Hoe het werkt
WELKOM IN WILIO! Je bekijkt Wilio als een niet-geregistreerde klant
Schakel over naar professional
Navigatie
Diensten
Prijslijst
Over de applicatie
Download de applicatie
Hoe werkt het
Hoe we kunnen verbeteren
Neem contact met ons op
Over Wilio
Inloggen
WELKOM IN WILIO! Je bekijkt Wilio als een niet-geregistreerde klant
Schakel over naar professional
Navigatie
Diensten
Prijslijst
Over de applicatie
Download de applicatie
Hoe werkt het
Hoe we kunnen verbeteren
Neem contact met ons op
Over Wilio
Inloggen

Installatiebedrijf

Bent u op zoek naar een elektricien voor het installeren en repareren van schakelaars of stopcontacten? We hebben 26.528 providers in deze categorie. Verstuur aanvraag.

Begin
33.303 geregistreerde professionals
90.012 opgeloste projecten
4,8 van de 5 gemiddelde evaluatie van onze experts
226 512 Toepassingsinstallaties
Installatiebedrijf

Heeft u een service nodig op het gebied van installatie en reparatie van schakelaars of stopcontacten? Wilio helpt u kwaliteitsexperts te vinden om de staat van stroomonderbrekers te controleren, individuele stroomonderbrekers te repareren en te vervangen. De kosten voor het installeren en vervangen van stekkers en schakelaars zijn meestal afhankelijk van het dienstenaanbod. Bekijk meer informatie over services: transportkosten, installatie van schakelaars in een smart home, die wordt geleverd door een van onze 26.528 experts in de betreffende categorie.

Zie ook:Prijzen
33.303 geregistreerde professionals
90.012 opgeloste projecten
4,8 van de 5 gemiddelde evaluatie van onze experts
226 512 Toepassingsinstallaties
Veel Gestelde Vragen
Waarom reserveer je de installatie van laden en schakelt je door Wilio?
Om een ​​geschikt ingezette en vakkundige stopcontacten en schakelaars te hebben geïnstalleerd, hebt u gecertificeerde elektriciens die complex circuit- en bedradingssystemen kennen. Wilio geeft je een expert die dit werk zal realiseren. Voer de vrije vraag naar Wilio in. Of u nu het huis reconstrueert of de constructie van een nieuw huis uitvoert, altijd betaalt om elektrische uitlaten en schakelaars te installeren voor professionals om aan veiligheidscriteria te voldoen. Elektriciens garanderen het hele proces - van planning om te installeren. Hoewel de laden en schakelaars de elektricien zullen installeren, suggereren u echter. Je weet het beste wat je nodig hebt, denk aan mogelijke varianten voor de toekomst. Na het installeren van de laden en schakelaars, zullen ze de definitieve controle van functionaliteit en beveiliging implementeren. Voer uw bestelling op WILIO-platform in en informeer ons wanneer en waar u ons nodig hebt. U krijgt gratis en niet-bindende aanbiedingen van elektricien bij u in de buurt. Het is alleen over om de juiste realisatie-expert te kiezen.
Waar moeten we elektrische schakelaars en thuisladen plaatsen?
Het distriberen van de laden Ontwerp u op plaatsen waar u vaak elektrische apparaten gebruikt. Er is behoefte aan een voldoende aantal laden voor alle apparatuur in de keuken. Voor goede toegang tot sockets en hun slanke look, raden we aan meerdere aansluitingen (twee- / drie-socket) te gebruiken. Het stopcontact is raadzaam om in elk deel van de keuken te zijn. Zelfs in verband met het eiland hoeft deze behoefte niet te worden aangegeven en plaats de stopcontacten en op het eiland, hetzij vanaf de zijkant of laat ze ze rechtstreeks in het werkblad vrijgeven. Om de blender, broodrooster, juicer of koffiezetapparaat in te schakelen, zal de socket op de een of andere manier zijn. Experts raden ook aan om de sockets en in de garage te installeren, zodat u gereedschap en buiten op het terras kunt verbinden vanwege een comfort.
Moet ik hulpmiddelen of apparatuur bieden voor het installeren van sockets en schakelaars?
Niet nodig. Elektriciens van Wilio brengen meestal de nodige hulpmiddelen en hulpmiddelen voor een specifieke taak mee. Gereedschappen zonder dat u de socket niet hoeft te monteren, het splitsen van de tang en een schroefdraaier. Beide moeten een rubber- of plastic handvat hebben die een geschikte elektrische insolatie is. Bovendien hebben we boren, hamers, striptang en tester nodig om de aanwezigheid van spanning te detecteren. Als je iets ervan hebt, kun je de elektricien lenen.
Hoe lang is de Power Outlet-installatie het laatst?
Als het een expert maakt, duurt de eenvoudige installatie van één socket ongeveer 30 minuten. Installatie van meerdere laden en installatie van nieuwe echtscheiding (bekabeling) duurt echter langer, moet echter binnen een dag zijn.
Kan Wilio Electrical me helpen mijn sockets en schakelaars te repareren?
Definitief! Als u socketproblemen hebt - vonken, met typische zoemende, vrijgegeven contacten, niet-functionerende laden, overbelaste circuits of ontladen stroomonderbrekers, is het beter om een ​​expert uit te nodigen die de nodige apparatuur heeft, om nog maar te zwijgen van de laden moeten veranderen en veranderen alleen een gekwalificeerde elektrotechnische ingenieur. Als er geen probleem is, kunnen ze u ook helpen de laden of nieuwe installatie te vervangen.
Ik heb een professionele kaart of toestemming nodig om laden en schakelaars te installeren?
Meerdere vereisten voor het beveiligen van betrouwbare en veilige bediening worden geplaatst op de huidige elektrische installatie in het bouwobject. Een van de vereisten is ook brandveiligheid. (Uitvoering van elektrische installaties in gebouwen Algemene vereisten voor interne elektrische verdeling in gebouwen, burger- en landbouwproductie lost STN 33 2130: 85) op. Met experts raadpleegt u zeker het ontwerp van elektrische installatieoplossingen, vooral in het geval van Smart Smart Electrical-installatie. U kunt dus meerdere problemen vermijden en tijd en geld besparen. Projectverwerking en de daaropvolgende herziening van het hele systeem zijn dan meer stappen die nodig zijn om in de handengeschoolde professional toe te vertrouwen. Het is nog steeds geschikt voor het werk om een ​​in aanmerking komende en verzekerde elektricien te doen.
Hoe anders kan Wilio mijn huisfunctionaliteit verbeteren?
Naast het plaatsen en installeren van stopcontacten in uw huis, kunnen Wili-elektriciens helpen bij het repareren van bedrading, het aansluiten van elektrische apparaten of installatie van de internetverbinding. Een andere Wili-ambachtslieden helpen u graag bij het reconstrueren van uw interieur, montage van nieuwe meubels of opgeruimd om het ontwerp, de functionaliteit en het comfort van uw huis te verbeteren.
Diensten
Wat omvat laden en schakel installatie-services?
Getrainde en gecertificeerde elektriciens installeren sockets en lichtschakelaars en komen overeen met de operationele betrouwbaarheid en veiligheid van uw huis. Dit kan de implementatie van kabelverdeling, hun verbinding met de energiebron omvatten en hun functionaliteit regelen.
Installatie van sockets
Voordat u apparaten installeert, is het essentieel om voldoende stroompunten te garanderen om de stroom van de elektriciteit te ondersteunen, zogenaamde. stopcontacten. Elektriciens kunnen helpen bij het plannen, installeren, vervangen of toevoegen van sockets en om de dekking van een bevolkingsgebied elektriciteit te maximaliseren. Ze beginnen de plaats te controleren en specifieke plaatsen te identificeren waar u waarschijnlijk de laden nodig heeft. Het installatieproces omvat meestal: Draaibare dekkingsplaten, die andere kabels aansluiten op bestaande stopcontacten en het uitrekken naar verschillende locaties, installatie van laden en het opnieuw testen van de stroombron.
Lichtschakelaars installeren.
Lichtschakelaars verbinden elektrische lampen op energiebron. Met de vervanging van de schakelaars helpt Wilio Rado u. We kunnen helpen bij het installeren van nieuwe lichtschakelaars als u werkt aan het bouwen van een nieuw huis of uw badkamer of keuken reconstrueert. Dit proces wordt meestal gerestaureerd om bestaande schakelaars aan te sluiten of nieuwe kabels aan te sluiten op de voedingsbron en nieuwe schakelaars installeert. Als u multifunctionele elektrische lichten wilt, kunt u de installatie van de aanraakdimmer aanvragen met de besturing van de verlichtingsintensiteit die deel uitmaken van een modern en ontwerphuishouden.
Het installeren van een buitenste stopcontact
Professionele elektriciens kunnen ook de buitenste laden op uw balkon, terras of tuin installeren. Ze staan ​​u gemakkelijker en veiliger om uw apparaten - grill, hogedrukreinigers, decoratieve verlichting direct buiten aan te sluiten. Alle buitenaansluitingen en schakelaars, b.v. Op het terras moet bij het zwembad vochtbescherming hebben. Uw elektricien weet dat het minimale IP44-dekking moet gebruiken. Dit geldt ook voor buitenverlichting. Voor alle laden tot 20a, niet alleen in de badkamer, moeten we extra beschermingsstroombeschermer gebruiken.