Hoe het werkt
WELKOM IN WILIO! Je bekijkt Wilio als een niet-geregistreerde klant
Schakel over naar professional
Navigatie
Diensten
Prijslijst
Over de applicatie
Download de applicatie
Hoe werkt het
Hoe we kunnen verbeteren
Neem contact met ons op
Over Wilio
Inloggen
WELKOM IN WILIO! Je bekijkt Wilio als een niet-geregistreerde klant
Schakel over naar professional
Navigatie
Diensten
Prijslijst
Over de applicatie
Download de applicatie
Hoe werkt het
Hoe we kunnen verbeteren
Neem contact met ons op
Over Wilio
Inloggen

Gipsplaten montage

Bent u op zoek naar een gipsplaatspeler voor het monteren van gipsplaten? We hebben 24.885 providers in deze categorie. Verstuur aanvraag.

Begin
33.294 geregistreerde professionals
89.941 opgeloste projecten
4,8 van de 5 gemiddelde evaluatie van onze experts
226 512 Toepassingsinstallaties
Gipsplaten montage

Heeft u een dienst nodig op het gebied van gipsplaat, plaatsing van gipsplaat? Wilio helpt u bij het vinden van kwaliteitsexperts op het gebied van landmeten, constructie en gipsplaten schilderen. De prijs van gipsplaat en de installatie ervan hangt meestal af van het dienstenaanbod. Bekijk meer informatie over services: constructiekoffer, aluminium hoekbeschermer en verf geleverd door een van onze 24.885 bouwers in de categorie

Zie ook:Prijzen
33.294 geregistreerde professionals
89.941 opgeloste projecten
4,8 van de 5 gemiddelde evaluatie van onze experts
226 512 Toepassingsinstallaties
Advies en tips
Goede opdracht is de basis De gips heeft veel toepassingen in de bouw van verschillende partities, gemonteerde muren, niches, covers, in kamerafdeling, of bij het reconstrueren van zolder. Schrijf om de meest nauwkeurige beschrijving van de taak in te voeren om precies te begrijpen wat uw idee is. Controleer op realisatie Om er zeker van te zijn dat alle werken kwaliteit zijn gemaakt, controleer dan het werk tijdens haar cursus en nadat het is voltooid. Budget en tijd Vergeet niet om uw vereisten toe te voegen voor de uitvoering van de implementatie. Als u een aangewezen budget hebt dat moet worden gevolgd, moet u er rekening mee houden dat de serviceprovider al in het begin is.
Wat zijn veelvoorkomende typen gipsplaat?
Wit gipsplaat Witte gipsplaat is de goedkoopste en meest gebruikte variaties. Gebruikt bij verzending door de partities en plafonds en andere structuren zonder brandvereisten. De witte gipsplaatplaat wordt in interieurs gebruikt met relatieve vochtigheid van minder dan 65% bij 20 ° C. Daarom is het niet geschikt om het te gebruiken op plaatsen waar het in contact kan komen met water of vocht. Groene gipsplaat Groen gipsplaat is geïmpregneerd tegen vocht. Het is ontworpen voor gebruik in een natte omgeving, in de badkamer, douche, keuken, enzovoort. Het is zwaarder, heeft een hogere laadcapaciteit en is duurder dan witte gipsplaat. Geïmpregneerde gipsplaten worden meer dan 10 uur in vochtgebouw gebruikt tot 75% of 85%. Met 100% vocht gedurende minder dan 2 uur gedurende 24 uur bij 20 ° C. Rood gipsplaat Rood gipsplaat heeft een hoge brandbehandeling. Fire Surfactors worden gebruikt om gebouwen te drogen met een gestage relatieve vochtigheid van minder dan 65% bij 20 ° C met de gewenste brandwerendheid of als bescherming van staalconstructies uit vuur. Het heeft de kracht van de kernel en daarom met hoge temperaturen. Het is ook geschikt als geluidsisolatie. Blauwe gipsplaat Blauwe gipsplaat is speciaal gemaakt als geluidsisolatie. Akoestische gipsplot heeft een bijzonder behandelde kerndichtheid bestaande uit een gemodificeerde gips-kristallijne structuur met specifieke dempingseigenschappen. Daarom is het geschikt voor het klinken van geluid vanaf de buitenkant, muren tussen appartementen in een panelette of appartement en in het appartement tussen elke kamer.
Wat kan worden gebouwd van gipsplaat?
Droge vloer van gipsplaat
Drijvende vloeren uit saduisceerde platen zijn een solide gemonteerde vloerplaat gescheiden van de substraatstructuur van de droge subsystructuur, of. polystyreen of minerale isolatie. Dankzij het lage gewicht en het droge bouwproces zijn gipsplaatvloeren geschikt voor de verfijning van de zolder. Dit vloertype werkt als een effectieve geluidsisolatie- en vloerisolatie en is geschikt voor vloerverwarming.
Muren en dwarsbalk van gipsplaat
Gipsplaten droge interne constructiesystemen zijn geschikt voor het monteren van de scheidingswanden voor wandtegels en bij het bouwen van geluiddichte muren. Gedeeltelijke structuren dienen voornamelijk om het interieur te breken voor individuele kamers, maar ook naar het beheer van de nodige installaties en het gebruik van akoestische gipsplaat om het akoestische interieur te verbeteren.
Behandelde muren van gipsplaat
Hoofdwanden hebben een breed gebruik van esthetische verbetering van bestaande oppervlakken, waardoor de waarden van thermische isolatie-eigenschappen en de dekking van de muren tot de intersruimte om installaties tijdens reconstructies uit te voeren, b.v. in paneelhuizen.
Partities in natte omgevingen
Geïmpregneerde gips is geschikt voor renovatie van de badkamer of het vervangen van niet-conforme residentiële kern in paneelhuizen. De gipsplaatstructuur laadt de ondersteuningsstructuur niet meer dan de oorspronkelijke behuizing kern. Bovendien zal bij het houden van de juiste montageprocedures zeer snel worden gebouwd.
Zolder
Gipsplaat maakt extra-gebouwisolatie mogelijk tijdens het creëren van nieuwe panden voor comfortabele en aantrekkelijke behuizing zonder het bebouwde gebied te vergroten. Dankzij gipsplaat kunnen kwaliteitsisolatie en dakramen een zeer gezellige en functionele leefruimte op de zolder creëren.
Abonnees
Gipsplatenhoezen zijn geschikt voor snelle en schone plafonds. Met behulp van ze kunnen de audio-eigenschappen van de ruimte en de thermische eigenschappen van de plafondstructuur worden verbeterd.
Veel Gestelde Vragen
Waarom zoeken naar een gipsplaat-expert op Wilio?
Wilt u de zolder reconstrueren of het uiterlijk van de kamer vernieuwen met nieuwe SAK-gipsplaat. Moet de kamer met gipsplaatdoorsnede verdelen? Zou een akoestiek zijn in je appartementmuur met geluidsisolatie? Of heb je de windschermmuur van het huis van binnenuit beledigd? We zullen u helpen bij het vinden van een gipsplaatspecialist die het aankan. Onze gipsplaatexperts kunnen alles van nieuwe interieurpartities aan gipsplaatplafonds aan. Bespaar tijd en geld door biedingen te vergelijken en de beste beoordeelde experts uit uw omgeving te selecteren. Wilio helpt je om gipsplaatdeskundigen te vinden die de pinnen, achtervolgde muren, niches, ontvangers, distribuerende kamers zullen instellen of de zolder verstrekken. Kwaliteit, tegen een redelijke prijs en wanneer je het nodig hebt.
Wat is gipsplaat?
Gipsplaat bestaat uit een geperst gips dat is ingebracht met een sandwichemaneel tussen twee harde papers. Het is een zeer praktisch bouwmateriaal dat wordt gebruikt voor de zogenaamde droge constructie. Geniet vaak van plafonds, niet-dragende muren en andere interieuraanpassingen. Gipsplaat is eenvoudig, het is gemakkelijk om ermee samen te werken en is ook goedkoper dan andere materialen. Gipsplaat wordt geproduceerd in verschillende diktes en lengtes, verschillende samenstelling van de diarree-kern. Deze diversiteit maakt het mogelijk om de juiste dimensie en kwaliteit van gips te kiezen voor een bepaalde bouwstructuur.
Voor welke set wordt gebruikt?
Gipsplaat is een essentieel element van droge constructie. Het wordt gebruikt voor de constructie van verschillende partities, gemonteerde muren, niches, herstelt, bij het delen van kamers of wanneer reconstructie van de zolder. Het wordt meestal niet gebruikt in de steunwanden, dus het is voornamelijk gemonteerd op stalen structurele profielen. Er zijn echter ook speciale gipsplaatsteuntoepassingen.
Wat is nodig om met gipsplaat te werken?
• Ontwerpprofielen • Schroeven en accessoires voor droge constructie • isolatie • Harveert voor droge constructie • penetratie • Tegels • uitstelmes • Siliconen en kitten • Waterdichting. • Kleuren en wallpapers
Wat zijn de voordelen en nadelen van gipsplaat?
Gipsplaat is populair voor de implementatie van bouw- en interieurelementen, dankzij het feit dat het de tijd en kosten van constructie of renovatie bespaart. Goed thermisch en geluiddicht isolaat, stopt niet met stoom en geurloos. Gipsplaat is gemakkelijk verwerkbaar en heeft een laag gewicht, dus het vertegenwoordigt een kleine statische belasting van objecten. Het vereist niet om transport, maakt snelle montage en droog proces mogelijk, zodat water niet nodig is. Omdat het een eenvoudig modulair systeem is, is het mogelijk om zowel distributiesystemen zoals elektriciteit, water, enzovoort aan te pakken. Gipsplaten interieurwanden zijn bijna perfect gelijk, maar maakt verdere oppervlaktebehandeling mogelijk met verschillende coatings, achtergronden, tegels of pleisters. • Werken met hem is heel eenvoudig • Het installeert eenvoudig, vormen en pas. • heeft een goede thermische en geluidsisolerende eigenschappen • is vochtbestendig en vuur (per type) • heeft een lang leven Het nadeel is de noodzaak om de platen te bevestigen voor structurele profielen, de behoefte aan penetratie, afdichting en slijpgaten in de plaat, om perfectie te voltooien.
Hoe werkt het gipsplaat?
Een tikkend mes of staartzaag is vereist om met gipsplaat te werken. Naar de gaten van nee. Het gipsplaat is gemonteerd op een voorbereide stalen structuur. Sprays tussen platen worden verzegeld met kit en versterkingstape. Na zorgvuldig afdichten en de gewrichten malen, moeten de platen eindelijk worden bewerkt. Sadkartón moet goed doordringen vóór het schilderen of behopende, zodat de kleur of behang gehouden en zelfs het absorptieverheid van het hele gebied. Tencin-layer pleister kan ook worden toegepast op gipsplaat.
DemonstratieDemonstraties van de realisaties van onze providers
profile image
Gipsplaten montage
Duuk T.
profile image
Gipsplaten montage
Floris N.
profile image
Gipsplaten montage
Joas O.
profile image
Gipsplaten montage
Job G.
profile image
Gipsplaten montage
Willem D.
profile image
Gipsplaten montage
Abel Z.