zijn. Op dit punt is het frame klaar voor penetratie en jas. In het geval van uitgebreide raamkoersschade, wordt het volledige uitwisselingsvenster met het frame met een nieuw venster aanbevolen aan de muur.
Wissel van Windows
Wanneer uw glazen ramen niet kunnen worden gerepareerd, moet u het hele venster vervangen. Deze interventie vindt plaats in vijf stappen: focus van nieuwe ramen, raambestelling, demontage van oude vensters, installatie van nieuwe ramen en afwerking van het bouwen van karakter. Wilio Craftsman kan voor sommige of al deze werkzaamheden inhuren - u moet doen wat u nodig heeft om de vraag in te voeren. Bij het verwijderen van oude Windows-vakman Obes en probeert ze ze zonder schade uit de muur te trekken, maar vaak metselwerk en gips in de buitenkant of interieur zullen schade aanrichten. Hun as wordt dan onderworpen aan afwerkingswerken (een partitie van een partitie en splash, die het pleister uitrekt).
Reparatie van autowromen
Reparatie van de Aút Windows Raden de handen van gespecialiseerde autoservice toe te vertrouwen om de voorruiten te vervangen of te repareren. Je kunt ze vinden in de categorie Auto-Moto op Wilio.