Hoe het werkt
WELKOM IN WILIO! Je bekijkt Wilio als een niet-geregistreerde klant
Schakel over naar professional
Navigatie
Diensten
Prijslijst
Over de applicatie
Download de applicatie
Hoe werkt het
Hoe we kunnen verbeteren
Neem contact met ons op
Over Wilio
Inloggen
WELKOM IN WILIO! Je bekijkt Wilio als een niet-geregistreerde klant
Schakel over naar professional
Navigatie
Diensten
Prijslijst
Over de applicatie
Download de applicatie
Hoe werkt het
Hoe we kunnen verbeteren
Neem contact met ons op
Over Wilio
Inloggen

Badkamer renoveren

Bent u op zoek naar een tegelzetter voor badkamerrenovatie? We hebben 27.021 providers in deze categorie. Verstuur aanvraag.

Begin
32.791 geregistreerde professionals
87.860 opgeloste projecten
4,8 van de 5 gemiddelde evaluatie van onze experts
226 512 Toepassingsinstallaties
Badkamer renoveren

Heeft u een service nodig op het gebied van badkamerrenovatie? Wilio helpt je bij het vinden van kwaliteitsexperts op het gebied van sloop- en metselwerk, tegelwerk, bedrading van toiletten, gootstenen en douches. De prijs van badkamerrenovatie hangt meestal af van het dienstenaanbod. Bekijk meer informatie over services: afvalinzameling en schilderkosten geleverd door een van onze 27.021 aannemers in de categorie

Zie ook:Prijzen
32.791 geregistreerde professionals
87.860 opgeloste projecten
4,8 van de 5 gemiddelde evaluatie van onze experts
226 512 Toepassingsinstallaties
Diensten
Wat omvat de reconstructie van de badkamer?
Ervaren huiskampioenen, installateurs en bouwers kunnen u helpen met kleine cosmetische aanpassingen in uw badkamer. Ze vervangen de douchekoppen, waterbatterijen, installeer de deur van de douche douche of installeer zelfs uw toilet. Als u echter op zoek bent naar een complete badkamerreparatie, hebt u een specialist voor de renovatie van de badkamer nodig. Lijst met wat u kunt verwachten om met leveranciers en badkamerrenovatie-experts te werken:
Stap 1. Offerte en planning
Om een ​​nauwkeurig bod te creëren, zal er een masterruimte zijn om te zien. De kosten worden ingezet van de grootte van uw badkamer, van de tijdprestaties van het project (meestal 13 - 25 dagen om de hele badkamer te renoveren) en van de nodige materialen. Jij bent u die verantwoordelijk is voor het selecteren en bestellen van alle nieuwe apparaten en accessoires - Bad, toilet, eenheden, tegels, enz. U moet ze kopen en de reconstructie leveren voordat u begint. Uw leverancier stuurt een bod en stelt u een plan op voor alle betrokkenen om ervoor te zorgen dat alles naar voren gaat als u wilt.
Stap 2. Gieten van de oude badkamer
Bouwers en sloopexperts verwijderen apparatuur en hetzij opgeslagen of gedekt om te worden beschermd tijdens bouwwerkzaamheden.
Stap 3. Maak je klaar voor een nieuwe badkamer
Bovendien voeren uw loodgieter en elektricien een ruwe montage uit. Dit betekent het plaatsen van sanitaire en stroomleiding voor een plaats zonder de verbinding. Dan komt dan naar de scène je timmerman, stucwerk en tegels die je muren en vloer voorbereiden of bereiden. Dit kan 2 - 5 dagen duren, afhankelijk van uw badkamergrootte en droogtijd die nodig is voor het pleisteren, knijpen en basiskleur.
Stap 4. Een nieuw apparaat toevoegen
In deze stap zul je echt zien hoe je nieuwe badkamer rond komt. Ten eerste, uw tegels leggen tegels en schilder wist de muren. Eenmaal droog kunnen uw nieuwe badkamermeubilair worden verplaatst. Uw loodgieter en elektricien zullen nu alle verbindingen voltooien. Andere ambachtslieden gebruiken waterdichtheid en kitten op wastafels, douches en baden. Ten slotte zijn glazen fittingen gemonteerd als een spiegel- of douchedeur.
Stap 5. Eindinspectie en reiniging
Wanneer alles is geïnstalleerd en droog, zal uw spa-renovator definitieve controle uitvoeren. CraftsMen opruimen en verwijderen van alle verpakkingsresiduen. Uw leverancier kan de basisreiniging voltooien, maar u kunt ook professionele schoonmaakdiensten bestellen om uw badkamer Ligotala te maken.
Veel Gestelde Vragen
Waarom vind je je expert om de badkamer door Wilio te reconstrueren?
Op zoek naar een expert die geen renovatie van de badkamer heeft? Of u nu uw badkamerontwerp wilt wijzigen, meer ruimte in hebt, of het verhoogt het voordat u onroerend goed verkoopt, u ​​bevindt zich op de juiste plaats. Zoek de reconstructeurs in uw omgeving en behandel uw badkamer ten slotte een nieuwe look die nodig is. De beste manier om een ​​leverancier van spa-renovatie in te huren, is om uw vraag naar Wilio te publiceren. Het is een snelle en gemakkelijke manier om professionele hulp op tijd en binnen het budget te vinden.
Hoe vaak moet je de badkamers renoveren?
De meeste mensen maken hun badkamer elke 11-15 jaar. Als u nog niet klaar bent voor haar volledige renovatie, kunt u het doen herleven met een eenvoudige truc: met behulp van reguliere reiniging van tegels en grout. Dus je minimaliseert mold en kleur.
Wat zijn de belangrijkste stappen om de badkamer te renoveren?
De Renovatie van de badkamer wordt gestart met een offerte en een projectplan. Na hun bevestiging, extra belangrijke stappen: het verwijderen van oude badkamerfittingen, water en elektrische distributie, bouwwerkzaamheden, installatie van nieuwe apparaten, water en elektrische aansluitingen, dan eindschoonmaak en controle.
Welke voordelen brengt een professional aan om je badkamer te renoveren?
Complete spa-reconstructies vereisen elektrische installatie en waterwerk die alleen door een gekwalificeerd personeel moet worden uitgevoerd. Bovendien, wanneer u kunt genieten van een professional, kunt u zeker zijn van zijn uitgebreide ervaringen en beste hulpmiddelen. Het zal gewoon op hoog niveau werken.
Welke vaardigheden en ambachten hebben betrekking op renovatie van badkamers?
De belangrijkste vakbonden die betrekking hebben op renovatie van badkamers zijn gebouwen, timmerlieden, pleisterwerk, tegels, loodgieters en elektriciens. De hoeveelheid ambachtslieden die u zult vinden, is afhankelijk van het bereik van uw renovatie-badkamer.
Welke kwalificatie- en lesbrief zal mijn renovator baadt nodig?
Het is goed om te controleren of uw handelaars lid zijn van lokale bouwverenigingen met licenties en verzekerd zijn voor bouwwerkzaamheden. Het is ook geschikt voor hun laatste referenties.
Hoeveel kost het mijn badkamer?
De gemiddelde kosten van gedeeltelijke renovatie-badkamer bij Wilio is 35 - 700 €, maar ze kunnen ook groter zijn, nog kleiner. Complete renovatie varieert van 2 000 - 8 000 €, natuurlijk, uitzonderingen kunnen ook uitzonderingen zijn waar dit met budgetten naar hemelse hoogtes vliegen. Maar dit zijn luxe gevallen.
Heeft een vakman nodig voor autorisatie voor renovatie?
In de reconstructie van de badkamer zal het waarschijnlijk nodig zijn om erachter te komen welke specialistische licenties nodig kunnen zijn voor individuele prestaties. Vergeet niet om ervoor te zorgen dat het een ambachtslieden heeft met de juiste lesbrief en ook een verzekering.