Hoe het werkt
WELKOM IN WILIO! Je bekijkt Wilio als een niet-geregistreerde klant
Schakel over naar professional
Navigatie
Diensten
Prijslijst
Over de applicatie
Download de applicatie
Hoe werkt het
Hoe we kunnen verbeteren
Neem contact met ons op
Over Wilio
Inloggen
WELKOM IN WILIO! Je bekijkt Wilio als een niet-geregistreerde klant
Schakel over naar professional
Navigatie
Diensten
Prijslijst
Over de applicatie
Download de applicatie
Hoe werkt het
Hoe we kunnen verbeteren
Neem contact met ons op
Over Wilio
Inloggen

Belastingadvies

Bent u op zoek naar een accountant voor fiscaal advies? We hebben 1.339 providers in deze categorie. Verstuur aanvraag.

Begin
32.704 geregistreerde professionals
87.685 opgeloste projecten
4,8 van de 5 gemiddelde evaluatie van onze experts
226 512 Toepassingsinstallaties
Belastingadvies

Heeft u een belastingadviesdienst nodig? Wilio helpt u bij het vinden van kwaliteitsexperts op het gebied van belastingadvies voor rechtspersonen, belastingcompliance, transactieadvies. De prijs van belastingaanbevelingen hangt meestal af van het dienstenaanbod. Bekijk meer informatie over de services: reiskosten, prijsberekening, aanvullend individueel advies van een van onze 1.339 belastingadviseurs in de betreffende categorie.

Zie ook:Prijzen
32.704 geregistreerde professionals
87.685 opgeloste projecten
4,8 van de 5 gemiddelde evaluatie van onze experts
226 512 Toepassingsinstallaties
Veel Gestelde Vragen
Waarom reserveer je een accountant / account via Wilio?
Er is geen zekerheid, alleen dood en belastingen, en gelukkig zult u alleen maar zorgen voor een van deze twee navolgen. Waarom ga je helemaal niet met belastingen aan? Accounting is een van de weinige services die in feite geld kunnen besparen. U besteedt geld om geld te verdienen. Een goede accountant kan fouten en inefficiënties markeren die u geld kunnen kosten en manieren biedt om nog meer geld te besparen. Niet alleen, u zult ook onevenredig veel tijd opslaan om maandelijkse btw-verklaringen of voorbereiding van belastingvrijheid te bereiden aan het einde van de boekhoudperiode die u uw belastingschuld wilt minimaliseren. Het enige dat u hoeft te doen is een kwaliteitsaccountant vinden. Gelukkig kunnen ze maar een paar cranks zijn! Dankzij Wilio zijn ze nu deskundige accounts binnen handbereik en vinden het nog nooit zo eenvoudig. Beschrijf eenvoudig de belastingdiensten die u nodig hebt en wacht tot het menu's beginnen met het display. Je krijgt gratis en een niet-bindend citaat en vind je perfecte accountant vandaag bij jou in de buurt.
Wat maakt een accountant?
Uw accountant heeft een tijdje nodig wanneer u dat doet, CI al als een handelaar (natuurlijke persoon) of als een bedrijf. Elke enige handelaar (natuurlijke persoon) en elk bedrijf moeten een betrouwbare accountant hebben die, volgens wettelijke vereisten, boekhouding leidt en elk jaar inkomstenbelasting wordt voorbereid. Uw accountant kan gespecialiseerd zijn in één gebied of type boekhouding (bijvoorbeeld eenvoudige boekhouding voor de enige handelaars of dubbele toegangsaccounting voor bedrijven), maar kan ook een aantal boekhoudkundige diensten aanbieden, zoals het verwerken van inkomstenbelasting, belasting van de toegevoegde waarde, loonverwerking , Belastingadvies, audit, financiële analyse, financiële planning, budgettering en rapportage.
Wanneer moet ik op zoek naar een accountant?
Als u een klein bedrijf of leverancier bent, is de huur van de boekhouding betekenis omdat het u vrijgeeft om meer klanten te dienen of meer tijd te krijgen die u kunt doorbrengen met uw gezin. HISTIE ACCOUNTANT betekent dat u eindelijk de doos kunt doorgeven met accounts of honderden e-mails met iemand die weet wat ermee moet doen. In de regel is het het beste om contact op te nemen met de belastingaccountant met het begin van het boekjaar, niet alleen om ervoor te zorgen dat u het in staat zult zijn om effectief te communiceren, maar ook om advies te ontvangen over belastingplichtingen en belastingplanning, met andere woorden Je zou tijdens het boekjaar kunnen kopen en uitschrijven. Door aan het einde van de boekhoudperiode een accountant te vinden, bereidt u zich voor op dit advies / voordelen. Bovendien zijn alle belastingaangiften feitelijk bezig voordat de deadline van belastingaangiften, dus laat het niet last minute.
Hoe kan ik een goede accountant of belastingadviseur vinden?
De beste manier om een ​​goede accountant in uw omgeving te vinden, is om kandidaten te vinden waarvan de services overeenkomen met uw behoeften. Dan zijn er belangrijke beoordelingen - zorg ervoor dat ze kwaliteitsdiensten bieden en op tijd op tijd bieden. De boekhoudkundige en belastingagenda wordt beheerst door strikte juridische termen en hun vertraging kan aanzienlijke boetes worden.
Moet ik een accountant bij mij vinden?
Wilio bevat een lijst met rekeningen van verschillende hoeken van Slowakije. Hoewel het hebben van een rekenplichtige, kan het handig en comfortabel zijn, in de huidige elektronische periode, weet u met de rekenplichtige te openteelt. Het is gewoon op jouw voorkeur.
Welke documenten van mij hebben een accountant / boekhouder nodig?
Voor de uitvoering van de huidige boekhouding van een natuurlijke persoon of bedrijf, heeft de accountant regelmatig al uw facturen, aan de kant van het inkomen en de uitgaven nodig. Ze omvatten de documenten van het kopen van brandstof, werkhulpprogramma's, zakelijke telefoon, computer, bewijs van huurkantoren en dergelijke. Aan het einde van de dag is het in uw belang om uw accountant alle documenten over uw kosten te verstrekken. U betaalt voor een kleine belasting. Uw accountant of accounting-kaart heeft ook uw bankafschriften nodig (voor het bedrijf van uw bedrijfsaccount). Als uw accountant of boekhoudkaart u elektronisch bewijs verzendt, moet u u houden.
Hoeveel kost de boekhoudlijn?
Eenvoudige boekhoudkundige en belastingaangifte voor de enige handelaars (natuurlijke persoon) komt uit 50- 100 EUR voor het boekjaar. Met kleinere single-verhuurbedrijven varieert het beheer van de boekhoudagenda van 30-70 euro per maand, afhankelijk van of het bedrijf ook btw betaalt. Voor bedrijven die ook werkgevers zijn, stijgt de kosten van boekhouding van meer dan EUR 100 per maand. De kosten van boekhouding aan het einde van de dag zijn afhankelijk van de bedrijfsactiviteit van uw bedrijf - hoeveel winkels en verkooptransacties doe je maandelijks en hoeveel werknemers heb je.
Welk werk doet de accountant voor jou
Geleidende boekhouding voor handelaars (natuurlijke mensen)
Wanneer u als handelaar (natuurlijke persoon) neemt, zal een accountant / boekhouder leiden tot eenvoudige boekhouding en u voorbereidt op een concertbelastingaangifte. Onderzoek de mogelijkheid om forfaitaire uitgaven toe te passen, wat een financieel voordelige oplossing voor u kan zijn en zal uw boekhouding gedurende het jaar aanzienlijk vereenvoudigen.
Boekhouding voor bedrijven (rechtspersonen)
Een van de eerste dingen die u moet doen bij het opzetten van een bedrijf is om een ​​ervaren accountant te betrekken. Het zal u adviseren met de beste bedrijfsstructuren door bedrijfstype en een verwachte hoeveelheid financieel plan inkomen. En u helpen u meer zelfvertrouwen te voelen dat u de juiste vakken zult controleren bij het invullen van papier. Wanneer u als een bedrijf (rechtspersoon) doet, zal een rekenplichtige / account voor u meer veeleisende dubbele boekhouding leiden. Dit vereist het gebruik van boekhoudsoftware en goede kennis van boekhoudkundige procedures en wetten. Ten slotte, aan het einde van het boekjaar, zal ik een concorctiebelastingbericht voorbereiden op inkomstenbelasting voor een rechtspersoon.
Loonverwerking
Indien in uw bedrijf, al dan ook om te handelen of als een bedrijf, tegelijkertijd mensen in dienst hebben, T.z. U bent een werkgever, u kunt ook loonverwerking, communicatie met openbare instellingen gooien, maandelijkse verklaringen verzenden en professionele raden in een personeelsgebied verstrekken.
Btw-boekhouding
Voor een groter volume van bedrijfsactiviteiten moet u zich registreren als een belastingbetaling (BTW), ofwel verplicht op basis van het vervullen van wettelijke limieten of vrijwillig, die financieel voordelig voor u kan zijn. Het is ook goed om te adviseren over uw accountant. Als u een BTW-betaler wordt, helpt een accountant u bij het voorbereiden van reguliere belastingadministratie aan btw die wetgeving op maandelijks of kwartaalbasis vereist.
Budgettering en financiële planning
Uw accountant kan u helpen om een ​​budget te compileren of in sommige gevallen zelfs uw financiën te plannen. U kunt ermee instemmen om elkaar te ontmoeten waar u het heeft over uw financiën, doelen, inkomsten en uitgaven - voor u persoonlijk of voor uw bedrijf. Dan kunt u u adviseren met uw gereedschappen (en jarenlange ervaring) de beste stappen naar voren aanbevelen. Het voordeel van de opname van een accountant in de begroting is dat het kan kijken naar uw financiën van optica van wat u kunt uitschrijven, belastingen die u verschuldigd bent, en wat u terug kunt krijgen.
Audit Accounting-verklaringen en naleving van Compliance (Compliance)
Naleving van Compliance (Compliance) is essentieel voor bedrijven om boetes te voorkomen en criminele risico's van het bedrijfsleven te minimaliseren. Als u echter niet de regels kent, is het gemakkelijk om een ​​detail te declareren of de verkeerde stap te zetten. Uw accountant kan u helpen om het naleven van alle wettelijke vereisten met betrekking tot uw bedrijf te controleren en deze te vervullen. In het geval dat uw bedrijf onderworpen is aan auditverplichtingen in het kader van de Accounting Act, moet u naast de rekenplichtige een onafhankelijke auditor inhuren. Dit kan alleen een natuurlijke of rechtspersoon zijn die in de auditlijst is ingeschreven, dus het is gemachtigd om audit uit te voeren. Audit is een onafhankelijke boekhoudkundige controle om ervoor te zorgen dat de zakelijke entiteit correct bijhoudt in overeenstemming met Slowaakse boekhoudkundige en fiscale voorschriften.