Hoe het werkt
WELKOM IN WILIO! Je bekijkt Wilio als een niet-geregistreerde klant
Schakel over naar professional
Navigatie
Diensten
Prijslijst
Over de applicatie
Download de applicatie
Hoe werkt het
Hoe we kunnen verbeteren
Neem contact met ons op
Over Wilio
Inloggen
WELKOM IN WILIO! Je bekijkt Wilio als een niet-geregistreerde klant
Schakel over naar professional
Navigatie
Diensten
Prijslijst
Over de applicatie
Download de applicatie
Hoe werkt het
Hoe we kunnen verbeteren
Neem contact met ons op
Over Wilio
Inloggen

Klusjesman

Bent u op zoek naar een man per uur om een ​​appartement of huis te onderhouden? We hebben 23.841 providers in deze categorie. Verstuur aanvraag.

Begin
33.304 geregistreerde professionals
90.013 opgeloste projecten
4,8 van de 5 gemiddelde evaluatie van onze experts
226 512 Toepassingsinstallaties
Klusjesman

Heeft u een service nodig vanuit het uurlijkse echtgenootgebied? Wilio helpt je kwaliteitsexperts te vinden voor het ophangen van foto's, het monteren van een tv aan de muur en het installeren van een thuisbioscoop. De prijs van reparatiediensten hangt meestal af van de omvang van de diensten. Bekijk meer informatie over services: afwerking, schoonmaak na montage, transportkosten, ijzerwaren zoals schroeven, pluggen, spijkers) geleverd door een van onze 23.841 meesters in de categorie.

Zie ook:Prijzen
33.304 geregistreerde professionals
90.013 opgeloste projecten
4,8 van de 5 gemiddelde evaluatie van onze experts
226 512 Toepassingsinstallaties
Advies en tips
Goede opdracht is de basis Uurish-echtgenoten kunnen een breed scala aan verschillende onderhoudswerkzaamheden rond het huis, appartement of tuin oplossen. Schrijf alle taken om alle benodigde tools en verbruiksartikelen in te voeren. Controleer op realisatie Om er zeker van te zijn dat alle werken kwaliteit zijn gemaakt, controleer dan het werk tijdens haar cursus en nadat het is voltooid. Budget en tijd Vergeet niet om uw vereisten toe te voegen voor de uitvoering van de implementatie. Als u een aangewezen budget hebt dat moet worden gevolgd, moet u er rekening mee houden dat de serviceprovider al in het begin is.
Veel Gestelde Vragen
Welke vaardigheden heeft een uur-echtgenoot?
De echtgenoot zal zorgen voor het werk rond het huis, het appartement of de tuin die u geen tijd, vaardigheid of gereedschappen hebt. Omdat de huren-echtgenoten verschillende professionele vaardigheden kunnen beschrijven wat je zo nauwkeurig mogelijk nodig hebt om offertes te ontvangen van die experts die de juiste vaardigheden hebben.
Hoeveel is een uur-echtgenoot?
De kosten van het gemiddelde uur zijn van 20 tot 100 €. De prijs is afhankelijk van de complexiteit van de taak, de nodige tijd, of speciale gereedschappen of apparatuur nodig zijn en van of de echtgenoot van het uur in de buurt is, of van een afstand moet komen.
Hoe kan ik een goede uur-echtgenoot vinden?
Het creëren van een WILIO-vraag is een snelle en gemakkelijke manier om een ​​handige en gewillige klokeenheid in uw omgeving te vinden. Wilio helpt u bij het vinden van een lokale expert met die juiste ervaring voor uw vraag.
Welk werk doet een klok echtgenoot?
De echtgenoot kan helpen bij kleine reparatie en onderhoudswerkzaamheden in het huis. Het zal helpen met werken zoals het schilderen van afbeeldingen, installatie van meubels, reparatiewerkzaamheden, apparaatbetrokkenheid, installatie van lampen, luchtwif, schilder- en coatingwanden en andere oppervlakken en kleine reparaties. Wilio helpt u bij het vinden van een hoogwaardige klokeen, uit uw omgeving die bereidwillig helpt wanneer het u bij u past.
Wat is het verschil tussen uurlijkse echtgenoot en expert als een elektricien of loodgieter?
Uurish-echtgenoten zijn professionals die kunnen helpen met een aantal verschillende onderhoudswerkzaamheden in het huis. Aan de andere kant, elektriciens, loodgieters, gas enzovoort. Het zijn speciale professionals met speciale kwalificaties in een bepaalde bezetting.
Waarom op zoek zijn naar uur-echtgenoot op Wilio?
De echtgenoot zal zorgen voor het werk rond het huis, het appartement of de tuin die u geen tijd, vaardigheid of gereedschappen hebt. Zal helpen met de meeste reparaties in het hele huis. Hij assembleert meubels, vervang de verwende batterij, een niet-werkende plug, keert terug of betrekt apparaten. Wilio helpt je een klok uur-echtgenoot te vinden die bereid is om onmiddellijk naar je project te bewegen.
Welk werk doet een klok echtgenoot voor jou
Interieurinstallaties en reparaties
De echtgenoot zal zorgen voor het werk rond het huis, het appartement of de tuin die u geen tijd, vaardigheid of gereedschappen hebt. Zal helpen met de meeste reparaties in het hele huis. Hij assembleert meubels, vervang de verwende batterij, een niet-werkende plug, keert terug of betrekt apparaten. De echtgenoot kan helpen bij het installeren van nieuw gekochte apparaten, corrigeren de gebroken deur, installatie en reparatie van de jaloezieën, installatie van een aanrecht, of vervanging van waterbatterij, suspensie van armaturen en zelfs behanging. Het zal uw eigen gereedschappen gebruiken en u adviseren als u andere materialen nodig heeft.
Onderhoudswerkzaamheden
Heb je een hele lijst met onderhoudswerkers die je nodig hebt om te voltooien? Vuur je klok echtgenoot om alles in één keer te doen. Het kan helpen bij het installeren van laminaatvloeren, het uitwisselen van siliconenafdichtingen in de badkamer, opknoping deuren en vele andere werken.
Outdoor installaties en reparaties
De echtgenoot kan je helpen om een ​​tuinhuisje te bouwen, de buitenlanders te installeren, het terras of een trottoir te maken of zelfs de trampoline van je kinderen te repareren.
Wandmontage
Van wandplanken, afbeeldingen en tv's aan fietsenrekken en spiegels - als u hulp nodig hebt met wandmontage, bel dan een uur. De meeste echtgenoten van het uur brengen hun eigen gereedschap, maar misschien moet u betalen voor materialen zoals bouten of houders voor zware items zoals televisies enzovoort.
DemonstratieDemonstraties van de realisaties van onze providers
profile image
Klusjesman
Coen S.
profile image
Klusjesman
Puck S.
profile image
Klusjesman
Gerrit O.
profile image
Klusjesman
Cas M.
profile image
Klusjesman
Mats F.
profile image
Klusjesman
Casper J.