Hoe het werkt
WELKOM IN WILIO! Je bekijkt Wilio als een niet-geregistreerde klant
Schakel over naar professional
Navigatie
Diensten
Prijslijst
Over de applicatie
Download de applicatie
Hoe werkt het
Hoe we kunnen verbeteren
Neem contact met ons op
Over Wilio
Inloggen
WELKOM IN WILIO! Je bekijkt Wilio als een niet-geregistreerde klant
Schakel over naar professional
Navigatie
Diensten
Prijslijst
Over de applicatie
Download de applicatie
Hoe werkt het
Hoe we kunnen verbeteren
Neem contact met ons op
Over Wilio
Inloggen

Cosmetisch specialist

Bent u op zoek naar een schoonheidsspecialiste? We hebben 914 providers in deze categorie. Verstuur aanvraag.

Begin
32.704 geregistreerde professionals
87.685 opgeloste projecten
4,8 van de 5 gemiddelde evaluatie van onze experts
226 512 Toepassingsinstallaties
Cosmetisch specialist

Heeft u een schoonheidsspecialiste nodig? Wilio helpt u kwaliteitsexperts te vinden op het gebied van reiniging en behandeling van de ozonhuid, diagnostiek, consultaties. De prijs van huidverzorgingsdiensten hangt meestal af van het aanbod van diensten. Bekijk meer informatie over de services: cosmetica en micellair water geleverd door een van onze 914 schoonheidsspecialisten in de opgegeven categorie.

Zie ook:Prijzen
32.704 geregistreerde professionals
87.685 opgeloste projecten
4,8 van de 5 gemiddelde evaluatie van onze experts
226 512 Toepassingsinstallaties
Diensten
Wat omvatten schoonheidsbehandelingen?
Cosmetische en kappersdiensten omvatten niet alleen huidbehandeling en make-up aan speciale evenementen. Hier zijn enkele van onze meest populaire cosmetische services en wat u kunt verwachten bij het boeken:
Kapper
Je kunt een mobiele kapper bestellen voor bezuinigingen, kleur en aanpassing van kapsels voor mannen en vrouwen, evenals kapsels voor speciale gelegenheden. Wanneer u uw mobiele kapper of kapper boekt, worden ze met hun eigen gereedschappen, cosmetische producten en apparatuur. Na het raadplegen van uw haarverzorgingsbehoeften maken ze een werkplan. Als u vertrekt om een ​​snit en kleur te maken, zoals de kleur van het haar van Ombre, begint uw kapper eerst door kleuren toe te passen en vervolgens haarsnede en gedroogd. Sommige mobiele kapper zijn ook gespecialiseerd in diensten zoals haarextensies, dreadset en complexere kapsels voor speciale gelegenheden.
Chľápkov verwijderen.
Mobiele cosmetica worden steeds populairder in het ontharingsgebied met maximale privacy in uw eigen huis met betrekking tot het gebruik van was aan verschillende delen van het lichaam of wenkbrauwvormen en verven. Wanneer uw schoonheidsspecialiste arriveert, heeft het wat ruimte nodig voor het bereiden van een ruimte voor depillatie, lichten, handdoeken en apparatuur en ook toegang tot water en elektriciteit tot energieverwarmers en lichten. Zodra ze klaar zijn, zullen ze je vertellen hoe ze te liegen als ze zitten voor het verwijderen van haar. Aan het einde van de procedure zal het u helpen de huid schoon te maken om wasresten te verwijderen voordat ze de apparatuur inpakken.
Tatoeages en piercings
Wanneer u een mobiele artiest inhuurt voor tatoeage of piercing, heeft het voldoende ruimte nodig om te werken. Ze brengen meestal je eigen stoel voor jezelf zodat ze gemakkelijk kunnen werken voor een langere periode en mobiele stoel of tafel voor jou, afhankelijk van welke lichaamsgebieden zullen werken. Zodra u het laatste ontwerp krijgt, begint uw lull tatoeages te tekenen door fijne naalden met inkt in de huid te zetten. Na voltooiing van de tatoeage zullen ze u instructies geven om voor uw huid te zorgen en infecties te voorkomen.
Speciale gelegenheden
Voorbereiding op een speciale gelegenheid is eenvoudig met uw mobiele cosmetica. Je kunt een schoonheidsspecialist inhuren om een ​​groep mensen voor te bereiden op een bruiloftsreceptie, de trossen van de meisjes vóór het avondfeest te verslaan of om een ​​tatoeage te gebruiken met een Heno over culturele evenementen en vieringen. Wanneer een schoonheidsspecialiste arriveert, brengt het u producten en hulpmiddelen die nodig is om uw perfecte uiterlijk op uw feest of evenement te creëren. Als u een mobiele tan-spray hebt besteld, brengen ze meestal een speciale tent van de textiel die voorkomen dat het zonnebrandcrème op de muren of tapijten komt. Als u de make-up laat om foto's, een bruiloft of een ander evenement te maken, brengt uw schoonheidsspecialiste meestal uw eigen stoel of stoel en zowel op lichten om uw werk te laten werken en te zien.
Manicure en pedicure
Mobiele nagelsexperts kunnen uw huis bezoeken en u volledige diensten in manicure en pedicures bieden. Je schoonheidsspecialiste brengt alles wat je nodig hebt om je nagels, werk en pijn te stellen. Voordat ze de omliggende huid en de behandeling van je handen en voeten en voeten met comfortabele zitplaatsen zijn, zijn ze van toepassing op je natuurlijke nagellak of creëren kunstmatige nagels van het materiaal volgens je ideeën.
Veel Gestelde Vragen
Waarom huur je een schoonheidsspecialist in via Wilio?
Op zoek naar een ervaren cosmetica in je naburige evenementen of speciale gelegenheid? Wanneer u kunt genieten van een schoonheidsexpert, kunt u genieten van professionele hulp bij alles, van haar en make-up aan zonnebaden, manicure, pedicure en meer. Het is klaar met de nieuwste producten, gereedschappen en apparatuur om gewoon te ontspannen. Of u nu een geplande speciale gebeurtenis hebt of uw gewone schoonheidsmodus wilt behouden, uw expert helpt u erbij te kijken en voelen als het kan zijn. U vindt de beste schoonheidsspecialiste in uw buurt in Wilio. Ontdoen van de voorbereidingen voor evenementen of cosmetische routines en geniet van een professionele cosmetische service in het comfort van uw huis.
Wie is een schoonheidsspecialiste?
Cosmetica zijn professionals die werken aan esthetische verbetering of een verandering in huidverschijning.
Wat zijn de meest populaire schoonheidsbehandelingen?
Tussen de meest populaire schoonheidsbehandelingen zijn cosmetische huidbehandeling, verven wenkbrauwen en eindbehandeling en manicure en pedicure.
Hebben cosmetica een kwalificatie of training nodig?
De meeste cosmetica completeert studie of stage om te leren hoe ze veilig producten kunnen gebruiken en toepassen. Kwalificatie en professionele ervaring tonen aan dat ze vaardigheid en kennis hebben om een ​​goed werk te doen.
Waarom een ​​schoonheidsspecialist inhuren om te sluiten?
Het toestaan ​​van een mobiele cosmetica aan u thuis is comfortabeler en biedt grotere privacy. Je kunt zelfs geld besparen vanwege hun kleine overheadkosten in vergelijking met sommige bedrijven die schoonheidsbehandelingen aanbieden.
Hoeveel tijd moet ik reserveren voor de duur van cosmetica?
Zanglengte De cosmetica hangt af van de procedure die u hebt voltooid. Volledige gezichtsbehandeling kan bijvoorbeeld anderhalf uur duren, terwijl de aanpassing van de wenkbrauw 15 minuten kan duren.
Hoeveel kost de schoonheidsspecialisten?
De gemiddelde cosmetica-kosten variëren van 20 tot 80 euro voor service als u ze via Wilio bestelt. De prijs is echter afhankelijk van het type service dat u hebt geboekt uit de nodige speciale apparatuur en van hoe lang het waarschijnlijk zal duren.