Hoe het werkt
WELKOM IN WILIO! Je bekijkt Wilio als een niet-geregistreerde klant
Schakel over naar professional
Navigatie
Diensten
Prijslijst
Over de applicatie
Download de applicatie
Hoe werkt het
Hoe we kunnen verbeteren
Neem contact met ons op
Over Wilio
Inloggen
WELKOM IN WILIO! Je bekijkt Wilio als een niet-geregistreerde klant
Schakel over naar professional
Navigatie
Diensten
Prijslijst
Over de applicatie
Download de applicatie
Hoe werkt het
Hoe we kunnen verbeteren
Neem contact met ons op
Over Wilio
Inloggen

Airco+

Bent u op zoek naar een automonteur voor een autoservice? We hebben 3.245 providers in deze categorie. Verstuur aanvraag.

Begin
32.788 geregistreerde professionals
87.834 opgeloste projecten
4,8 van de 5 gemiddelde evaluatie van onze experts
226 512 Toepassingsinstallaties
Airco+

Heeft u een autoservice nodig? Wilio helpt u kwaliteitsexperts te vinden op het gebied van olieverversing, bandenwissel, voorruitvervanging en reparatie. De prijs van autoreparaties is meestal afhankelijk van het dienstenaanbod. Bekijk meer informatie over services: service-inspectie, olie-, zomer- en winterbanden geleverd door een van onze 3.245 servicetechnici in de categorie.

Zie ook:Prijzen
32.788 geregistreerde professionals
87.834 opgeloste projecten
4,8 van de 5 gemiddelde evaluatie van onze experts
226 512 Toepassingsinstallaties
Advies en tips
Goede opdracht is de basis Automechanics zijn meestal verantwoordelijk voor een aantal werken van Service Tours Cars, tot aan verschillende reparaties. Schrijf in de opdracht als mogelijk een beschrijving van welk werk u moet uitvoeren en in hoeverre om precies te begrijpen wat uw idee is. Controleer op realisatie Om er zeker van te zijn dat alle werken kwaliteit zijn gemaakt, controleer dan het werk tijdens haar cursus en nadat het is voltooid. Budget en tijd Vergeet niet om uw vereisten toe te voegen voor de uitvoering van de implementatie. Als u een aangewezen budget hebt dat moet worden gevolgd, moet u er rekening mee houden dat de serviceprovider al in het begin is.
Met welke gewone auto-reparaties kunnen automonteur helpen?
Olie en filtervervanging
Het vervangen van een olie, oliefilter, brandstoffilter en luchtfilter is essentieel voor een soepele werking van het voertuig. Het zorgt ook voor een meer economische werking en een lager brandstofverbruik in vergelijking met een verstopt en vervuild filter. Het is een van de belangrijkste onderdelen van de reguliere service van het voertuig.
Small Service Show
De kleine serviceshows omvatten een olie- en filteruitwisseling; Lichaam en chassiscontrole; Het toevoegen van alle vloeistoffen in de motor, inclusief vloeistoffen in ringen, remvloeistoffen, koelmiddel en controle van extra 35 sleutelcomponenten zoals lichten, banden en remmen. De meeste mechanica vordert volgens de instructies van de fabrikant en beveelt alle andere werken aan dat de auto een auto nodig heeft met betrekking tot uw type en leeftijd.
Geweldige service tour
Grote service biedt alle diensten die deel uitmaken van een kleine service-tour, terwijl ook de controle van nog eens 15 tot 30 componenten van het voertuig omvat, waaronder bijvoorbeeld ascontrole, wielcontrole, controleboostercontrole, schokdempers, pompen, lichtaanpassing, lucht Conditionering Circuit Control en anderen.
Reparaties, uitwisseling en onderhoud
Of het nu gaat om het uitwisselen van verbruiksartikelen zoals olie, filters, kaarsen of versleten remblokken. Andere reguliere handelingen omvatten reiniging en desinfectie van airconditioning of vervanging van ruitenwissers. Een ervaren auto-monteur zorgt voor uw auto om in goede staat te zijn, veilig en om te voldoen aan de technische inspectienormen van TK- en EK-emissiebesturing.
Correctie van glas, carrosserie en interieur
Als er een scheur of beschadigde kleur op het lichaam op het voorglas is, is het het best beschadigd om zo snel mogelijk te corrigeren om door te gaan. In het geval van een beschadigde opvulling of interieurplastics, met name de esthetische defecten die later kunnen worden gedaan.
Wielonderhoud en banden
Geometrie en wielbalanceren of de kwaliteit van banden voor de zomer en de winter cruciaal zijn voor veilig rijden, remmen en optimale voertuigprestaties in beweging.
Veel Gestelde Vragen
Waarom autoservice zoeken in Wilio?
Of u nu een gewone service-tour van de auto, loopvlak, geometrie of meer reparatie nodig heeft, u zult een auto-monteur vinden die het aankan. Controleert uw auto, diagnosticeren het probleem en voert de nodige reparaties en uitwisselingen uit. Voer gewoon de vraag in en wacht op een offerte. Ongeacht het merk en het model van uw auto, wij zullen u helpen bij het vinden van een monteur of autoservice die ze uw auto geven aan een eersteklas toestand. Als uw voertuig een normale service of wilio-reparatie nodig heeft om u te helpen bij het vinden van deskundigen waar u erop kunt vertrouwen, is het goed voor een goede prijs.
Welke meest voorkomende problemen met mijn auto Mi Automechanik helpen oplossen?
De meest voorkomende problemen met problemen omvatten motoraandoeningen, elektronica of gebreken of reparatie van kleine schade aan het lichaamsorgaan. Om uw veiligheid te garanderen en mogelijke wegproblemen te voorkomen, moet u minstens elk jaar een gewone service-inspectie nemen en de nodige reparaties doen zodra u een probleem opmerkt.
Hoe lang kost het een autoreparatie?
Hoeveel zal de reparatie afhangen van hoe kritieke stoornissen en hoeveel componenten van het voertuig moeten worden vervangen of gerepareerd. In het algemeen kunnen de meeste normale autoreparaties in één dag worden uitgevoerd - van controle en diagnostiek om te repareren of te vervangen. In het geval van vervangende onderdelen kan de tijd van de reparatie worden verholpen door de levering van het vervangende deel. De handige auto-monteur zal doen, alles om u zo snel mogelijk terug te halen, maar de veiligheid blijft altijd de hoogste prioriteit, dus het werk tentoont niet ten koste van kwaliteit.
Hoe lang vindt de service-inspectie plaats?
De service-tour van de auto kan gemiddeld 1-2 uur duren. Als reparaties ook behoefte zijn aan de normale service, kan het langer duren.
Hoe vind ik een betrouwbare autoservice of auto-monteur in je buurt?
Wilio helpt je om een ​​autoservice in je buurt te vinden die je probleem kan oplossen. Voer gewoon de vraag in en ga akkoord over de deadline en prijs.
Waarom ben je het eens met de auto-service via Wilio?
Regelmatige autoservice is nodig om betrouwbaar en veilig te rijden. Met behulp van Wilio kunt u een monteur vinden met de nodige vaardigheden, ervaring en uitrusting. Vergelijk eenvoudig verschillende biedingen en kies het beste. Wilio is de snelste en gemakkelijkste manier om een ​​betrouwbare auto in de buurt te vinden.
Hoe vaak is de benodigde autoservice?
In de regel heeft de auto elke 12 maanden een service-inspectie voltooid (15.000 km of 30.000 km) afhankelijk van de aanbevelingen en het motortype van de fabrikant.
DemonstratieDemonstraties van de realisaties van onze providers
Airco+
Omer T.
Airco+
Lex O.
Airco+
Kaj Y.
Airco+
Matthijs M.
Airco+
Coen A.
Airco+
Jort K.
Airco+
Joas Z.
Airco+
Jan B.