Hoe het werkt
WELKOM IN WILIO! Je bekijkt Wilio als een niet-geregistreerde klant
Schakel over naar professional
Navigatie
Diensten
Prijslijst
Over de applicatie
Download de applicatie
Hoe werkt het
Hoe we kunnen verbeteren
Neem contact met ons op
Over Wilio
Inloggen
WELKOM IN WILIO! Je bekijkt Wilio als een niet-geregistreerde klant
Schakel over naar professional
Navigatie
Diensten
Prijslijst
Over de applicatie
Download de applicatie
Hoe werkt het
Hoe we kunnen verbeteren
Neem contact met ons op
Over Wilio
Inloggen

Dakdekker

Bent u op zoek naar een loodgieter? We hebben 30.671 providers in deze categorie. Verstuur aanvraag.

Begin
33.301 geregistreerde professionals
89.973 opgeloste projecten
4,8 van de 5 gemiddelde evaluatie van onze experts
226 512 Toepassingsinstallaties
Dakdekker

Heeft u hulp nodig van een loodgieter? Wilio helpt u bij het vinden van kwaliteitsexperts in trussbouw, dakisolatie, dakbedekking, dakreiniging. De prijs van een dakdekker is meestal afhankelijk van het dienstenpakket. Bekijk meer informatie over services: bouwhout, isolatiemateriaal, tegels, plaatstalen dakbedekking, loodgieterstangen, loodgietershamers, waarmee u een van onze 30.671 loodgieters in de categorie kunt vinden.

Zie ook:Prijzen
33.301 geregistreerde professionals
89.973 opgeloste projecten
4,8 van de 5 gemiddelde evaluatie van onze experts
226 512 Toepassingsinstallaties
Diensten
Wat inclusief dakbedekkingsdiensten - Klampiars (Dak Services)?
Dakbedrijven zijn niet alleen over nieuwe daken naar huis. Dakdaken / clampiarii kan een deel van uw dak repareren, het alle of repareren druppelsystemen en afvoeroven. Ze kunnen ook preventieve controle uitvoeren, potentiële risico's ontdekken die in de toekomst kostbare reparaties kunnen veroorzaken. Moners zijn opgeleid mensen en hebben ervaring met werk op hoogte. Hier zijn enkele specifieke diensten die u kunt vereisen:
Installatie van dakbedekking
Of het nu gaat om een ​​dak op een nieuw gebouw of gereconstrueerd dak op je huidige huis, een claamper - dakbedekking zorgt voor dat je huis resistent is tegen het weer (vooral regen en wind) en het interieur van het huis bleef droog. Ze bieden u een aantrekkelijke kleur en bestellen de meest geschikte dakbedekking (tanks, gekleurde lakens en andere soorten) die nodig zijn om het dak te voltooien. Het dak kan ook de ventilaturabines opstellen voor de ventilatie van het dakshell.
Restauratie en dakreiniging
Of u nu eenvoudig reiniging of volledig herstel nodig heeft en opnieuw afdicht, u kunt een expert vinden (leverancier) die is gespecialiseerd in het herstel van dakbedekking. Uw DAK-productleverancier controleert uw dak, vindt tekortkomingen en suggereert uw dakherstelplan. Ze kunnen hogedrukreinigers gebruiken en verwijderen uit vuil dak zonder schade aan dekking. Soms heb je alleen jas nodig en opnieuw afsluiten om het leven van je dak te proleren. Om daken te schilderen Bestel een schilder die hoogte werkt.
Dakreparatie.
Alle dakreparaties beginnen met statische beveiliging (statistieken). De dakbedekking is gevaarlijk, er moet daarom het gebruik van persoonlijke herverzekering en andere apparaten en beschermende structuren zijn om ervoor te zorgen dat werknemers. Uw expert op het dakbedekking zal eventuele schade evalueren en een offerte bieden voor reparaties. Reparaties kunnen eenvoudig of complex zijn en kunnen reparatie of vervanging van dakpannen bevatten, roest of vervanging van afdichtmiddel of verbindingsmiddelen repareren. Het beschadigde dak moet worden gecorrigeerd voordat het over water en schimmel gebeurt.
Installatie en reparatie van goten
Een effectief waterdrainagesysteem van het dak (trog- en afvoersbuizen) is erg belangrijk. Als uw dakrand vol, roestig, beschadigd of weggaat, zullen ze niet goed werken en in de toekomst problemen veroorzaken. De roofer kan helpen met de installatie van dakgoten, gootbescherming en installatie van de loodpijp samen met het reinigen van de goot om alles in een vlekkeloze toestand te maken.
Installatie en reparatie van zonnepaneel (fotovoltaïsche panelen)
Heeft u zonnepanelen op uw dak nodig? Uw technicus - leverancier verkrijgt rechtse onderdelen op basis van uw energie-eisen. Fotovoltaïsche panelen zijn geïnstalleerd aan de zonnige kant van het dak (ideaal georiënteerd Zuid, zuidwesten) en de meest effectieve helling van de panelen is ongeveer 35 °. De assemblage behandelt speciale bedrijven die het juiste aantal panelen suggereren en tellen, zorgt voor de montage en bevestigt ze aan uw systeem. Zonnepanelen zijn bijna probleemloos, hebben een lange levensduur en vereisen zelden uitgebreide reparaties. Regelmatige reiniging van het zonnepaneel zal echter helpen bij het zorgen voor een effectieve werking van het gehele systeem. Uw technicus controleert ook potentiële verslechtering van elektrische installatie en montage en kan deze testen om ervoor te zorgen dat het efficiënte systeemfunctie is.
Veel Gestelde Vragen
Brandvertrouwen dakdaks met wilio
Elke man verdient het om een ​​dak boven zijn hoofd te hebben. Er zijn veel soorten dakbedekking van verschillende kwaliteit op de markt. Beschadigd - lekkendak is meer dan alleen het ongemak - voor een bijzonder ongunstig weer kan veranderen in een ernstig probleem, in termen van beveiliging en kostbare interieurschade. Reparaties van het dak moeten nooit worden uitgesteld of gerepareerd door tijdelijke geïmproviseerde oplossingen; Je moet meteen met hen omgaan, goed en uitgebreid. Of uw dak volledig moet worden uitgewisseld, gedeeltelijk gereconstrueerd of nodig is om het goed te reinigen, deskundige van het dak om aan uw taak te voldoen, kan ook in uw regio zijn. Schrijf eenvoudigweg naar de vraag van het dak dat u moet doen en binnenkort ontvangt u aanbiedingen van lokale professionals. Elke kamer heeft rating en recensies voor het vorige werk, zodat u zeker kunt hebben dat de reconstructie van uw dak op hoog niveau en op tijd wordt gemaakt. Ontvang gratis en niet-bindende aanbiedingen van WILIO vandaag!
Wat maakt dakdak / dakdekker?
Dakdak of dakdekkerinstallaties, corrigeren en uitwisselen van daken en zorgt voor hun ondoordringbaarheid en weerstand tegen het weer. Ze kunnen ook extra dakelementen en systemen zoals goot, zonnepanelen en loodleidingen installeren.
Welke veel voorkomende problemen kunnen dakbedekkingen helpen?
Daklekken zijn het meest voorkomende probleem. Het kan te wijten zijn aan een gebarsten of gebroken dakzak, beschadigde stalen plaat of problemen met oppervlakken. Een ander frequent probleem zijn gootsystemen of afvoerleidingen die verstopt kunnen worden, burst, die de wateren van het dak beïnvloedt.
Het dak lekt me. Wat kan ik doen totdat ze dat doen?
Als er water door het plafond binnendringt, verzamel het dan in emmers of grote containers. Verplaats alle meubels of persoonlijke dingen om niet te smelten. Als het water wordt verzameld in de onderbroken ruimte (overwogen), vang dan het water in de emmer om niet door het plafond te gaan. Vraag in de noodsituatie om lokale brandweer en reddingskorps te vragen.
Vereisen dakbekleding van DAK Sommige specifieke kwalificaties, certificering of licenties?
Uw leverancier - Roofer heeft kwalificatie nodig om expertise te krijgen door ervaring en formele training te combineren. Professionele competentie is nodig om gebonden handel te bedienen. Moet een tranquentie-examen volgen. (Klampiar presteert de montage, onderhoud, reparatie en reconstructie van alle soorten dakbedekkingen, dakbanden en dakstructuren van platte en hellende daken.) Gevraagde mate van onderwijs - centrale professionele school met strekter, Klampiar - Roofer. Kwalificatie kan worden verkregen door een geaccrediteerd onderwijsprogramma te voltooien.
Hoe lang duurt het mijn corruptie-dakbedekking?
Het zal afhangen van de grootte, de complexiteit van uw dak (rechtdadig dak, hellend dak, dakramen, vikiere) en schade aan de schade. Werk kan 2-3 of meer dagen duren. Procedure en snelheid van het werk is afhankelijk van het weer omdat de meeste dakafwerkcorrecties alleen kunnen worden gerealiseerd in droog weer zonder regen.
Hoeveel kost het dakroller?
De prijs van sanitair werk is afhankelijk van het volume van werken, geselecteerd materiaal, Klampiara en locaties. Werk gemiddeld familiehuis kost je in het bereik van 1000 - 2000 €. U kunt de vraag naar Wilio verzenden om de exacte prijs te leren. Arbeidswerk - Prijs vanaf 7 € / uur. Installatie van het gootsysteem van 5,99 € / bm.
Bruikbare informatieWat wil je weten
Het kiezen van de juiste dakafdekking Je moet nadenken over een aantal belangrijke dingen bij het kiezen van de juiste specialist op de dakbekleding. In dit artikel zullen we u stap voor stap overbrengen: Kies iemand die een aantoonbare baan heeft Kies iemand die het dak goed controleert Krijg een gedetailleerde offerte van elke vaartuigen die u overweegt Ontdek of de daktuin goed is met behulp van veiligheidsapparatuur Zorg ervoor dat elke expert van tevoren is geïnformeerd over de kosten van huurapparatuur Betaal nooit van tevoren al het bedrag! Controleer of de Craftsman lid is van een specifieke associatie. Controleer of het werk is voltooid in een dergelijke staat waarin u hebt gecontracteerd Laten we elk van hen een beetje dieper zien. Kies iemand die veel specifieke ervaringen heeft. Welk dak heb je? Došková, stripdak en reparatie van platte daken vereisen heel verschillende vaardigheden, dus let op een crafting die een specifieke ervaring heeft met de implementatie van vergelijkbare werkwerken die u nodig heeft. Gábor B. is 11 jaar een dakdekkers en heeft 200 positieve recensies over Wilio. Verklaart: "Zorg ervoor dat u kunt genieten van de echte ervaring met uw werk, vooral als het een groot project is - bijvoorbeeld een volledig nieuw dak. De meeste daken hebben ervaring met tegels en tegel - maar veel platte dakprojecten omvatten het gebruik van glasvezels en andere modernere materialen waarmee sommige dakdekkers geen geweldige ervaring hebben. Zorg er daarom voor om iemand meerdere keren in te huren die deze materialen heeft gebruikt - en het beste alsjeblieft om de fotoculatie van recent werk. " Vooral in grote dakbedekking proberen het te praten met eerdere klanten. Zoals uitlegt, wil een goed dakbedekkingspecialist beroepen op projecten: "Normaal gesproken zouden we onze portefeuille met een potentiële klant laten zien - bijvoorbeeld op de tablet. En als er een werk is, vergelijkbaar met de klant die wil, zouden we hem contacteren met een voormalige klant om samen te praten. " Kies iemand die dit gebied grondig controleert. Veldwerk kan vooral gefragmenteerd zijn van de huiseigenaar, omdat het vaak niet in staat is om het probleem te definiëren of er grondig uitziet. Zoals benadrukt Gábor B., is het echt belangrijk om een ​​dakdekker te kiezen die grondig en fotografisch document zal onderzoeken. Zorg ervoor dat elke specialist op het dakbedekking u om een ​​quote vraagt, de plaats van uitvoering is eigenlijk gecontroleerd. Als het daklekken, van de gronddeficiënties echt niet onthullen! Elke dakdekker moet naar het dak kijken en een werkplan ontwikkelen dat tekortkomingen correct zijn. Als de Craftsman je een aanbieding geeft, zou ik voorzichtig zijn. Gábor B.: "Wanneer de stencher de plaats controleert, moet u in detail uitleggen wat het probleem is en u gedetailleerde foto's laten zien. Dit is vooral belangrijk in het geval van een dakprobleem omdat het onwaarschijnlijk is dat de eigenaar van het huis het getroffen gebied zou kunnen beoordelen. " Krijg een gedetailleerde offerte van elke expert die u overweegt dat elke dakdekker u een duidelijke en gedetailleerde schriftelijke offerte moet geven met een uitsplitsing van alle mogelijke kosten. Zij kunnen zijn: Werk - inclusief lease van onderaannemers Materialen inclusief btw en andere belastingen Parkeerkosten Afvalverwijderingskosten Verhuur van andere gereedschappen of apparatuur Veiligheids- of bouwmaaltijden - zoals schermen of draagbaar toilet Elke offerte moet ook de vergoedingsstructuur verklaren (het is een uur, per dag of voor een vast tarief voor het hele werk?) En markeren wanneer er betalingen moeten worden gedaan. Bijvoorbeeld - wachtend op elk materiaal om van tevoren te betalen? Of is de handelaar blij om te betalen na voltooiing van het hele project? Ten slotte moet elk item een ​​gedetailleerde beschrijving van het werk bevatten. Zorg ervoor dat u dezelfde informatie ontvangt van alle ambachtslieden - zodat u vergelijkbare producten kunt vergelijken. En als u denkt dat elk detail in het menu ontbreekt. Ontvang een gratis offerte. We zullen u helpen bij het ontmoeten van professionele dakdekkers in uw omgeving en echte biedingen te krijgen vandaag. Ontdek het als de melding op de juiste manier veiligheidsapparatuur gebruikt. Elke dakdekker moet voldoen aan de verschillende regels met betrekking tot werk in het bedrag, namelijk decreet nr. 374/1990 Coll., Deel 9. Gebruik van scaffold (in tegenstelling tot de ladder) is niet altijd noodzakelijk. De dakdekker zou echter zonder problemen worden verklaard, omdat het van plan is om hun apparaat veilig en op een manier te gebruiken die in overeenstemming is met de wet. Zorg ervoor dat elke Stremár van tevoren is geïnformeerd over de kosten van huurapparatuur. Verhuur van bepaalde apparatuur zal waarschijnlijk aanzienlijke kosten veroorzaken - dus het is belangrijk dat de vakman die u vooraf kiest op de hoogte van eventuele extra kosten. Gábor B. legt uit: "Wat betreft de apparatuur die de handelaar gebruikt, is het echt gewoon een kwestie van voorkeuren. Ik gebruik bijvoorbeeld nooit steigers - als werk het niet vereist. Er is niets mis met de ontvangst van een dakbedekking die de steigers gebruikt, maar de huiseigenaar moet realiseren dat zijn verhuur duur is, dus handelaar zou u voor deze verhoogde kosten van tevoren hebben voordat u hen plaatst. Idealiter moeten ze schavotkosten afzonderlijk van werkkosten en elk materiaal omvatten. " Betaal nooit van tevoren al het bedrag! Sommige dakbedekkingspecialisten wachten graag met betalingen om het werk te voltooien. Anderen kunnen eerst een aanbetaling aanvragen, vooral voor grotere projecten. U moet echter niet meer dan 25% betalen voordat u het werk begint; En geef nooit een baan aan het vaartuig dat een pre-volledig bedrag wil. "Wees niet bang om de dakdekker te vragen of je de betaling kunt uitstellen totdat het doet! Op deze manier herstel je correct. Een goede professional die er zeker van is in je ambacht, zou daar geen problemen mee hebben. " Ik wil foto's van alle reparatie. Voordat u betaalt, moet u fodocumentatie van werkprocessen vereisen: "Zorg ervoor dat de vakmensen veel foto's maken van voltooid werk en u ze geven. Op deze manier kunt u deze markeren op alles wat niet perfect is - bijvoorbeeld op een gebarsten tegel of overmatig gebruik van siliconen - voordat u het betaalt. We sturen eigenlijk drones om foto's te maken - vooral voor groot werk. " Klanten krijgen dus een aerospace shot van het huis en veel kwaliteit gedetailleerde afbeeldingen van uitgevoerde werk die gemakkelijk kunnen aanpassen. Als er iets misgaat na het voltooien van werk, wees dan niet bang om een ​​ander bedrijf te controleren dan dat origineel. U krijgt een deskundige onafhankelijke second-opinion als het originele bedrijf zal proberen uit te dagen wat er moet worden gedaan. Het is gewoon een bijtmunitie extra die je in de achterzak kunt hebben voor het geval je het nodig hebt.