Hoe het werkt
WELKOM IN WILIO! Je bekijkt Wilio als een niet-geregistreerde klant
Schakel over naar professional
Navigatie
Diensten
Prijslijst
Over de applicatie
Download de applicatie
Hoe werkt het
Hoe we kunnen verbeteren
Neem contact met ons op
Over Wilio
Inloggen
WELKOM IN WILIO! Je bekijkt Wilio als een niet-geregistreerde klant
Schakel over naar professional
Navigatie
Diensten
Prijslijst
Over de applicatie
Download de applicatie
Hoe werkt het
Hoe we kunnen verbeteren
Neem contact met ons op
Over Wilio
Inloggen

Fotograaf, videograaf

Bent u op zoek naar een fotograaf of cameraman? We hebben 2.997 providers in deze categorie. Verstuur aanvraag.

Begin
32.704 geregistreerde professionals
87.685 opgeloste projecten
4,8 van de 5 gemiddelde evaluatie van onze experts
226 512 Toepassingsinstallaties
Fotograaf, videograaf

Heeft u een dienst nodig op het gebied van fotograaf, video? Wilio helpt je bij het vinden van kwaliteitsexperts op het gebied van professionele fotografie, video-opname, postproductie, bewerking. De prijs van foto- en videomakers hangt meestal af van het dienstenaanbod. Bekijk meer informatie over de services: verzendkosten, het opnemen van aanvullende vereisten die worden geleverd door een van onze 2.997 fotografen in de categorie.

Zie ook:Prijzen
32.704 geregistreerde professionals
87.685 opgeloste projecten
4,8 van de 5 gemiddelde evaluatie van onze experts
226 512 Toepassingsinstallaties
Veel Gestelde Vragen
Waarom foto's huren via Wilio?
Huur de dichtstbijzijnde commerciële fotograaf op Wilio is comfortabeler en flexibeler voor uw budget. U kunt opslaan op zoek naar een professionele fotograaf die u de beste resultaten geeft bij het gebruik van uw producten. Sommige van onze lokale commerciële fotografen hebben een uitgebreide portfolio, vaardigheden en ervaring en reputatie van uitstekend werk. Ze hebben zelfs evaluaties en recensies die het bewijzen. Naast bijna onmiddellijk zorgt u ervoor dat de kwaliteit en het huren van professionals ook onze inspanningen besparen bij het bladeren van meerdere sites of sites. U hoeft geen bezigheden te bellen of verschillende kantoren en agentschappen bij te wonen om een ​​afspraak te maken. Doe gewoon of u uw vraag op ons platform publiceert. U geeft dus een overzicht van uw producten, een tijdschema en budget, aantal afbeeldingen dat u nodig heeft, maat, kwaliteit en resolutie, plaatsingen en alle andere belangrijke details. Fotografen kunnen u voorzien van een gratis offerte voor hun diensten. Zodra we het eens zijn over de prijs die u kunt beginnen met de samenwerking. Boek vandaag nog je fotograaf en wees klaar voor alle lichten, camera en actie!
Welke voordelen brengt als je op een commerciële foto over Wilio Najme-fotograaf bent?
Verhuur van commerciële fotografen uit Wilio biedt vele voordelen. Voor beginners is het comfortabeler en kan het tijd en geld opslaan. Als je de juiste fotograaf wilt vinden, hoef je de stad niet om te streven of door een paar websites te bladeren. Stuur alleen een vraag en lokale professionele fotografen naar jou. U kunt kiezen uit een groep ervaren fotografen die geverifieerd en betrouwbaar zijn, veel merken en creatieve individuen.
Moet ik mijn eigen tools of apparatuur bieden voor uw commerciële fotograaf?
Nee, u hoeft geen instrumenten of apparatuur te leveren. Het horen van een foto hebben hun eigen DSLR-digitale camera's, lenzen, lichten en andere dingen die goed kennen en klaar zijn voor gebruik. Mogelijk heeft u een stopcontact nodig om de batterijen, laptop en camera op te laden. U moet echter aankondigen dat u het ermee eens bent dat de producten om te filmen of fotograferen, rekwisieten, objecten in kledingkast en modellen uitsluitend voor fotografie of fotograferen zullen worden gebruikt.
Hoe lang duurt het al een commerciële foto?
Standaardpraktijk is om de hele dag foto's te maken. Als er een buitenfotografie is of om specifieke lichtomstandigheden te bereiken, benodigde meer dagen. Zelfs de meest zichtbare commerciële fotografie duurt één dag, en als u een retouchering of bewerking vraagt, wordt het werk op de dag uitgebreid. Overweeg welke diensten u nodig heeft en hoeveel afbeeldingen u wilt, omdat het van invloed is op het aantal dagen van fotografie of fotograferen.
Kan Wilio me ook helpen met mijn eigen commerciële foto?
Kan Wilio me ook helpen met mijn eigen commerciële foto? Sommige professionele fotografen kunnen ermee instemmen om te werken als uw assistenten. Merk echter op dat het mogelijk niet winstgevend is vanwege het tarief dat ze gewoonlijk in rekening brengen. Het kan ook moeilijk zijn voor fotografen met jarenlange ervaring die hard heeft gewerkt om uw commerciële fotoportfolio te bouwen om dit soort werk te overwegen.
Kan een fotograaf van Wiliio me helpen met het bewerken en retoucheren van foto's?
De spreuken kunnen plaatsvinden in fotobewerking, maar als u geen professional bent, kan het tijdrovend zijn. Photo Editor kan helpen met het terugtrekken van foto's van uw foto, verfraai uw familiefoto's met Photoshop of maak een beheersing van het meesterwerk met behulp van de juiste verlichtingsaanpassingen. Professionele fotografen gebruiken programma's zoals Photoshop en Lightroom om foto's van uw foto nog beter te maken.
Diensten
Wat omvat commerciële fotodiensten?
Ze kunnen een verscheidenheid aan diensten omvatten voor marketingcampagnes, waaronder voedselopnames, modefotografen, het bewerken en retoucheren van foto's, productfotografen, fotografen en modeldiensten.
Foto van voedsel
Succesvolle voedselbedrijven gebruiken hete foto's van hun maaltijden voor uw menu, folders, website of maaltijden. Net als kwaliteitsbeelden die je ook hebt voor je voedselbedrijf met een fotograaf Wilio! Je Wiliotrapher kan een foto maken van je eten in de juiste hoek, gebruik trucs voor verlichting en de stijl van eten om op te vallen en er smakelijker uit te zien. Behandel uw menu, websites, e-shop, folder, afgedrukte advertenties of een andere applicatie-versterking over voedingsmiddelen die smaken en geweldige uitstraling.
Modefoto
Of u nu een mode-student bent, startontwerper of startende modieuze markering of e-shop verkoper kleding, u hebt uitstekende foto's van uw ontwerpen en eindproducten nodig. Brand een doorgewinterde mode-fotograaf, die het beste van je modeproducten op het kleinste detail vastlegt, of het nu jouw kledinglijn, sieraden of mode-accessoires is. Onze mode-foto ziet de beste foto's van je mode-ontwerpen en producten, zodat je prachtige afbeeldingen kunt hebben die Redactioneel Spreading, Designportfolio's, catalogi, inhoudswebsites van e-commerce, contentblogs-websites en meer verdienen.
Bewerken, terugtrekken en fotograferen
Kleine details of fouten kunnen de perfecte opname bederven. Je kunt de vlek zien van stof op je mooie juweel. De kleuren van uw product vallen mogelijk niet op vanwege het gebruik van het verkeerde filter. Dit is een situatie waarin ze komen tot een reeks retoucheren, het bewerken en hanteren van foto's. Als een stand-alone service van professionele fotografen, retouchers, editors en experts in de fotosoftware kunnen foto's bewerken of manipuleren en ze corrigeren en bewerken volgens uw behoeften.
Productfotografen
Professionele productfotograaf kan visuele elementen markeren, zodat uw producten opvallen. Foto-producten weten de beste hoeken en verlichten uw producten zodat ze er aantrekkelijker uitzien. Laat de stenen van je sieraden schitteren. Behandel je auto schijnen. Benadruk het vlees goedheid van je hamburger. We kunnen u verbinden met veel experts op Wilio, inclusief specialisten op commerciële auto of commerciële foto van sieraden.
Modellen.
Als u wilt dat uw product een menselijk element heeft, kunt u ook modellen en modellen inhuren samen met een commerciële foto. Het voordeel van deze procedure via Wilio is dat u tijd niet hoeft te verspillen met contacten met agenten of het organiseren van interviews met een keuze van geschikte modellen.
Fotograferen bij speciale gelegenheden
Professionele foto is ook goed genoeg voor speciale kansen zoals bruiloften, feesten en evenementen. De fotograaf die u van tevoren met u kiest, bespreekt ingangen en uitgangen van uw evenement om ervoor te zorgen dat ze op het juiste moment op de juiste plaats staan. Ze zullen voorbereiden voordat gasten arriveren en vangt alle belangrijke momenten die u in staat zult zijn om van uw dag te genieten.
Portretfoto
Moet u een familie- of kinderfotograaf in de buurt van de nabijheid vinden? De portretten kunnen zeldzame herinneringen worden die laten zien hoe mensen in de loop van de tijd zijn veranderd en groeide - en kunnen prachtige gezinsgeschenken creëren. Je kunt zelfs een ervaren dierfotograaf vinden die portretten van je huisdieren vastlegt of ze in een familiefoto bevat. Je portretfotograaf zal ervoor zorgen dat ze allemaal poseren en duidelijk zichtbaar zijn en dan professionele opnames maken.
Mode en productfotografie
Gespecialiseerde mode-fotograaf of productfotograaf kan helpen met de juiste verlichting, camera en knowhow. Het zal helpen om uw foto's te bewerken om uit te steken van de menigte, de tracking uit te breiden en meer producten te verkocht.
Fotograferen met drones.
Luchtfotografie heeft een revolutie gebracht in fotografie- en video-opnames - tegenwoordig kunt u geweldige groepsfoto's, onroerend goed schoten en luchtafbeeldingen bijna alles krijgen. Of u nu in onroerend goed, constructie of toerisme bent of een bruiloft plant, een professionele fotograaf gebruikt een DRONA-camera van hoge kwaliteit voor professionele opname van perfecte luchtfoto.