Hoe het werkt
WELKOM IN WILIO! Je bekijkt Wilio als een niet-geregistreerde klant
Schakel over naar professional
Navigatie
Diensten
Prijslijst
Over de applicatie
Download de applicatie
Hoe werkt het
Hoe we kunnen verbeteren
Neem contact met ons op
Over Wilio
Inloggen
WELKOM IN WILIO! Je bekijkt Wilio als een niet-geregistreerde klant
Schakel over naar professional
Navigatie
Diensten
Prijslijst
Over de applicatie
Download de applicatie
Hoe werkt het
Hoe we kunnen verbeteren
Neem contact met ons op
Over Wilio
Inloggen

Keuken renoveren

Bent u op zoek naar een timmerman om uw keuken te renoveren? We hebben 25.924 providers in deze categorie. Verstuur aanvraag.

Begin
33.297 geregistreerde professionals
89.950 opgeloste projecten
4,8 van de 5 gemiddelde evaluatie van onze experts
226 512 Toepassingsinstallaties
Keuken renoveren

Service nodig op het gebied van keukenrenovatie? Wilio helpt je bij het vinden van kwaliteitsexperts bij het verwijderen van het originele keukenblok, het vervaardigen en monteren van een nieuw keukenblok, het aansluiten van inbouwapparatuur, installatiewerkzaamheden en schilderen. De prijs van een keukenrenovatie hangt meestal af van het dienstenaanbod. Bekijk meer informatie over services: afvalinzameling, aankoop van apparaten, elektriciteits- en gasinspecties geleverd door een van onze 25.924 aannemers in de categorie

Zie ook:Prijzen
33.297 geregistreerde professionals
89.950 opgeloste projecten
4,8 van de 5 gemiddelde evaluatie van onze experts
226 512 Toepassingsinstallaties
Veel Gestelde Vragen
Waarom reserveer je de reconstructie van de keuken via Wilio?
De meeste gezinnen nemen uw keuken over of behoeven elke keuken bij te werken 10 - 15 jaar oud. Dus als je voelt dat je keuken nodig heeft, kan een verandering tijd zijn om de keuken te renoveren. Professionele keuken Renovator voert uw reconstructie sneller en op een hoger niveau uit en kan geld worden bespaard. Professionals kunnen alle details aansluiten om te worden afgedekt naast jongleren tussen werk, kinderen en het leven blijven niet vastzitten in de keuken. Reservering van uw keuken via Wilio Hiermee kunt u toegang krijgen tot duizenden gekwalificeerde lokale handelaren binnen uw budget. U vindt een ervaren expert die al het werk aan de planning kan verwerken na het voltooien of zodanig dat de taken waarmee u moet helpen.
Huur een professionele renovatorkeuken of maak renovatie van de keuken alleen?
Verhuur van professionele renovatorservicekeuken is een geweldige manier om tijd te besparen, verwondingen te voorkomen en de meest professionele afwerking te bereiken, en zelfs de meest recente ambachten van de wereld zullen professionele ondersteuning nodig hebben tijdens de wederopbouw van platers en elektriciens.
Hoe kan ik me voorbereiden op de reconstructie van de keuken?
Onderzoek eerst de gewenste stijl, kleuren en het regelen van de keuken grondig en plan vervolgens uw budget dienovereenkomstig. Tijdens uw renovatie moet u zich voorbereiden op het leven zonder keuken, dus u reserveert de opslagruimte en investeert u in de elektrische pan voor het roosteren en bereidt u voor op ten minste maand van lawaai en stof.
Wat zijn de stappen om de keuken te renoveren?
1. Kies ontwerp, materialen en stel uw budget in. 2. Verwijder delen van uw bestaande keuken die moet worden vervangen. 3. Voer indien nodig sanitair en update elektrische installaties. 4. Installeer nieuwe tegels, keuken, verlichting en apparaten.
Diensten
Wat omvat keukenrenovatie?
Elk het renovatieproject van de keuken begint met planning en ontwerp. Zorg ervoor dat u weet welke elementen u wilt wijzigen, verwijderen en updaten en hoeveel het waarschijnlijk zal blijven omdat u mogelijk geen aanpassingen in de begroting hoeft te maken. Als sommige delen nog steeds zijn In goede staat en zijn in lijn met het nieuwe ontwerp, kunt u ze onderhouden zoals ze zijn en om uw budget voor verdere functies te gebruiken. Na het plannen van uw renovatie (en het verplaatsen van alle voedsel en gerechten) zullen verdere stappen zijn om afhankelijk te zijn van wat u hebt opgenomen in uw plannen:
Je slaat je bestaande keuken
De eerste stap die uw expert maakt, verwijdert u meestal uw bestaande keuken of onderdelen die u niet laat. Het begint met het verwijderen van bestaande deuren en kabinet, gevolgd door deur en ramen. Schakel vervolgens de stroom uit en verwijder de ingebouwde apparaten en lampen. Als u wandpanelen en vloeren uitwisselen, worden als laatste verwijderd. U moet veilig alles opslaan wat u wilt opslaan en moet mogelijk afvalverwijdering organiseren om de installatieruimte vrij te geven.
Nieuwe apparaten installeren
Wanneer u uw nieuwe apparaten koopt, zoals bakbuizen, kookplaten, fans en lichten, moeten meestal een gekwalificeerde elektricien installeren. Ze beginnen stroom, water en gas uit te schakelen. Dan installeren ze uw nieuwe apparaat, controleer of het veilig, veilig en evenwichtig is en vervolgens de functionaliteit test. Wanneer de installatie van het apparaat is voltooid, wordt de stroom weer ingeschakeld.
Nieuwe vloer installeren
Bij het installeren van nieuwe keukenvloeren kiezen de meeste mensen gemakkelijk reinigbare en duurzame mogelijkheden zoals tegels, leisteen of linoleum. Na het verwijderen van bestaande vloeren zal uw leverancier van vloerbedekkingen worden verwijderd uit stof en vuil. Indien eventuele problemen met hoogte of vloerniveau, moet het nodig zijn om de vloer in balans te brengen en vervolgens het oppervlak te bereiden met geluidsisolatie, vochtbarrière. Uw vloerplummer past lijmen of cement toe om de nieuwe vloer te bevestigen. Na het installeren van alle verdiepingen, zullen ze opnieuw controleren of alles gelijk is en alle randen zijn verzegeld voordat ze de tegels installeren en afwerkingen zijn dat er geen spaties zijn tussen uw vloer en de kast.
Kasten installeren
De kasten zijn het centrum van uw keuken, dus het is de moeite waard in professionele installatie. Meestal controleert een stolander of kastilgeren de keukenlay-out, controleert of u alle stukken hebt en vervolgens begint met het monteren van de kasten. Elk kabinet bevestigde er een naast de andere en ook op de muren. Met behulp van de Spiritiveaus Controleer of elke horizontale kast klaar is om het werkblad te installeren.
Nieuwe boards installeren
Wanneer uw kasten bij u zijn, kan de vakman uw nieuwe plaat bijvoegen. Afhankelijk van uw keukenregeling, kunt u een standaard keukenmachine in de winkel kopen. Anders moet u de bestaande plaat aanpassen of een plaat installeren dat is gemaakt om te passen in uw ruimte. De installatie van het bureaublad is gebaseerd op de installatie van de desktop op uw kasten en muren voordat deze het op de site beveiligt met behulp van lijm, schroeven en consoles. Ten slotte sluit het installatieprogramma van de werkblad alle randen af ​​en reinigt alle afval.