Hoe het werkt
WELKOM IN WILIO! Je bekijkt Wilio als een niet-geregistreerde klant
Schakel over naar professional
Navigatie
Diensten
Prijslijst
Over de applicatie
Download de applicatie
Hoe werkt het
Hoe we kunnen verbeteren
Neem contact met ons op
Over Wilio
Inloggen
WELKOM IN WILIO! Je bekijkt Wilio als een niet-geregistreerde klant
Schakel over naar professional
Navigatie
Diensten
Prijslijst
Over de applicatie
Download de applicatie
Hoe werkt het
Hoe we kunnen verbeteren
Neem contact met ons op
Over Wilio
Inloggen

Kapper

Bent u op zoek naar een kapper? We hebben 1.022 providers in deze categorie. Verstuur aanvraag.

Begin
32.747 geregistreerde professionals
87.756 opgeloste projecten
4,8 van de 5 gemiddelde evaluatie van onze experts
226 512 Toepassingsinstallaties
Kapper

Heeft u een kappersservice nodig? Wilio helpt je bij het vinden van hoogwaardige haarstylingprofessionals voor dames en heren, kinstyling voor mannen. De prijs van haar- en haarstylingdiensten hangt meestal af van het dienstenaanbod. Bekijk meer informatie over services: transportkosten en professionele cosmetica geleverd door een van onze 1.022 kappers in de categorie.

Zie ook:Prijzen
32.747 geregistreerde professionals
87.756 opgeloste projecten
4,8 van de 5 gemiddelde evaluatie van onze experts
226 512 Toepassingsinstallaties
Diensten
Wat betreft het bezoeken van de kapper of kapper?
De snelste en gemakkelijkste manier om licht en pluizig kapsel te bereiken, is om je haarprofessionals te laten. Of je nu goed wilt zien in het naderende evenement of op een grote date, of je wilt gewoon je stijl verbeteren, bekwame kapperingen zullen je helpen zelfverzekerd te voelen en er het beste uit te zien. Volgens uw specifieke behoefte kunnen stylisten u voorzien van een breed scala aan haaraanpassingen die zijn:
Alles voor je huis voor perfecte haarbewerking
Waarom in plaats van een vergadering in de Saloon Hire Stylist om haar thuis te bewerken? U hoeft zich geen zorgen te maken over parkeren, zorgen te maken over de vertraging of een lange wachttijd te nemen. Stel gewoon de tijd en datum in en uw stylisten komen rechtstreeks naar uw deur. Dankzij voldoende tijd en ruimte zal in staat zijn om hun ervaring met wassen en harig haar tot in de perfectie te brengen. Het gebruik van hoogwaardige haar- en stylingvaardigheden, zal de kapper je haar wassen en precies aanpassen aan de stijl van je keuze. Stylist kan je haar op verschillende manieren bewerken, het komt op je hoofd verschillende kapsels van fijne cascade krullen naar de oplosbare strandgolven en geven je zoveel nodig zelfrespect. Om een ​​wellness-dag in je verblijf te maken, vind je op ons platform ook Cosmes gespecialiseerd in nagelverzorging die niet alleen kan knippen of knippen, maar ook de aanpassing te polijsten, zodat je je wilt in een dierbare professionele salon.
Snijdingen en ornamenten
Heb je je aan het hinderen je aan het einde? Er zijn veel stylisten in jouw omgeving die een perfecte haar kan doen. Vóór styling-kappers, snijdt het beschadigde uiteinde of het haar de gewenste stijl en vorm. Je zult je haar gezond bereiken. Onze stylisten helpen je haar glad en zijdezacht te blijven. Gesneden of bewerk of bewerk het knippen vanwege het aankomende vakantiegebeurtenis of een andere gelegenheid? We zullen u ook helpen bij het vinden van ervaren fotografen die professionele foto's maken, zodat u kunt vieren en ontspannen zonder u zorgen te maken en te ontspannen.
Haarverf
Haarverven is niet langer bezig met vrouwen vandaag, maar mannen houden ervan om de kleur van het haar te veranderen of het grijs te kleuren. Als u uw haar wilt kleuren, heeft het ook de voorkeur thuis om deze activiteit toe te vertrouwen in de handen van professionele kapper. Daarnaast kun je het snijden van het haar bewerken voor kleurstoffen, ze mengen de kleuren van kleuren als je wilt. In het comfort van het huis trekken de kapper op haar haar dichte kleurrijke melars. Als u van tevoren een kapper bestelt, kunt u de nieuwe stijl met deze door foto's raadplegen. Voordat het wordt verven, is het niet nodig om te wassen, gewoon integendeel, het wordt enkele dagen aanbevolen om je haar te verlaten. De kleurstoflengte hangt af van de nauwkeurigheid van het kapsel, het hele proces duurt tussen 1,5 uur. - 3 uur. Als u extra kapsel wilt verven, moet u meer tijd boeken.
Veel Gestelde Vragen
Waarom bestel je een kapservice via Wilio?
Wil je je uiterlijk veranderen? Verbeter uw look met behulp van kapper of kapperdiensten. Je kunt moeilijkheden vergeten met lopen naar de salon en ontspannen gewoon thuis terwijl je haar wordt behandeld met getalenteerde kapper. Lichtgewicht, comfortabele en probleemloze service is slechts een van de voordelen! Voordat u de stylist boekt, kunt u onze platform mogelijk maken om profielen van specialisten te bekijken, beoordelingen te vergelijken en reviews te lezen om erachter te komen wat andere mensen met hun diensten spreken. Recensies Ik schrijf klanten zoals jij, dus dankzij hen kunt u ervoor zorgen dat u een van de beste nominale stylisten in uw gewenste gebied inhaalt. Of je ook gekozen voor gerafelde golven, schattige krullen of elegante, indrukwekkende kapsels, onze getalenteerde stylisten kunnen werken met je specifieke type haar en verschillende haarstructuren en een nieuwe look creëren die je met trots kunt opscheppen. Dus waar wacht je op? Klik nu op de knop "Enter Demand" en vind u de beste bewerking of haarverzorging die zich in uw buurt bevindt!
Hoe lang moet ik van tevoren een kapper of kapperdienst boeken?
De ideale boeking is van tevoren. Als gevolg hiervan kunt u foto's van het gewenste uiterlijk naar de door u gekozen stylist verzenden en hem vragen over tips voordat u het opstelt voor een nieuwe stijl. Als u meteen een datum wilt boeken, geen probleem. Wij zullen u helpen om stylisten bij uw omgeving te vinden die uw haar kunnen wassen, gedroogd en op dezelfde dag of de volgende dag worden gedroogd.
Moet ik mijn haar wassen voordat ik de hairdressing professional bezocht?
Nee, je hebt geen haar om te wassen vóór de overeengekomen vergadering. Haarzorg begint meestal met een haar met shampoo, dus je kunt gewoon wachten tot je stylist arriveert. Ons doel is om volledige diensten te bieden waar u op kunt rekenen, zodat u niet lang hoeft te zoeken als u een expert nodig heeft om uw haar uit uw omgeving te wassen en te bewerken.
Hoe lang duurt het een kapper Regelmatige haaraanpassing?
Eenvoudige haaraanpassing duurt meestal 45 minuten tot een uur. Het is echter mogelijk dat de kapper moet worden gesneden vóór de uiteindelijke aanpassing, mogelijk andere interventie in de wending van het haar uit te voeren. Haarkleuring of Keratinische haarbalanceringsbehandelingen duurt maximaal twee tot drie uur, afhankelijk van de lengte en het volume van uw haar.
Hoe vaak moet ik een kapservice bestellen?
Het hangt allemaal af van je voorkeuren, type haar en volume van je haar. Het beste is als je je haar eenmaal per maand verlaat om een ​​specialist aan te passen, vooral als je je huidige uiterlijk van je haar wilt behouden en ze zo gezond mogelijk kunt houden. Wees echter voorzichtig om het niet te duwen met te frequent Keratin-modificaties kunnen ook leiden tot droog en breken van haar.
Heeft het uitgebreide haar gecompenseerd?
Uitgebreid haar kan alleen in evenwicht zijn als het een verlenging is door menselijk haar en niet synthetisch. Omdat menselijke uitbreidingen werken als natuurlijk haar het beste is om preventieve maatregelen te nemen vóór hun compensatie. Gebruik fijne shampoos zonder sulfaten en andere chemicaliën en gebruik geen te veel thermische aanpassingen. Overmatige warmte kan drogen en helderheid veroorzaken die op de lange termijn uw langdurige uiteinden kan beschadigen.