Hoe het werkt
WELKOM IN WILIO! Je bekijkt Wilio als een niet-geregistreerde klant
Schakel over naar professional
Navigatie
Diensten
Prijslijst
Over de applicatie
Download de applicatie
Hoe werkt het
Hoe we kunnen verbeteren
Neem contact met ons op
Over Wilio
Inloggen
WELKOM IN WILIO! Je bekijkt Wilio als een niet-geregistreerde klant
Schakel over naar professional
Navigatie
Diensten
Prijslijst
Over de applicatie
Download de applicatie
Hoe werkt het
Hoe we kunnen verbeteren
Neem contact met ons op
Over Wilio
Inloggen

Elektricien

Bent u op zoek naar een elektricien? We hebben 27.013 providers in deze categorie. Verstuur aanvraag.

Begin
33.294 geregistreerde professionals
89.940 opgeloste projecten
4,8 van de 5 gemiddelde evaluatie van onze experts
226 512 Toepassingsinstallaties
Elektricien

Heeft u een servicebeurt nodig van een elektricien? Wilio helpt u bij het vinden van kwaliteitsexperts op het gebied van elektrische aansluiting, installatie van verlichting, lichte plafonds, beveiliging en alarm. De prijs van een elektriciteitsdeskundige hangt meestal af van de omvang van de diensten. Bekijk meer informatie over de services: inspectie van een kluisje, vervanging en reparatie van lampen, reparatie van stopcontacten door een van onze 27.013 elektriciens in de opgegeven categorie.

Zie ook:Prijzen
33.294 geregistreerde professionals
89.940 opgeloste projecten
4,8 van de 5 gemiddelde evaluatie van onze experts
226 512 Toepassingsinstallaties
Veel Gestelde Vragen
WAAROM ZOEKEN DE ELEKTRICIAN IN WILIO?
Ze liet elektriciteit vallen? Is het tijd om te herzien? Of moet u nieuwe stroomonderbrekers installeren of u het bestaande netwerk en de capaciteit ervan wilt verlengen? Noodzaak van een lokale elektricien, die veilig en zonder wachten is vastgesteld en de oplossing om op te vertrouwen op.wilio zal u helpen om elektriciens te vinden in uw omgeving die klaar zijn om onmiddellijk naar het project te bewegen.
Welke vaardigheden heeft een elektricien?
Elektricien moeten de normen controleren voor alle installaties en reparaties. Ze weten veilig met elektrische componenten en systemen en maken een precieze werk. Ze kunnen problemen diagnosticeren en oplossingen vinden. Daarom werken ze in een gevaarlijke omgeving die hen blootlegt aan een elektrische schok en brandwonden moet constant zorgen voor veiligheid.
Welke soorten werk maakt een elektricien?
Elektriciens zijn meestal verantwoordelijk voor een aantal werken, van het installeren van nieuwe elektrische installaties via de reparatie van oudere systemen en het uitvoeren van normaal onderhoud. Ze kunnen verantwoordelijk zijn voor het kalibreren en testen van elektrische systemen, waardoor de bestaande elektrische installatie, oplossingsproblemen met elektrische apparatuur en voorbereiding van projectdocumentatie wordt verbeterd. Elektriciens installeren beveiligingssystemen, brand en andere zwaarstroom- en laagstroken systemen in commerciële gebouwen zoals kantoren of winkels. In huishoudens installeren ze meestal kabels, stopcontacten, schakelaars of verlengen ze het bestaande netwerk en de capaciteit ervan.
Hoe vind ik een goede elektricien?
Een snelle en gemakkelijke manier om een ​​handige en gewillige elektricien te vinden, is om een ​​vraag naar Wilio te creëren. U ontvangt aanbiedingen van ervaren elektriciens uit de omgeving. Vergelijk vervolgens de menu's, zie uw klantbeoordeling en kies een expert die bij u past.
Kan ik bedrading alleen maken?
Hoewel niemand kan voorkomen dat u doet wat u wilt, in uw eigen huis is het uitvoeren van elektrisch werk gevaarlijk en kan het leiden tot kostbare reparaties en andere problemen. Word een elektricien vereist training. Neem geen elektriciteit naar lichtgewicht. Omdat zelfs kleiner werk een veiligheidsrisico kan zijn. Bovendien, zonder een geldig inspectiebericht dat de elektricien u na interventie in de elektrische installatie zal uitgeven, erkent de verzekeringsmaatschappij mogelijk de verzekeringsgebeurtenis en loonpremies niet.
Hoe het instellen van elektrische stroomonderbrekers?
Schakel de stroomonderbreker volledig uit en ga vervolgens volledig aan. Sommige stroomonderbrekers zullen eruit zien alsof ze niet worden uitgeschakeld, maar ze kunnen in een neutrale fase zijn, waardoor ze nog steeds niet kunnen werken alsof ze volledig aan waren. De manier om te vinden is om uit te schakelen en alle stroomonderbrekers weer te draaien.
Hoeveel is een elektricien waard?
Elektrische installatiewerken worden meestal op prijs gesteld voor een bepaald project. Het klokloon is behalve elektriciens. De prijs is afhankelijk van de complexiteit van de taak en de nodige tijd, maar mag niet de aankoop van materialen omvatten of speciale gereedschappen nodig zijn, of uitrusting en of de elektricien in de buurt zijn of van een grotere afstand moet komen.
Wanneer moet de revisie worden gedaan?
1. Als u het pand koopt dat is gebruikt en meer dan 25 jaar heeft 2. Indien meer dan 5 jaar zijn verstreken sinds de laatste revisie 3. Als u zich zorgen maakt over hoe een apparaat is geïnstalleerd Revision Message is een belangrijk document in het geval van een verzekerde gebeurtenis. In een ongeldige herziening kan de verzekeringsmaatschappij verkort of de naleving van de verzekering verkort. Daarbij is het niet verplicht om u te herinneren aan de verplichting om een ​​geldige revisie te hebben voor het geval u verzekerd onroerend goed heeft. De revisie is vijf jaar geldig.
Hoeveel kost de elektrische installatie revisie?
De uiteindelijke prijs voor herziening en het schrijven van het beoordelingsboodschap met 2-kamer appartement kan variëren van 50-12 €, afhankelijk van de complexiteit van elektrische installatie en andere factoren. Het aantal circuits, het aantal circuits / zekeringen / stroombeschermers, of het einde van de apparatuur op het lichtcircuit, of de meting van de hoeveelheid ook wordt uitgevoerd aan het begin (distributeur) aan het einde van de lijn (armatuur, lade) aan het begin (schakelbord) en aan het einde van de lijn (armatuur, lade) aan het begin (schakelbord) en het einde van de lead (armatuur, lade) aan het begin (schakelbord) en het einde van De lood (armatuur, lade) aan het begin (schakelbord) en het einde van de lijn (armatuur, lade) voert ook het aantal elektrische installatie uit om het aantal circuits te herzien. Enzovoort.
Wanneer is de tijd om een ​​elektricien te bellen?
Wanneer u de stroomonderbrekers reset of de zekeringen te vaak vervangen. Wanneer u de airconditioner inschakelt en de lichten in de kamer uitgangen. Wanneer ze knipperen of op de lichten gaan. Wanneer u zich verbrand bent door de elektriciteitsgeur. Als u zes elektronische apparaten in één aansluiting betrokken hebt. Als u laden heeft overbelast door extensies.
Welke diensten bieden elektriciens?Diensten
Overleg over projectplannen waar kabels en laden moeten worden gemonteerd Installatie van plafonds, muren en vloeren Installatie van zekeringdozen, grondaansluitingen en stroomonderbrekers Installatie van elektrische muren voor muren voor armaturen en aansluitingen Institionele bedrading aansluiten op laden, schakelaars, armaturen, voeding, computernetwerken en apparatuur Installeer alarmen en beveiligingssystemen Electric Equipment Bug Testing Verwijderen van stoornissen die verschijnen wanneer getest Installatie van telecommunicatienetwerken De energie-apparaten verbinden
Advies en tips
Goede opdracht is de basis Elektriciens zijn meestal verantwoordelijk voor een aantal werken van het installeren van nieuwe bedrading door de reparatie van oudere systemen en het uitvoeren van gewoon onderhoud. Schrijf in de opdracht als mogelijk een beschrijving van welk werk u moet uitvoeren en in hoeverre om precies te begrijpen wat uw idee is. Controleer op realisatie Om er zeker van te zijn dat alle werken kwaliteit zijn gemaakt, controleer dan het werk tijdens haar cursus en nadat het is voltooid. Budget en tijd Vergeet niet om uw vereisten toe te voegen voor de uitvoering van de implementatie. Als u een aangewezen budget hebt dat moet worden gevolgd, moet u er rekening mee houden dat de serviceprovider al in het begin is.
DemonstratieDemonstraties van de realisaties van onze providers
profile image
Elektricien
Jip B.
profile image
Elektricien
Duuk E.
profile image
Elektricien
Daley O.
profile image
Elektricien
Fedde L.
profile image
Elektricien
Loek J.
profile image
Elektricien
Gerrit S.
Bruikbare informatieWat wil je weten
Het kiezen van de juiste elektricien Of er een noodwerkzaamheden zijn bij het uitwisselen van gevaarlijke elektrische installaties of een project van modernisering van een huishouden dat een nieuwe verlichting en installatie van het apparaat vereist, werkt met elektrische installatie in de huisradio van het belangrijkste. Fouten Elektrische installaties zijn extreem gevaarlijk voor u en andere mensen in uw huishouden en is essentieel dat u de juiste elektricien voor deze taak vindt. We spraken met een aantal van de ervaren elektriciens die aan Wilio worden aanbevolen om belangrijke dingen te vinden die je moet weten om goed te beslissen. Maak eerst een enquête, zoek hun kwalificaties en zorg ervoor dat het bij u past. Plan de volgende stappen en focus op wat u wilt zoeken wanneer u biedingen krijgt voor werkprestaties. Zorg voor dezelfde budgetten uit meerdere elektriciens. Vereisen en controleer indien nodig een certificering. Lees verder en vind meer informatie over het vinden van de juiste handelaar voor uw werk. Maak eerst een enquête Het is niet mogelijk om een ​​expert te worden in binnenlandse elektrische systemen met internetonderzoek. Het kan echter zijn dat u een idee kunt maken van welk werk vereist en u zult ook betere aannames hebben om het werk van individuele elektricien uit te leggen. Als u bijvoorbeeld de laden en lichtschakelaars moet vervangen, zoek dan verschillende modellen en prijzen. Zelfs het vermogen om eventuele problemen nauwkeurig te beschrijven door te vergelijken met vergelijkbare problemen die andere mensen hebben kunnen helpen een elektricien-werk goed uit te leggen. Peter H. Met meer dan 15 jaar oude ervaring, zei hij: "Een van de beste adviezen die ik kan geven is om een ​​klein onderzoek te maken. Je kunt geen expert worden, maar als je een beetje kennis krijgt, weet je wat je vraagt ​​en wat je moet voorzichtig zijn. Dit is hoe u kunt controleren of het werk op niveau wordt uitgevoerd en u weet dat u de beste waarde voor uw geld krijgt. " Vereisen kwalificaties In sommige gevallen heeft het mogelijk fraversets in werkgelegenheidsjarenervaring, maar geen formeel onderwijs of kwalificaties. Voor elektriciens moet u echter rekening houden met bepaalde industriële normen. Alle elektrische werkzaamheden moeten worden uitgevoerd in overeenstemming met de toepasselijke normen en in sommige gevallen, vooral voor groter werk, inclusief nieuwe circuits,: -Gebruikt door het gebied van het gebouw van het lokale kantoor. -Connected door geregistreerde handelaars die gekwalificeerd is. Dit zorgt ervoor dat alle elektrische installatie-werk veilig is en geen risico voor u of andere mensen in uw huis zal zijn. Als het werk niet aan de normen voldoet, kan uw bouwkantoor erop staan ​​dat het werk wordt gecorrigeerd. Later kunt u problemen hebben met het verkopen van uw huis als u geen behoorlijk certificaat hebt over de herziening van het elektriciteitsnetwerk dat zou aantonen dat het werk correct en in het bijzonder professioneel is gedaan. Hoewel er uitzonderingen zijn die niet hoeven te worden gecontroleerd, zoals kleine aanpassingen in dineren en slaapkamers en telefoonbekabeling, altijd de moeite waard om ze te controleren. De elektricien die is gekwalificeerd en geregistreerd als in aanmerking komende voor deze uitvoeringen is toegestaan ​​om hun werk zelf te identificeren, u te geven na het voltooien van een certificaat van conformiteit en namens u om te handelen met het bouwkantoor. Elektriciteitsverdelers hebben ook een database met aanbevolen elektriciens. Op de pagina is het mogelijk om te controleren of de handelaar is geregistreerd en of uw distributiebedrijf wordt aanbevolen voor werk in uw netwerk. Ján M. verklaarde dat het controleren van deze kwalificatie essentieel is: "Het belangrijkste is om te zien of ze kennis en kwalificaties hebben om deze baan te doen. Dus voor mij is iets dat bewijst dat ik in overeenstemming met de voorschriften werk. Op deze kwalificatie hangt het meer dan iets anders af. Elke ernstige elektricien mag geen probleem hebben om de nodige certificaten en toestemming te controleren. Ján benadrukte het belang van altijd met een specialist en niet met iemand die beweert dat alles: "Er is veel enige handels die verschillende dingen proberen, ze willen de meester van alle vakbonden zijn. Ten slotte gaat het om veldervaring. Ik beschouw mezelf als deskundige de taak die ik doe. Mensen vragen me om andere werken te doen totdat ik op hun constructie ben, maar ik zeg dat ik het niet kan, maar ik kan iemand aanbevelen. " Zorg ervoor dat je je goed in hun aanwezigheid voelt. Zorg bovendien ervoor dat de vakmensen correct bekend zijn met het werk dat u binnenkomt en ook evalueert hoe goed u de potentiële ambachtslieden voelt. U kunt dit bij het eerste contact doen: ze zijn beleefd wanneer telefoontjes op de geplande tijd op afspraken komen, plaatst veel vragen over het project? Sommige elektrische werkzaamheden kunnen duur en tijdrovend zijn en is nodig om goede communicatie gedurende het werk te behouden. Je hoeft niet de beste vrienden met hen te worden, maar je moet een professionele relatie hebben - je moet je goed voelen als je openlijk hebt over eventuele zorgen die ook kan ontstaan, ook om het oplossen van problemen. John zei: "Zoals alles in het leven, wordt de eerste indruk geteld. Ziet een elektricien er professioneel uit? Is het schoon en gewijzigd? Doet een opgeruimd voertuig? Is serieus? Als alles goed lijkt, laat het zien dat de elektricien trots op zichzelf en voor hun werk is. Het is gedeeltelijk gerelateerd aan hoe te gaan met een man - je gaat goed met hem, je kunt hem vertrouwen. Je moet je comfortabel voelen met specifieke mensen. " Krijg vergelijkbare aanbiedingen en zorg ervoor dat alles erin zit. Voor grotere taken - alles anders dan eenvoudige controle, reparatie of uitwisselingen - het is raadzaam om te ontmoeten en deals van ten minste drie elektriciens te krijgen. Details en omvang van hun offerte kunnen u veel vertellen over hun procedure. Het is belangrijk om te verzekeren dat alle aanbiedingen vergelijkbaar zijn - inclusief materialen, werk en btw. De enige manier om de biedingen nauwkeurig te evalueren, is vergelijkbaar. Het opstellen van ten minste drie aanbiedingen kunnen helpen bij het uitsluiten van degenen die onredelijk laag lijken - het kan een teken zijn van een elektricien die een baan wil krijgen, maar het echte (resulterende) bedrag zal worden gecreëerd door extra kosten toe te voegen tijdens de bouw of het gebruik van goedkopere materialen. John zei: "Als het gaat om biedingen, moet je heel duidelijk hebben in wat je ontvangt voor je geld. Ik doe alles in detail na punten, dus het is gemakkelijk om toe te voegen of weg te nemen. Alles moet begrijpelijk en eerlijk zijn - zelfs in het geval van gebruikte tags en gebruikte garanties. " Ján waarschuwt ook al te snel door een bod te accepteren of voordat iemand het te snel aanbiedt. "Je moet het aanbod" op de achterkant van het sigarettenpakket "moeten ontslaan. Ik ga altijd naar gebouwen, ik kijk mezelf rond en leg veel vragen. Dan zal ik vertrekken, ik denk dat ik de materialen die ik nodig zal uitzien en ik zal het aanbod naar de klant sturen. Kan het mij vragen of amendementen doen. Dan zal ik het controleren, ik krijg feedback en zie hoe ik kan helpen. " Ján en Peter waarschuwen tegen goedkope kostenaanbiedingen. Jon zei: "De prijs moet realistisch zijn. Klanten moeten weten dat handelaars een levenden moeten verdienen en in een bepaalde standaard moeten werken, wat veel geld kan kosten. Je krijgt waar je voor betaalt. Het is net als bij auto's, er is bovenste lijn, midden en onderkant. Ik advies aan mensen om naar het midden te gaan. Ik hoorde over mensen die goedkope elektrische componenten op eBay hebben gekocht, maar als er iets misgaat, kun je het niet terugsturen. Als je een garantie hebt, zal je je helpen. " Wat betreft betrouwbaarheid, zorg er dan voor dat u een duidelijkheid hebt wiens elektricien u kiest en ook hoe het zal werken met betalen - de meeste elektriciens zullen niet van tevoren betalen. Zorg ervoor dat ze indien nodig elke certificering bieden. Zoals met de controle van hun kwalificaties voordat u op het werk kunt werken, moet u ervoor zorgen dat alle relevante certificaten zijn voltooid nadat het project is voltooid, het vereist mogelijk een beoordelingsrapport terwijl u op kleinere taken wordt gedekt door een klein elektrisch installatiecertificaat, wat klein werk kan worden vrijgesteld. De opslag van certificaten is belangrijk omdat ze de basis vormen voor toekomstige tests en inspecties en hun acquisitie kan helpen de kosten in de toekomst te besparen. Peter zei: "U moet ervoor zorgen dat alle klanten een certificaat voor elke taak krijgen. Certificaten laten zien dat het werk goed is gedaan en veilig zal zijn. Wat nog steeds belangrijk is, het laat het ook met een papieren track - je kunt zien wie en hoe werk gedaan en later je het kunt vestigen. " Problemen oplossen en follow-upplan Zorg er aan het einde van het werk ervoor dat de elektricien bereid is om u om het voltooide werk te converteren en u te laten zien wat alles is gedaan en hoe het is om te werken. Je hebt de kans om aandacht te vestigen op eventuele problemen en ze ze zo snel mogelijk laten oplossen. U kunt er ook achter komen of de elektricien bereid is om een ​​garantie voor hun werk te bieden, zelfs als het de moeite waard is om te onthouden dat veel garanties niets meer zijn dan "gentleman-overeenkomst". John zei: "Mijn procedure is dat ik een werkblad heb, ik zal de klant aan de baan laten zien, ik zal het hem vertellen en ik zal het lijken te zien hoe het werkt. Verkrijgt dan een certificaat. Vanaf deze datum bieden we dan een garantie van zes jaar voor al onze werken en werk. "