Hoe het werkt
WELKOM IN WILIO! Je bekijkt Wilio als een niet-geregistreerde klant
Schakel over naar professional
Navigatie
Diensten
Prijslijst
Over de applicatie
Download de applicatie
Hoe werkt het
Hoe we kunnen verbeteren
Neem contact met ons op
Over Wilio
Inloggen
WELKOM IN WILIO! Je bekijkt Wilio als een niet-geregistreerde klant
Schakel over naar professional
Navigatie
Diensten
Prijslijst
Over de applicatie
Download de applicatie
Hoe werkt het
Hoe we kunnen verbeteren
Neem contact met ons op
Over Wilio
Inloggen

Grasmaaien

Bent u op zoek naar een hovenier om het gras te maaien? We hebben 12.820 providers in deze categorie. Verstuur aanvraag.

Begin
32.724 geregistreerde professionals
87.722 opgeloste projecten
4,8 van de 5 gemiddelde evaluatie van onze experts
226 512 Toepassingsinstallaties
Grasmaaien

Heeft u een maaiservice nodig? Wilio helpt u bij het vinden van kwaliteitsexperts op het gebied van grasmaaien, snoeien en onkruid wieden. De kosten van gazononderhoud zijn meestal afhankelijk van het dienstenaanbod. Zie meer informatie over services: grasmaaier benzine, snoeischaar, graszaaisubstraat geleverd door een van onze 12.820 tuinmannen in de categorie.

Zie ook:Prijzen
32.724 geregistreerde professionals
87.722 opgeloste projecten
4,8 van de 5 gemiddelde evaluatie van onze experts
226 512 Toepassingsinstallaties
Welke diensten maaien gazon kan ik bestellen?
Gewoon grasmaaien
Om een ​​kwaliteitsgordel te bereiken is ideale wekelijkse of twee weken grasvelden. Het maaien van de gazon moet regelmatig gedurende de groeiperiode van veer tot de herfst worden gedaan, van april / mei tot oktober, afhankelijk van het weer. Optimale frequentie van maaien bij een conventioneel gazon meestal 1 x binnen een week, siergazon 2 x binnen een week. Als u het gazon niet regelmatig rust, wordt de kwaliteit erger en is erlevende maaien uitdagender en nutachtig. Ongeschreven, ongecontroleerde gazon trekt ongedierte en insecten aan, dus houd het in de aanbevolen hoogte. Onze diensten omvatten regelmatig maaien van niet meer dan 1/3 van zijn lengte, verwijdering van onkruid en grasresten, het behandelen van randgazon. U kunt organische residuen gebruiken als mulch of compost. Als het gazon vereist is, kunt u een verticulerende service, beluchting boeken en het gazon snoeien om de dode delen ervan te verwijderen. We bieden ook een tuingafvalweerstandsdienst van welke compost is gemaakt. Als alternatief kan compostering met u worden opgezet.
Wegwerp maaien gras
Zoek iemand om u te helpen met een enkel maaiende gazon is ingewikkelder dan het vinden van een persoon tot normaal - periodiek maaien en dergelijk maaien is zeer vaak duurder. We zullen u helpen iemand te vinden die u kwaliteitsdiensten tegen een redelijke prijs zal vinden. Als je geen tijd hebt, bestel je je werk via Wilio.
Veel Gestelde Vragen
Waarom bestel je het maaien van gazon in je in de buurt van Wilio?
Als u geen gereedschappen en tijd heeft om het gazon te maaien of u geen tijd of geduld hebt, kunt u betrouwbaar maaiende gazon bij u in de buurt brengen via Wilio. Als u deze taak onze experts laat, heeft u gezondere bodem en een groenere gazon zonder uw inspanning. Omdat onze werknemers alle soorten gereedschappen en tuintechnieken kennen, kan het werk efficiënt en sneller maken dan uzelf. De gazonprofessionals die van de ideale hoogte maaien en zullen dus zorgen voor zijn gezonde groei. Profiteer van de expertise van onze Wiliotuinengers om een ​​optimale gazondichtheid te bereiken, het is een beter uiterlijk dat u kunt bogen op uw familie en vrienden! Geef net op onze site op welk type gazon u hoeft te maaien wanneer en waar u ons nodig hebt (tijd en maaien). U kunt vermelden welk groot gebied moet worden gesneden en wachten op deals van de lokale tuinbouw.
Wat zijn de voordelen van het maaiende gazon aan deskundige in vergelijking met dat zal ik het alleen doen?
Het maaiende gazon is een tijdrovende taak waarvoor de juiste vaardigheden en kennis correct en op tijd moet worden gedaan. Je zult zo'n puinhoop en potentiële ongevallen vermijden die kunnen ontstaan ​​in ongepaste handling van gereedschappen of tuintechnologie. Als u bovendien een regelmatig maaiende gazon kunt vinden, wordt gazoncare voortdurend vastgezet tijdens uw werktijd of uw afwezigheid.
Wanneer moet ik het gazon maaien en hoe vaak?
Het gazon is nodig om regelmatig en geleidelijk te maaien - altijd een maximum van 1/3 van de lengte van gras, anders riskeert u de verslechtering van zijn toestand. De hoogte van het maaien is afhankelijk van welk gazon thuis u bent - van grassen. De geschikte hoogte van het gazonmaaien dat het meest wordt gebruikt om 3 - 5 cm op te nemen. Maaien onder de 3 cm, een dergelijk gazon.
Moet ik het gazon maaien via Wilio om hun eigen tools / tuintechnologie te bieden?
U kunt als u thuis tuinieren en maaien. Het maaidedienstgazon vereist een grasmaaier, grashark, grasschaar en ook de boregerie om het gemaaid gras te verwijderen. U hebt een benzinemaaier nodig met een rit- en inzamelmand om grote tuin te maaien en te versnellen. Als u een probleem in het maaien van gazon wilt vermijden, vraagt ​​u de WILIO-tuinbouw en de levering van tuintechnologie op een bepaalde plaats.
Hoe lang wordt het meestal het maaien van het gazon?
Het hangt af van de grootte van uw gazon en ook van beschikbare tuintechnieken. De gazon maaiende dienst op een kleiner oppervlak van het gazon (tot 200m2) is minder dan een uur als deze wordt uitgevoerd door een gekwalificeerde tuinman. Voor grotere tuinoppervlakken kan het enkele uren zijn. Bij gebruik van tuintrekkers is de maaimachine korter. Deze tijdschattingen omvatten niet de rand van de gazonrand rond de trottoirs, bloembedden en andere noodzakelijke servicediensten.
Kan Wilio ook helpen met de reparatie van mijn maaier?
Ja! Als je maaier bij het maaien plotseling de prestaties verliest of een ander technisch probleem opdoet, zet het het gecontroleerd en gerepareerd door experts op de maaiers. Een van onze diensten is ook service, reparatie, vervangende onderdelen en voeding.
Welke andere gazonverzorgingsdiensten kan ik boeken via Wilio?
Regelmatig maaien grasland is de basis, maar het is niet genoeg om zijn mooie uiterlijk te bereiken. Naast het maaien van het gazon, bieden we ook volledige zorg voor het gazon dat b.v. Toediening van meststoffen en kunstmest, irrigatie, verticaal, het dienen van kale steden, onkruidverwijdering, ongewenste tweelingplanten, schimmelziekten en schimmel. Als u een nieuw gazon, gazon tapijt wilt instellen, vinden we u een expert die het voor u zal doen.
Wat omvat het maaien van gazondiensten?
Het doel van onze maaimazoniensten is om je gras op de juiste hoogte te handhaven en te bereiken dat je gazon mooi, groen, vers is en perfect uitzag. U kunt ons boeken op eenmalig maaien of regelmatig wekelijks maaien van de lente naar de herfst. Dankzij de juiste tool en ervaringen kunnen onze maaiendeskundigen de kortere tijd en in betere kwaliteit aan.
Bruikbare informatieWat wil je weten
Wat zijn gazonverzorgingsdiensten? Lawn Care Services kunnen turf, regelmatig maaien omvatten, de grasmarge trimmen, sierplanten vormen en alles wat nodig is voor een gehandhaafde tuin. Trimmen van de gazon-rand - dit gazon trimproces is esthetisch en helpt het gazon om uit te zien. Het voorkomt ook het gazon om uw bloembedden en andere tuinelementen te raken. Arraying op gras - helpt het hele jaar door vers gazon te bevorderen. Lente gazonbemesting - We gebruiken een hoge stikstofmeststof die het meest elementaire ingrediënt is in de gazonvoeding. Lente bemesting van uw gazon Wij bieden gezonde groei, donkergroene kleur, weerstand tegen ongedierte en mos tijdens het hele seizoen en gazon zullen we verrijken voor specifieke voedingsstoffen. Bemesting wordt niet uitsluitend in de lente uitgevoerd om ongewenste gevolgen veroorzaakt door warm en droog weer te voorkomen; We raden ook bevruchting aan het einde van de zomer aan. De bemesting aan het einde van het seizoen is een geschikte meststof met een hoger kaliumgehalte om het gazon met succes door te geven. Er zijn geen onkruid toegestaan ​​voor representatief gazon - elke ongewenste groei wordt op de juiste manier opgelost. Succesvolle service op het gazon betekent het verwijderen van alle onkruid die voedingsopname op uw gazon voorkomen. Wat krijg je als klant als je besluit om voor je gazon te zorgen? U kunt het team ter plaatse gebruiken en hem vragen om advies over de gazonzorg voor verder onderhoud. Professionals willen u helpen. Onze praktijk heeft aangetoond dat verschillende gazons verschillende behandeling vereisen. Als u niet alleen gras met ons wilt maaien, zullen we een op maat gebaseerd behandelplan voorbereiden op basis van de unieke behoeften van uw gazon. Het kan zelfs vanaf de fundamenten beginnen wanneer een ongewenste groei volledig is verwijderd en er zal een gloednieuw gazon worden gelegd. Je kunt ook regelmatig maaiende gazon bestellen en we zullen alle benodigde apparatuur brengen. We gebruiken moderne benzine / motormaaiers en elektriciteit is niet nodig van uw kant. Veel Gestelde Vragen: Vraag: Wie kan ik praten als ik de datum van implementatie moet wijzigen? Antwoord: deadline en servicetijd u argumenteert rechtstreeks met de geselecteerde provider. Schrijf hem gewoon over je behoefte om service naar een andere term te vertalen en ermee te bevestigen. Vraag: Geef je alle benodigde service voor het gazon? Antwoord: Ja, WILIO Professionals weten dat alle gazonverzorgingsdiensten alle benodigde apparatuur en gereedschappen hebben. Vraag: voer je regelmatig maaien gras uit? Antwoord: Ja, gewoon op Wilio om de vraag in te voeren dan vaak het maaien van gras dat u nodig hebt, en neemt contact met u op in maaiendeskundigen. Vraag: Moet ik tijdens de realisatie van de service thuis zijn? Antwoord: Nee, dat hoeft niet te doen. U moet u echter toegang geven tot de gebieden waar werk wordt verstrekt door de door u gekozen leverancier. Vraag: Moet ik beveiligen parkeren? A: Ja, vanwege alle apparatuur die we brengen, moeten we in de buurt van uw object parkeren. Vraag: Hoeveel kost de maaidienst het gazon? A: De prijs van het maaiende gazon varieert afhankelijk van de site, de grootte van het gazon en de nodige procedures. Het maaienuur staat tussen 6-10EUR, afhankelijk van de genoemde factoren. Vraag: Wanneer moet het laatste maaien gras in het jaar plaatsvinden? Antwoord: Het laatste maaien wordt gedaan wanneer het gras niet langer geen biohum-stappen toont. Volgens het weer zou het laatste maaimaalgazon eind oktober moeten zijn. Als een gunstige herfstperiode aanhoudt, of in onze warmste omstandigheden, kunnen we het ook eind november eindigen. Vraag: Wanneer moet het gazon de eerste keer in het jaar worden gemaaid? Antwoord: Wanneer de temperaturen stapen over 5 graden Celsius, zal het gras zijn groeisnelheid aanzienlijk verhogen, vanaf het einde van april / begin van mei. De hoogte van het maaien is erg belangrijk. Vraag: Dosa ook hoog gras? Antwoord: Ja, WILIO-professionals kennen zowel hoog gras. We snijden het gras eerst met 1/3 en vervolgens geleidelijk naar de gewenste hoogte. Vraag: adviseer je zelfs met mos? Antwoord: Ja, WILIO-professionals weten zelfs met elke ongewenste wiet en mos. Vraag: Kun je het gazon maaien als het regent? Antwoord: Helaas doen we dat niet.